Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Εγω ειμαι καλυμμενος...αρκει να μην με λες κομμουνι![]()
Κανονίστε ν μ καλεσετε την αστυνομια επειδη δ ανεβαζω βυζχια
Όπως λέει και ο Μήτρος...Άσε μας ρε μύστη, εσύ το έκανες νοσοκομείο και σε πείραξε το ΚΚΕ.
Αλλά αυτοί είστε!

Καποιος εχει φαει κολλημα με Νικολ. Ποιος να ειναι αραγε.Μαζί Ενωμένοι
![]()
Καποιος εχει φαει κολλημα με Νικολ. Ποιος να ειναι αραγε.
Κωλο δίνεις είπαμε;Μια χούντα μας χρειάζεται πιστεύω
Μη ψαρώνεις....Το ειπε για να μας καυλώσειΕλπιζω οτι κανεις πλακα.....
Καλός την τυπισα, έμαθες την χούντα? Αν ήξερες απο χούντα θα το σκεφτόσουν πριν το πεις αυτο. Καραμέλα με την χούντα χωρις να γνωρίζετε ορισμένοι.Μια χούντα μας χρειάζεται πιστεύω
Η φούντα ισως , η χούντα δεν νομίζω.Μια χαρα ειναι η χουντα...σωστα τα λεει
Μια χαρα ηταν η χουντα...πολυ καλυτερα απο τους κλοουν και παρατραγουδα 'τυπου' Κωνσταντοπουλου και Βελοπουλο να μας ζαλιζουν ολη μερα τον παπαρο....ο ενας με το Ρωσικο γεννος που θα ερθει να μας σωσει και η αλλη η χοντρομουνα με τις ΄΄καρδουλες΄΄ και ολο της το σοι στην Κ.Ο.Η φούντα ισως , η χούντα δεν νομίζω.
Δεν υπάρχει σύγκριση με αυτούς που αναφέρεις. Καμια σχεση η χούντα ειναι κατι που οσοι την γνώρισαν ή την έμαθαν απο τους πατεράδες τους δεν ξεχνούν τι πέρασαν. Σήμερα ζούμε παρατράγουδα και συνεχίσουν να το κάνουν ανενόχλητοι. Αλλα σε καμια περίπτωση χούντα φιλε μου. Χυθηκε πολλοί αίμα, χάθηκαν πολλες οικογένειες. Εποχές που δεν τις ξεχνάς.Μια χαρα ηταν η χουντα...πολυ καλυτερα απο τους κλοουν και παρατραγουδα 'τυπου' Κωνσταντοπουλου και Βελοπουλο να μας ζαλιζουν ολη μερα τον παπαρο....ο ενας με το Ρωσικο γεννος που θα ερθει να μας σωσει και η αλλη η χοντρομουνα με τις ΄΄καρδουλες΄΄ και ολο της το σοι στην Κ.Ο.
Βρε χουντα και παλι χουντα....Δεν υπάρχει σύγκριση με αυτούς που αναφέρεις. Καμια σχεση η χούντα ειναι κατι που οσοι την γνώρισαν ή την έμαθαν απο τους πατεράδες τους δεν ξεχνούν τι πέρασαν. Σήμερα ζούμε παρατράγουδα και συνεχίσουν να το κάνουν ανενόχλητοι. Αλλα σε καμια περίπτωση χούντα φιλε μου. Χυθηκε πολλοί αίμα, χάθηκαν πολλες οικογένειες. Εποχές που δεν τις ξεχνάς.
Πιπέρι...... μήπως να βγάλουμε βασιλιά ξανα?Βρε χουντα και παλι χουντα....
Χουντα μονο....οποιος τολμαει να σκεφτει οτιδηποτε κοντρα στο καθεστος να πηγαινει απευθειας στην ηλεκτρικη καρεκλα η την κρεμαλα@Μέγας Παπατζής Βασιλιάς Παπατζης, τετειαζει και σαν όνομα ..
Ειναι ακριβώ το ρεύμα, δεν συμφέρει.... κατι πιο οικονομικό δεν έχετε? Κρεμάλα παίζαμε στο σχολείο..Χουντα μονο....οποιος τολμαει να σκεφτει οτιδηποτε κοντρα στο καθεστος να πηγαινει απευθειας στην ηλεκτρικη καρεκλα η την κρεμαλα