Nicole
Call-Girl
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2023
- Like
- 62.037
Μλκ μ το που ερθω εχω ν μαζεψω τα χαλιά.. θα τρελαθω.16:16 και ντάλα ήλιο 40 βαθμούς
Μλκ μ το που ερθω εχω ν μαζεψω τα χαλιά.. θα τρελαθω.16:16 και ντάλα ήλιο 40 βαθμούς
Πάρε τηλέφωνο τον Μιχαλάκη να βάλει ένα χεράκιΜλκ μ το που ερθω εχω ν μαζεψω τα χαλιά.. θα τρελαθω.
Θα του το στειλω μιας κ παραπονέθηκε οτι τον ξεχασατεΑν καβλωνεις εσύ εμάς μας περισσεύει.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πάρε τηλέφωνο τον Μιχαλάκη να βάλει ένα χεράκι
Θα ερχόμουν να σε βοηθήσω, αλλά γυρναω στις 20 του μηνα περίπου...Μλκ μ το που ερθω εχω ν μαζεψω τα χαλιά.. θα τρελαθω.
Με την θερμοκρασία ανεβαίνουν και οι εντάσεις αν και ευτυχώς μετά τα αστεία μου παραμείνω κρύος , τουλάχιστον ως προς την κεφαλή .Τι ωρα εχετε εκει κ εχετε ορεξη γ καβγα
Επιβεβαιώνω. Οι Κορεάτισσες είναι κουκλάρες και έχουν φοβερό στυλ. Σίγουρα κλάσεις καλύτερες από τις Γιαπωνέζες και συνολικά καλύτερες από τις Κινέζες (αν και οι όμορφες κινέζες είναι από άλλο πλανήτη). Στις σχέσεις τους με Ευρωπαίους, υπάρχουν 2 διακριτές κατηγορίες. Αυτές που δεν έχουν βγει πολύ από την χώρα και δεν μιλάνε καλά αγγλικά, είναι αρκετά συντηρητικές και διστακτικές. Αυτές που έχουν ταξιδέψει και κυρίως έχουν ζήσει και έξω (Ευρώπη, Σιγκαπούρη, Χονγκ Κονγκ) είναι πολύ πιο προσιτές και αν δεν είσαι κάφρος και λιγούρης, θα ανοιχτούν μαζί σου σε σημείο που εδώ στην Ελλάδα δεν θα το βρεις. Σε όλα τα επίπεδα.Με ρωτας αν εχει κανενα ωραιο μουνι εκδιδομενη η αν γνκ οι ντοπιες ειναι ομορφες; Γτι ειναι 2 διαφορετικα πραγματα. Οι κορεατισες ειναι πανεμορφες, προσεγμενες στο ντυσιμο παντα, καθαρες και ευγενικες. Σου προκαλουν δεος με τα εξωτικα τους γ εμάς χαρακτηριστικά κ μ την απομακρη αλλα παντα ευγενικη συμπεριφορά τους. Αναμεσα σε Κίνα, Ιαπωνια οι κορεατισες θεωρω ειναι οι πιο ομορφες. Τωρα αν μιλας για εκδιδομενες δεν θα δεις πολλες κορεατισες ν κανουν αυτη τη δλεια μιας κ η πορνεια στην Κορεα ειναι τρομερά παρανομη και σαν χωρα π οι νομοι εδω υπαρχουν για να εκτελουνται αυστηρα δε θα το ρισκαραν ουτε γ τις νομικες επιπτωσεις αλλα ουτε κ για το κοινωνικο στίγμα. Ειναι μετρημενες στα δαχτυλα , κυριως δουλεύουν ανοιχτα κοριτσια απο Σιγκαπουρη, ταυλανδη κ κοπελες π ερχονται γ τουρ. Αλλα σε σχεση με περυσι βλεπω αυξηση στις κοπελες π ερχονται γ τουρ.
Κλάιν...σε τρεις μήνες θα ψάχνεσαι να τα ξαναστρώσειςΜλκ μ το που ερθω εχω ν μαζεψω τα χαλιά.. θα τρελαθω.
Να με δεις να μαζεύω χαλιά... θα χάσεις το φως σου! Και γρήγορη δουλειά.Μλκ μ το που ερθω εχω ν μαζεψω τα χαλιά.. θα τρελαθω.
Θα τα πουλήσει σε κανέναν. Αφού δεν θα είναι εδώ τον χειμώναΚλάιν...σε τρεις μήνες θα ψάχνεσαι να τα ξαναστρώσεις![]()
Τα βρακια μου θα πουλησωΘα τα πουλήσει σε κανέναν. Αφού δεν θα είναι εδώ τον χειμώνα
Κλάιν...σε τρεις μήνες θα ψάχνεσαι να τα ξαναστρώσεις![]()
Και τα τηγάνια...Τα βρακια μου θα πουλησω
Θα μπορούσες άνετα να εισουν σε βίντεο κλιπ , σου πάει....
Golden θα είναι αυτό?????... ενα χλιαρο ντουζακι στο ριχνω αμα θες

Οχι ρε συ, σκοτσέζικο... χαχαχαGolden θα είναι αυτό?????![]()
αμα είναι απο δαύτο...να παρουμε!Οχι ρε συ, σκοτσέζικο... χαχαχα
Βγάλτα σε πλειστηριασμό στον οίκο Sotheby's. Χρησιμοποιημένα όμωςΤα βρακια μου θα πουλησω
Εσενα θα στο κανω δωρο γ τις κρυες νυχτες του χειμωναΒγάλτα σε πλειστηριασμό στον οίκο Sotheby's. Χρησιμοποιημένα όμως
Τις κρύες νύχτες θα μαζεύεται και δεν θα μπορώ να τον παίξω αλλά το εκτιμώ.Εσενα θα στο κανω δωρο γ τις κρυες νυχτες του χειμωνα
Εμενα να μου φερεις κανενα καλο βρακι απο εκει,Τα βρακια μου θα πουλησω