Xaramofais
Σπαμάρχης
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2024
- Like
- 163.458
- Πόντοι
- 16.131
Σε καταρράχτες μένεις Λεβέντη μουΕίναι αυτό που λέμε στο χωριό μου "golden shower" ;
Σε καταρράχτες μένεις Λεβέντη μουΕίναι αυτό που λέμε στο χωριό μου "golden shower" ;
Η κατουρλου ΝικόλΒροχες οχι αλλα ενα χλιαρο ντουζακι στο ριχνω αμα θες
Γιατι , ακράτεια έχει?Η κατουρλου Νικόλ
Με ομπρέλες στο αεροδρόμιο, υποδοχή αναμονής ?Μετράμε 11 και σήμερα
Μωρο στα εχωνα ανετα στα μουτρα δες το σα κοπλιμεντοΗ κατουρλου Νικόλ
Από τις μαλακίες που λένε μερικοί εδώ μέσα και το κατουρο έχει παγώσει....Golden shower τον χειμώνα ρε παιδιά. Μέσα στον καύσωνα θα είναι καυτά και αυτά... Για κανένα squirting μέσα είμαι.
Αντηλιακό θα βάζουμε ετσι οπως πάει....Golden shower τον χειμώνα ρε παιδιά. Μέσα στον καύσωνα θα είναι καυτά και αυτά... Για κανένα squirting μέσα είμαι.
Το σάκχαρο τους να κοιτάξουνΑπό τις μαλακίες που λένε μερικοί εδώ μέσα και το κατουρο έχει παγώσει....
Καλησπέρα Νικολ , διαβάζοντας το νήμα μου φαίνεσαι πολύΜωρο στα εχωνα ανετα στα μουτρα δες το σα κοπλιμεντο
Τι μαλακίες γράφεις ρε τύπε;Καλησπέρα Νικολ , διαβάζοντας το νήμα μου φαίνεσαι πολύκαυλιαρα και καργιολαγλυκιά και έξυπνη κοπέλα και θα ήθελα να μάθω , αν σκοπεύεις να επισκεφτείς την Αθήνα έτσι ώστε να μπορώ ναπλέξω με τα έντερα σουσε γνωρίσω !
Ελπίζω ναμην σε ξεμουνιασανε οι μικροψωληδεςπέρασες υπέροχα στην εξωτική Ασία !
Και γενικάνα κερνάς μουνακι και καυλαπερνάς καλά όπου και να είσαι !
Και με το καλονα σε γαμησουμε
να μας ξανάρθεις !
Αν ήταν ρε μαν να προσπαθώ να κερδίσω σεβασμό η την προσοχή δεν θα πλήρωνα να γαμησω …Τι μαλακίες γράφεις ρε τύπε;
Περιμένεις να κερδίσεις σεβασμό και την προσοχή όχι της Νικόλ συγκεκριμένα αλλά της οποιασδήποτε;
Πόσο αστείοι είστε μερικοί ρε....
Εγω γελασα παντωςΑν ήταν ρε μαν να προσπαθώ να κερδίσω σεβασμό η την προσοχή δεν θα πλήρωνα να γαμησω …
Ήθελα να ρωτήσω αν θα κατέβει Αθήνα , το έκανα μα τον τρόπο που όπως ήθελα και μου βγήκε και τέλος .
Αν είναι κάποιος να με κράξει ευχαρίστως η Νικολ επάξια και θα γουστάρω !
Εσυ σαν την ύπουλη ζουμερή κλανια πως μας βγήκες έτσι με πλάγιο δεύτερο ; Χααχαχαχα
Και δεν είμαι απλά αστείος είμαι αστειάτορας
Δηλαδή επειδή πληρώνεις για να γαμησεις, λες οτι μαλακια σου αρεσει στα κορίτσια εσυ? Και γαμας έτσι? Εισαι μεγάλο αλάνι ρε, μπράβο...Αν ήταν ρε μαν να προσπαθώ να κερδίσω σεβασμό η την προσοχή δεν θα πλήρωνα να γαμησω …
Ήθελα να ρωτήσω αν θα κατέβει Αθήνα , το έκανα μα τον τρόπο που όπως ήθελα και μου βγήκε και τέλος .
Αν είναι κάποιος να με κράξει ευχαρίστως η Νικολ επάξια και θα γουστάρω !
Εσυ σαν την ύπουλη ζουμερή κλανια πως μας βγήκες έτσι με πλάγιο δεύτερο ; Χααχαχαχα
Και δεν είμαι απλά αστείος είμαι αστειάτορας
Ένα θα σου πω για να σκάσεις , μόλις μου στείλε p.m. Η Νικολ ,να ετοιμάζω τα στέφανα με το που κατέβει , γιατί τα λέω ωραία …Δηλαδή επειδή πληρώνεις για να γαμησεις, λες οτι μαλακια σου αρεσει στα κορίτσια εσυ? Και γαμας έτσι? Εισαι μεγάλο αλάνι ρε, μπράβο...
Αφου δεν κατουρηθηκες παλι καλά... χαχαχαΕγω γελασα παντως
Ζακέτα να πάρεις....Ένα θα σου πω για να σκάσεις , μόλις μου στείλε p.m. Η Νικολ ,να ετοιμάζω τα στέφανα με το που κατέβει , γιατί τα λέω ωραία …
Γάμο-βάφτιση θα κάνουμε μαζί ..
Τι ωρα εχετε εκει κ εχετε ορεξη γ καβγαΖακέτα να πάρεις....
Αργαμιση περίπου , παντος δεν βρέχει ακόμη εδώ...Τι ωρα εχετε εκει κ εχετε ορεξη γ καβγα