Nicole
Call-Girl
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2023
- Like
- 35.470
Μεγαλη απωλεια για την Ασιατικη Ήπειρο .. να δουμε πως θα αντέξουμεΝαι να πάω Ασία να ζήσω να είμαι σαν ρομποτακι δεν χαζεψα
Μεγαλη απωλεια για την Ασιατικη Ήπειρο .. να δουμε πως θα αντέξουμεΝαι να πάω Ασία να ζήσω να είμαι σαν ρομποτακι δεν χαζεψα
Τι λέει; Οτι είναι φθηνά τα lsd;Απλα κρατα το lsd π ειναι ευκολο ολα τ αλλα ξεχνα τα
Κρίμα δεν είμαστε κι εμείς ... οι "χαμουτζήδες"?Δεν φτάνει που ξενιτεύεται, θέλετε να την έχετε και δυο βδομάδες εσείς. Τι μας απόμεινε εμάς;
Εμείς τι είμαστε;Κρίμα δεν είμαστε κι εμείς ... οι "χαμουτζήδες"?
ΑΡΗΣ ΡΕ , τι ρωτάς ? Δεν ξέρεις?Εμείς τι είμαστε;
Μίλησε κανείς για τον Κούλη; Εξάλλου εδώ κάνει κουμάντο ο Κούλης εκεί η Samsung δεν αλλάζει κάτιΚατσε να σε πηδαει ο Κουλης ασαλιωτα...κακομοιρε αιλληνα
Θα αντέξετε μην ανησυχείτε τα εδώ ζωντανά δεν ξέρω πως θα αντέξουνΜεγαλη απωλεια για την Ασιατικη Ήπειρο .. να δουμε πως θα αντέξουμε
Κοκολετα χωρίς σύγκριση νο 1
Τα κινητά και οι τηλεοράσεις που παράγει ο Κούκης εξάγονται παντού και φέρνουν πλούτο στη χώρα, γνωστό.Μίλησε κανείς για τον Κούλη; Εξάλλου εδώ κάνει κουμάντο ο Κούλης εκεί η Samsung δεν αλλάζει κάτι
Φυσικά για αυτό παντού δουλεύουν με κοινοπραξία και όχι με μισθό. Βλέπεις δεν είναι μαλάκες σαν τους Ασιάτες...Τα κινητά και οι τηλεοράσεις που παράγει ο Κούκης εξάγονται παντού και φέρνουν πλούτο στη χώρα, γνωστό.
H απόλυτη τρέλα... Σε περιμένουμε ξανά Αθήνα ... ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ
Καταλαβαίνεις τον χαμό για την συγκεκριμένη απ' τα λαικ.. μακράν τα περισσότερα σε φωτος της.. θεϊκό κορμί όντως μουναραH απόλυτη τρέλα... Σε περιμένουμε ξανά Αθήνα ... ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ
Έχω την τύχη να την έχω συναντήσει 2 φορές... Και ανυπομονώ για τρίτη ... Γιατί εκτός του ότι είναι σεξοβομβα είναι και καλό παιδί... Νικόλ σε περιμένουμεΚαταλαβαίνεις τον χαμό για την συγκεκριμένη απ' τα λαικ.. μακράν τα περισσότερα σε φωτος της.. θεϊκό κορμί όντως μουναρα
Και ο @Aggelioforos1992 μ εχει συναντησει κ ειπε οτι πηγα ν τον πνιξω με τα βυζιά μουΈχω την τύχη να την έχω συναντήσει 2 φορές... Και ανυπομονώ για τρίτη ... Γιατί εκτός του ότι είναι σεξοβομβα είναι και καλό παιδί... Νικόλ σε περιμένουμε