Nicole
Call-Girl
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2023
- Like
- 35.748
Κινεζικα ειναιΝαι ρε μαν, έχεις δίκιο...Ακόμα είμαι στο lower των κορεατικων, μάλλον μπέρδεψα το ㅈμε τοㅊ και αντί για σφήνες κατάλαβα τηγάνια ...
Κινεζικα ειναιΝαι ρε μαν, έχεις δίκιο...Ακόμα είμαι στο lower των κορεατικων, μάλλον μπέρδεψα το ㅈμε τοㅊ και αντί για σφήνες κατάλαβα τηγάνια ...
Μασαω το κινητο και τα airpods μου απο τον αφροδισιακο σεξουαλισμο που παραγει η φωτογραφια....ΓΑΜΩ τι ανεβασες παλι ρε....
Συγνώμη, της Κίνας αφού η Νικόλ είπε ότι τα γράμματα είναι κινέζικα...Μαν, κανένα πρόβλημα, πλάκα κάνουμε εδώ. Το "ότι βλεπεις" αναφεροταν στη γιαγιά που πρόβαλε από τη τζαμαρία... το καλύτερο μνι της Κορέας !!
Πολύ ωραίο προφίλ ! Και ωραία λήψη, ο οντιν κάτι θα πει για φώτισμο, εστίαση, κάδρα κλπ αλλά ποιος τον ακούει...
Γελαω γτι τον ρωτησα πριν την ανεβασω χαχαχαΠολύ ωραίο προφίλ ! Και ωραία λήψη, ο οντιν κάτι θα πει για φώτισμο, εστίαση, κάδρα κλπ αλλά ποιος τον ακούει...![]()
...τεχνη!!!!
ευχαριστουμε φιλε...God Bless Odin ....GOD BLESS AMERICA.......τεχνη!!!!
God bless metaxourgeioευχαριστουμε φιλε...God Bless Odin ....GOD BLESS AMERICA....
...εμενα γτ?!?!?ευχαριστουμε φιλε...God Bless Odin ....GOD BLESS AMERICA....
Μη μη μη μη ... αλήθεια η Σεούλ έχει δικό της Μεταξουργείο;God bless metaxourgeio
Δεν με νοιάζει ρε από σένα πήρε άποψη ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΆΚΗ...εμενα γτ?!?!?
Το κοριτσ' την σκεφτηκε κ την τραβηξε!
ειδες που βάζουμε τραγούδια στα μνπνα και μας την μπαίνεις?
Πέστα...ειδες που βάζουμε τραγούδια στα μνπνα και μας την μπαίνεις?
Κόντρα???![]()
Τι ανέβασε ρε μαν χαλαρωσε καυλωσες εσύ τώρα με αυτό? Ρε παιδιά δεν θέλω να βγάλω hate ούτε προς την κοπέλα ούτε στο νήμα αλλά σιγά ρε φίλε τι ανεβασε και καυλωσες τι είναι αυτό που κάνετε τώρα ρε προμοταρες του κέρατα τι περνετε φρεε γαμησια για να τα λέτε αυτά η ειναι καμια συγγενείς σας και βοηθάτε να δουλέψει να βγάλει χρήμαΜασαω το κινητο και τα airpods μου απο τον αφροδισιακο σεξουαλισμο που παραγει η φωτογραφια....ΓΑΜΩ τι ανεβασες παλι ρε....![]()