papaphilips
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 232
- Like
- 61.689
- Πόντοι
- 40.703
προσεχε τα λογια σου για @Alexia9090Οχι απ οτι διαβασα το μπαζο ειναι η @Alexia9090 εγω ειμαι η χοντρη κυρια μ τα τηγανια

...το αλεξακι μας

προσεχε τα λογια σου για @Alexia9090Οχι απ οτι διαβασα το μπαζο ειναι η @Alexia9090 εγω ειμαι η χοντρη κυρια μ τα τηγανια

Ε τωρα τι να σου πωόπα, αναβάθμιση βλέπω..απο που τα έχεις αυτά τα προφυλακτικά κορασίδα; διεθνή καριέρα;;;;
Δε μας λυπάσαιΕτοιμαζω δωρακια γ μερικους .. να σας φερω., θα πω μονο το ενα περιεχόμενο.. ειναι γιαπωνέζικα προφυλακτικά .. θα το ζουλιξετε γ τα καλα μερικοι
Σκέφτεται να μας φύγει να πάει εξωτερικόόπα, αναβάθμιση βλέπω..απο που τα έχεις αυτά τα προφυλακτικά κορασίδα; διεθνή καριέρα;;;;
Φάε τη γλώσσα σου ρε φίλε...Σκέφτεται να μας φύγει να πάει εξωτερικό
Καλά ρε δεν έλεγε να πάει Για λίγο καιρό Κορέα το ξέχασεςΦάε τη γλώσσα σου ρε φίλε...

Παπαράτσι την πέτυχαν στο αεροδρόμιο ...Σκέφτεται να μας φύγει να πάει εξωτερικό
Δε μας κάνουν ούτε στο μικρό δαχτυλακι του ποδιού. Οι φήμες λενε ότι οι Γιαπωνέζοι είναι small size, εμείς εδώ είμαστε 3xxl ο μικρότερος...Ετοιμαζω δωρακια γ μερικους .. να σας φερω., θα πω μονο το ενα περιεχόμενο.. ειναι γιαπωνέζικα προφυλακτικά .. θα το ζουλιξετε γ τα καλα μερικοι
Ωραίος ρε μάγκα θα το'χω υπόψιν μου όταν θα'χω γενική να σε φωνάξω. Αλλά θα κάνεις και τίναγμα - πλύσιμο χαλιών...Συνάντηση με την nicole, η συνάντηση έκλεισε εύκολα με ταχυδρομικό περιστέρι. Όταν έφτασα ένιωσα να δονητε η εξώπορτα, ανοίγει την πόρτα και βλέπω μια περιπου 45ρα χοντρή με μουστάκια και ένα βυζι δεμένο στον λεμο για να το κρατάει στη θέση του. Μπαίνω μέσα στο σπίτι, βλέπω γύρω όλα βρώμικα τασάκια στο πάτωμα (καναπές δεν υπήρχε, μάλλον έσπασε) με πάει στο μπανιο και μου δίνει κουβά και σφουγκαριστρα. Τι είναι αυτά ρωτάω? Με βάζει φρένο και μου απαντα " τι περιμένεις, ξεκινά να καθαρίζεις " Πω ρε μάγκα μου λέω, μπουρδελο είναι εδώ μέσα. Μου απαντάει με ηφακι εχεις και την κουζίνα, περιμένουν τα τηγάνια καθάρισμα. Αντε καλά λέω, στα του αγώνα 1 ώρα τρίψιμο πάτωμα γυάλισμα κατσαρόλες τηγάνια. Μου λει θελεις να κάτσεις ακόμα λίγο? Λέω οπα εδω ήμαστε... Μου δεινει καθαρό κουβά και άλλη σφουγγαριστρα και με πάει στο μπανιο. Το θελω να αστράφτει, μην ξεχάσεις την λεκάνη, θα την γλυψεις.. Κάπου σε 1 ώρα μετά είχα τελειώσει. Με φωνάζει στο δωμάτιο και μου λέει, την άλλη φορά θα βάψουμε, και μου λέει 180 για όλα. Ευτυχώς που δεν ζήτησε να την ξυρισω το μουστάκι. Αυτά από μένα, τωρα θα κράξετε ξέρω, αλλά δεν έχω δικό μου προφίλ και γράφω με όποιο βρω εδω. Περιμένω το επόμενο ραντεβού μας για βάψιμο... πέρασα υπέροχα...
Ρε αγορινα εγω σε πιστευω.. το νικνειμ σου ομως θ μας το πεις; Για το πως ολα τα ξερεις υπαρχει τροπος ν τα ξερεις η ν τα μαθεις αλλα γ πες μου το νικνειμ σουγραψτε ο,τι μπουρδα θελετε για την κριτικη μου αλλα μην γραφετε οτι δεν την συναντησα.αν δεν την συναντησα πως ξερω οτι στο δωματιο εχει ενα μον κρεβατι ? πως ξερω οτι η γκαρσονιερα ειναι σε ισογειο.οσο για τα τηγανια .το εγραψα επειδη ειχε εξω μια στιβα με απλυτα .αν σας πειραξε ξυδι.φακιρη εσυ ποσες φορεσ εχεισ γραψει στις κριτικες σου , που τις διαβαζω πολυ προσεχτικα για μπυροκοιλιες)?γραψτε ο,τι θελετε αλλα να ειστε αντικειμενικοι και να δεχεστε μια διαφορετικη αποψη