Humax
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 13.663
- Πόντοι
- 3.556
Τώρα ησύχασα π έμαθα ότι είναι αυτόBeondegi είναι ρε και τρόμαξα![]()

Τώρα ησύχασα π έμαθα ότι είναι αυτόBeondegi είναι ρε και τρόμαξα![]()

Θα ήθελα να κάνω ένα δώρο την μητέρα μου για την γιορτή της μητέρας την Κυριακή αντί ακτινιδίων....![]()
Beondegi
Εσυ τι μιλας; Καθε μερα σαυρες τρωςΜπλιακατιβα
Είναι κάτι αντίστοιχο σαν τον δικό μας τον πατσά για μετά από πιόμαγια μετα το μεθυσι ειναι οτι πρεπει![]()

Παρτης ενα κιλο μιλφακιαΘα ήθελα να κάνω ένα δώρο την μητέρα μου για την γιορτή της μητέρας την Κυριακή αντί ακτινιδίων....
Το ηξερες κ απο χθες αυτο;Beondegi είναι ρε και τρόμαξα![]()
Το γράφει κάτω από τη φώτο ρε νευρικέ...Το ηξερες κ απο χθες αυτο;

Α καλα εσυ δεν επιασες τι ειπα.....Το γράφει κάτω από τη φώτο ρε νευρικέ...![]()
Πας καλα ρε ατριχο βλημα; Ποια αγγλικα και τι ιους.. φαε εσυ μουνακι απο εκδιδομενες κ ασε μας εμας ν τρωμε μεταξοσκώληκες..Το ηξερες κ απο χθες αυτο;
Αναρωτιεμαι οσοι το ψαξατε τι ειναι, αγγλικα ξερετε;
Σιγα μην καταω να φαω κ σκουλικια μαλακα μου.
Παει νικολ χαλασες! Κοιτα μονο μην μας φερεις κανα καινουριο ιο.... οχι ιο κοβιντ....
Εγινε νικολ μου. Κατσε φαε εσυ τα σκουλικια μεταξοσκωληκες οπως θες πες το. Εμεις εδω ελλαδα δεν ξερουμε απο φαγητο.Πας καλα ρε ατριχο βλημα; Ποια αγγλικα και τι ιους.. φαε εσυ μουνακι απο εκδιδομενες κ ασε μας εμας ν τρωμε μεταξοσκώληκες..
Ουδεμια συγκριση εκανα μ το ελληνικο φαγητο .. μαλλον μπερδευεσαι .. εκανα μια αναρτηση κ εσυ μιλας οτι χαλασα κ οτι θα φερω ιους . Οπως μαλλον γνωριζεις δεν συνηθίζω να στελνω μηνυματα σε πελατες αλλα εσυ πλεον εισαι φιλος μου κ οχι πελατης μου οποτε πολυ πιθανο να σου μιλησω στο μεταξυ μας οπως μιλαμε συνηθως .. ηρεμησε λίγο σε παρακαλω .. my availability does not match yr energy ..Εγινε νικολ μου. Κατσε φαε εσυ τα σκουλικια μεταξοσκωληκες οπως θες πες το. Εμεις εδω ελλαδα δεν ξερουμε απο φαγητο.
Οταν στειλεις κανα μηνυμα ξεκινα το με "ελα ρε ατριχο βλημα..." και να δω τι απαντηση θα λαβεις.
Ιους εννοουσα γιους αλλα μπερδευτηκες καπου. Γιατι καλοπεραση και γαμησια...shit happens. Οσο για την αναρτηση ηταν στυλ δειτε τι αηδιες τρωνε εδω η ηταν στυλ πω δειτε τι γαματο φαγητο τρωω. Γιατι αν ηταν το δευτερο αυτο εννοουσα με το χαλασες. Τεσπα. Καλα νανπερνας. Σημερα η μερα ειναι shit. Και αφου λες για φιλιες εγω φιλο μ δεν θα ελεγανποτε ατριχο βλημα εντελως ακυρο.Ουδεμια συγκριση εκανα μ το ελληνικο φαγητο .. μαλλον μπερδευεσαι .. εκανα μια αναρτηση κ εσυ μιλας οτι χαλασα κ οτι θα φερω ιους . Οπως μαλλον γνωριζεις δεν συνηθίζω να στελνω μηνυματα σε πελατες αλλα εσυ πλεον εισαι φιλος μου κ οχι πελατης μου οποτε πολυ πιθανο να σου μιλησω στο μεταξυ μας οπως μιλαμε συνηθως .. ηρεμησε λίγο σε παρακαλω .. my availability does not match yr energy ..
Σούζα το αλογάκι όμως οι σχιστομάτηδες. Στο bou όλοι ρωτάνε τι χάπι να κουμπώσουν.![]()
Beondegi
Έγινε η κένταΑντε να ανεβάσω και εγώ κάτι
Αντε να ανεβάσω και εγώ κάτι
Κορίτσαρος και το σετάκι σούπερ, μόνο το λουλουδάκι δεν φαίνεται. Γύρνα μαρή στον λαό σου.