Sexypistol
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2022
- Like
- 382
- Πόντοι
- 21
Ωρα ειχατε ν γαμηθειτε κ ν ερωτευτείτε
Ωρα ειχατε ν γαμηθειτε κ ν ερωτευτείτε
Μη μη θα κλαψωΠαιδια το κινητο μου κλεινει καπου εδω.. θα τα λεμε απο εδω μεσα. Ευχαριστώ ολους οσους ηρθαν ν μ αποχαιρετήσουν αυτες τις μερες κ καποιους που δε προλαβα ν δω ευχαριστω γ το ενδιαφερον κ την επιμονη σας . Θα τα λεμε απο εδω μεσα τους επομενους 3 μηνες.. κ παλι σας ευχαριστω κ σας αγαπω..
N![]()
Στάσου μύγδαλαΠαιδια το κινητο μου κλεινει καπου εδω.. θα τα λεμε απο εδω μεσα. Ευχαριστώ ολους οσους ηρθαν ν μ αποχαιρετήσουν αυτες τις μερες κ καποιους που δε προλαβα ν δω ευχαριστω γ το ενδιαφερον κ την επιμονη σας . Θα τα λεμε απο εδω μεσα τους επομενους 3 μηνες.. κ παλι σας ευχαριστω κ σας αγαπω..
N![]()
Καλό ταξίδι! Να περάσεις όμορφα!Παιδια το κινητο μου κλεινει καπου εδω.. θα τα λεμε απο εδω μεσα. Ευχαριστώ ολους οσους ηρθαν ν μ αποχαιρετήσουν αυτες τις μερες κ καποιους που δε προλαβα ν δω ευχαριστω γ το ενδιαφερον κ την επιμονη σας . Θα τα λεμε απο εδω μεσα τους επομενους 3 μηνες.. κ παλι σας ευχαριστω κ σας αγαπω..
N![]()
Να περάσεις καλά εκεί που πας ! Με το καλό να γυρίσεις πίσω !!! Καλό ταξιδιΠαιδια το κινητο μου κλεινει καπου εδω.. θα τα λεμε απο εδω μεσα. Ευχαριστώ ολους οσους ηρθαν ν μ αποχαιρετήσουν αυτες τις μερες κ καποιους που δε προλαβα ν δω ευχαριστω γ το ενδιαφερον κ την επιμονη σας . Θα τα λεμε απο εδω μεσα τους επομενους 3 μηνες.. κ παλι σας ευχαριστω κ σας αγαπω..
N![]()
Πάει το κορίτσι....άντε να βρούμε άλλη τέτοια κουκλάρα!
Τι μου θύμησες; Όπως στο στρατό που μετρούσαμε ανάποδα τις μέρες για την απόλυσή μας...Πετάει τώρα το κορίτσι και εμείς μετράμε 90 και σήμερα
Στάσου μύγδαλα
Να ήξερα όταν πέσουν όλα αυτά τα φύλλα ποιος θα τα καθαρίσει! Καλώς έφτασες Nicole μας! Καλά να περάσεις!
Αρχίσαμεεεεεεεεε!!!!
Ίδια η sailormoon