North people fucker
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2024
- Like
- 274
- Πόντοι
- 21
Πένα τότε.θα επαναφέρω τα μαθήματα συμπεριφοράςΜου αρεσει το κραξιμο γ αυτο κραζω κ εγω τοσο εξυπνα ..κ ασταματητα .. δε βαριεμαι ετσι
Πένα τότε.θα επαναφέρω τα μαθήματα συμπεριφοράςΜου αρεσει το κραξιμο γ αυτο κραζω κ εγω τοσο εξυπνα ..κ ασταματητα .. δε βαριεμαι ετσι
Καιρο ειχαμε ν σκοτωθούμεΠένα τότε.θα επαναφέρω τα μαθήματα συμπεριφοράς
Μη σκας υπάρχει λύση. Βυζιά θ'ανεβάζεις εσύ και κώλο η @Nefelh22... Δίκαιη μοιρασιά...Εγω παντα την αληθεια λεω .. κωλο δ εχω .. βυζι ναι .. προσωπο οκ μετριο .. αλλα κωλαρα ΔΕ ΕΧΩ φιλε μου .. καλο ειναι ν τα λεμε αυτα γ ν μη εχουν υψηλές προσδοκίες οι υποψήφιοι γαμιαδες μου.. τπτ δ ειμαι βσκ σπαω πλακα εδω μεσα
Καλώς την πέρδικαΌλο για κωλους μιλάμε
Και μετά όλοι θέλουν κωλο
Εσυ απο το 23 αυτο εχεις ν μας πεις;Δυνατή!!
Θα γινει θα γινειΚαιρο ειχαμε ν σκοτωθούμε
....ηταν σε κωμα, ξυπνησε με τον κωλαρικοΕσυ απο το 23 αυτο εχεις ν μας πεις;
Γιατι εσυ μας δίνεις κατι ? Μόνο την συντροφιά στο νήμα μωρακι δίνεις...Όλο για κωλους μιλάμε
Παψε ρε σαλιαρηΓιατι εσυ μας δίνεις κατι ? Μόνο την συντροφιά στο νήμα μωρακι δίνεις...
Επειδή με αρεσεις δεν μπορω να να λεω ψέμματα για την Αλεξία, ειναι ωραιο κορίτσι... Αλλα τα κρατάω για σενα γλυκιά μου. Να σαλιωσω τις βυζαρες σου!!!Παψε ρε σαλιαρη
Κανονισε ν σαι εσυ αυτος π εκανε ερπισμα στα δασηΕπειδή με αρεσεις δεν μπορω να να λεω ψέμματα για την Αλεξία, ειναι ωραιο κορίτσι... Αλλα τα κρατάω για σενα γλυκιά μου. Να σαλιωσω τις βυζαρες σου!!!
Τι να κάνουμε , είναι γλυκό το κωλαράκι.Όλο για κωλους μιλάμε

Αφου γλυκια μου με ξέρεις, με ξεχασες ? Θες φωτο pm?Κανονισε ν σαι εσυ αυτος π εκανε ερπισμα στα δαση
Βρωμοπαππου.. ρε τον ανθρωπο τετοιο σκαρφαλωμα ειχε ν κανει απο το πολεμο της κορεας
Αυτος σγρ ειναι μελος εδω μεσα
Να του φας την σύνταξηΑυτος σγρ ειναι μελος εδω μεσα