italaki
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 44.146
- Πόντοι
- 5.956
Μόνο σε μένα δε φαίνεται???Τι φλωριες ειναι αυτες που βαζετε ?
Μόνο σε μένα δε φαίνεται???Τι φλωριες ειναι αυτες που βαζετε ?
Σε κανεναν χαχαχαχ απλα δ μιλαμε .. ποιος ξερει τι μλκια θ ναιΜόνο σε μένα δε φαίνεται???
Δεν χορταίνουμε να το βλέπουμεΘεέ κ Κύριε!
Εγω παντα την αληθεια λεω .. κωλο δ εχω .. βυζι ναι .. προσωπο οκ μετριο .. αλλα κωλαρα ΔΕ ΕΧΩ φιλε μου .. καλο ειναι ν τα λεμε αυτα γ ν μη εχουν υψηλές προσδοκίες οι υποψήφιοι γαμιαδες μου.. τπτ δ ειμαι βσκ σπαω πλακα εδω μεσαΤα συνεχίζεις βλέπω τα ψεματα
Νταξ,έχουμε αδυναμίες!Δεν χορταίνουμε να το βλέπουμε
τπτ δ ειμαι βσκ σπαω πλακα εδω μεσα

Are you sure?Εγω παντα την αληθεια λεω .. κωλο δ εχω .. βυζι ναι .. προσωπο οκ μετριο .. αλλα κωλαρα ΔΕ ΕΧΩ φιλε μου .. καλο ειναι ν τα λεμε αυτα γ ν μη εχουν υψηλές προσδοκίες οι υποψήφιοι γαμιαδες μου.. τπτ δ ειμαι βσκ σπαω πλακα εδω μεσα
Δε ειναι κωλαρα αυτοAre you sure?
![]()
Nicole - Page 8 - bourdela.com forum
1 hr: 100 eyr - 2 balls included, cunnilingus and bj without condom 1,5 hr: 140 eyr 2 hr: 180 eyr I dont accept fingering at all and sex without condom Extra: Cim: +30 eyr Cif: + 30 eyr Rimming giving : + 50 eyr Rimming receiving: + 30 eyr Play with dildos and toys : + 30 eyr Golden shower...www.bourdela.com
Εγω παντα την αληθεια λεω .. κωλο δ εχω .. βυζι ναι .. προσωπο οκ μετριο .. αλλα κωλαρα ΔΕ ΕΧΩ φιλε μου .. καλο ειναι ν τα λεμε αυτα γ ν μη εχουν υψηλές προσδοκίες οι υποψήφιοι γαμιαδες μου.. τπτ δ ειμαι βσκ σπαω πλακα εδω μ
ειναι κωλαράκι τελειο!!Δε ειναι κωλαρα αυτο
Τι ειναι?μουσμουλο?Δε ειναι κωλαρα αυτο
ΚωλαρακιΤι ειναι?μουσμουλο?
Αυτά που λες μέτρια άλλους μπορεί να ξετρελαίνουν πάντωςΕγω παντα την αληθεια λεω .. κωλο δ εχω .. βυζι ναι .. προσωπο οκ μετριο .. αλλα κωλαρα ΔΕ ΕΧΩ φιλε μου .. καλο ειναι ν τα λεμε αυτα γ ν μη εχουν υψηλές προσδοκίες οι υποψήφιοι γαμιαδες μου.. τπτ δ ειμαι βσκ σπαω πλακα εδω μεσα
Αλλα λεει το κοινό σου πάντοςΕγω παντα την αληθεια λεω .. κωλο δ εχω .. βυζι ναι .. προσωπο οκ μετριο .. αλλα κωλαρα ΔΕ ΕΧΩ φιλε μου .. καλο ειναι ν τα λεμε αυτα γ ν μη εχουν υψηλές προσδοκίες οι υποψήφιοι γαμιαδες μου.. τπτ δ ειμαι βσκ σπαω πλακα εδω μεσα
Δε μου αρεσει ν γραφουν κοπλιμεντα , τα παω καλυτερα μ το κραξιμο .. τα γουστα ειναι υποκειμενικά.. η αποψη μ ειναι αυτη π σ ειπα .. κωλο μικρο σφιχτο , βυζι μεγαλο κ προσωπο δ ξερω σε τι καταταξη ν το βαλω .. αδιαφορο? αλλαζω κ τα μαλλια συνεχεια .. καλυτερα κρατα μικρο καλαθι.. αλλα ενα μπορω ν πω μ σιγουρια οποιος μ φερεται σωστα το ανταποδίδω.. αλλωστε η πελατεια μου πλέον ειναι οι ιδιοι .. οποτε δεν μας πολυνοιαζει πλεον τι ακουγεται εδω μεσα.Αλλα λεει το κοινό σου πάντος
Δε ειναι κωλαρα αυτο
Έτσι Κ αλλιώς έχω βγάλει συμπέρασμα μόνος μ.αλλα νόμιζα ψιλοστραβονεις με το κράξιμο.λαθος?Δε μου αρεσει ν γραφουν κοπλιμεντα , τα παω καλυτερα μ το κραξιμο .. τα γουστα ειναι υποκειμενικά.. η αποψη μ ειναι αυτη π σ ειπα .. κωλο μικρο σφιχτο , βυζι μεγαλο κ προσωπο δ ξερω σε τι καταταξη ν το βαλω .. αδιαφορο? αλλαζω κ τα μαλλια συνεχεια .. καλυτερα κρατα μικρο καλαθι.. αλλα ενα μπορω ν πω μ σιγουρια οποιος μ φερεται σωστα το ανταποδίδω.. αλλωστε η πελατεια μου πλέον ειναι οι ιδιοι .. οποτε δεν μας πολυνοιαζει πλεον τι ακουγεται εδω μεσα.
Μου αρεσει το κραξιμο γ αυτο κραζω κ εγω τοσο εξυπνα ..κ ασταματητα .. δε βαριεμαι ετσιΈτσι Κ αλλιώς έχω βγάλει συμπέρασμα μόνος μ.αλλα νόμιζα ψιλοστραβονεις με το κράξιμο.λαθος?