Nicole
Call-Girl
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2023
- Like
- 61.494
Με το να αποκαλεις το κοσμο που σχολιαζει εδω μεσα ως αγαπουλιδες η ως μη αντικειμενικες κριτικες μειωνεις τη δουλεια μου ομως ..Εσυ τι να ενοχλας, την δουλειά σου κανείς όπως πρέπει
Με το να αποκαλεις το κοσμο που σχολιαζει εδω μεσα ως αγαπουλιδες η ως μη αντικειμενικες κριτικες μειωνεις τη δουλεια μου ομως ..Εσυ τι να ενοχλας, την δουλειά σου κανείς όπως πρέπει
Δεν είχα πρόθεση να μειώσω την δουλειά σου , με συγχωρείςΜε το να αποκαλεις το κοσμο που σχολιαζει εδω μεσα ως αγαπουλιδες η ως μη αντικειμενικες κριτικες μειωνεις τη δουλεια μου ομως ..
Οταν δν μ ξερεις κ δεν εχουμε κανει ραντεβου ν μην ξανα αναφερεις το ονομα μου ουτε κ τη πελατεια μου. Κανε το ραντεβου σου και μετα μίλαΔεν είχα πρόθεση να μειώσω την δουλειά σου , με συγχωρείς
...παντως αδελφε πρεπει να εκανες προσπαθεια , με ενα ποστ να προσβαλεις κ να γινεις αγενης σε δυο κοριτσια κ σε ολους τους πελατες τους ταυτοχροναΔεν είχα πρόθεση να μειώσω την δουλειά σου , με συγχωρείς
Οταν δν μ ξερεις κ δεν εχουμε κανει ραντεβου ν μην ξανα αναφερεις το ονομα μου ουτε κ τη πελατεια μου. Κανε το ραντεβου σου και μετα μίλα
Θε είμαι διαθέσιμος σήμερα , στείλε μου να κανονίσουμε ώραΟταν δν μ ξερεις κ δεν εχουμε κανει ραντεβου ν μην ξανα αναφερεις το ονομα μου ουτε κ τη πελατεια μου. Κανε το ραντεβου σου και μετα μίλα
Αγαπούλης και συ???!!!...παντως αδελφε πρεπει να εκανες προσπαθεια , με ενα ποστ να προσβαλεις κ να γινεις αγενης σε δυο κοριτσια κ σε ολους τους πελατες τους ταυτοχρονα![]()
Πρέπει να χωρίστει το site στους "αγαπούληδες" και στα "ALPHA MALE"...Θε είμαι διαθέσιμος σήμερα , στείλε μου να κανονίσουμε ώρα
Θε είμαι διαθέσιμος σήμερα , στείλε μου να κανονίσουμε ώρα
Δέχομαι και pos αν δεν έχεις μετρητά
ΣυνεχισεΔέχομαι και pos αν δεν έχεις μετρητά

Θα τον βγαλω σε δημοπρασίαΝικολ κωλαρακι θα δωσεις η απλα θα μας το μοστραρεις;![]()
Θα τον βγαλω σε δημοπρασία

Εσύ έχεις σοβαρή σχέση.....
με αφηνει να βλεπωΕσύ έχεις σοβαρή σχέση.....

Εμένα άλλα μου είπε..........με αφηνει να βλεπω![]()
Αυτή είναι γυναικαμε αφηνει να βλεπω![]()
Πέτρα μας τον έκανες πρωινιάτικα