Nicole
Call-Girl
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2023
- Like
- 28.088
Δλδ .. ποσταρε κατιrock, blues και jazz![]()
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κ γωγω τσαμπα ακουμεΌποιος φοβάται πέφτει και κοιμάται
Δλδ .. ποσταρε κατιrock, blues και jazz![]()
Κ γωγω τσαμπα ακουμεΌποιος φοβάται πέφτει και κοιμάται
...δε νυστάζω τύπεΌποιος φοβάται πέφτει και κοιμάται
Θέλω αλληλεπίδραση.. τι ακουμε σμρ...δε νυστάζω τύπε
έλα, για σένα (αρκεί να μην είσαι μήτσοςΔλδ .. ποσταρε κατι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κ γωγω τσαμπα ακουμε
Θέλω αλληλεπίδραση.. τι ακουμε σμρ
Καλο μουνι η πατριτσια
Έχει όμως μια ηλικία...Καλο μουνι η πατριτσια
Τι καθοριζει το feminine?Έχει όμως μια ηλικία...
But get in touch with your feminine side please.
Και χάρο και μήτσο δεν θα το αντέξω ..
Εσυ οσο πας τα λες κ καλυτεραΚάποιοι ψάχνουν άντρα.
Μη το πιστεύετε. Πίσω απο το προφίλ ειναι ένας Νώντας και θέλει να σας πάρει το νεφρόΤελευταια δεχομαι πολλα μηνυματα π μ ρωτατε αν ειμαι αντρας αυτος π γραφει εδω μεσα.. δλδ μια γυναικα γ ν γραφει εδω μεσα θ πρεπει ν μιλαει σεξιστικα κ γλυκα παντα; Μητσος δεν ειμαι , γυναικα ειμαι αυτοι π μ ξερουν το ξερουν καλα , αν θελετε κοπλιμεντα εχει αλλες σελιδες ..
Με νεφρο γινομαι και ο μητσοτακηςΜη το πιστεύετε. Πίσω απο το προφίλ ειναι ένας Νώντας και θέλει να σας πάρει το νεφρό
Όσο κιαν με καλοπιανεις δεν ξεχνώ που μου ........μίλησες αυστηράΕσυ οσο πας τα λες κ καλυτερα
Γυναικάρα!!! Σίγουρα θα έχει και μερακλήδες αυτή η πόλη. Πόσοι σου έχουν ζητήσει να τους στραπονάρεις;Τελευταια δεχομαι πολλα μηνυματα π μ ρωτατε αν ειμαι αντρας αυτος π γραφει εδω μεσα.. δλδ μια γυναικα γ ν γραφει εδω μεσα θ πρεπει ν μιλαει σεξιστικα κ γλυκα παντα; Μητσος δεν ειμαι , γυναικα ειμαι αυτοι π μ ξερουν το ξερουν καλα , αν θελετε κοπλιμεντα εχει αλλες σελιδες ..
Τρεφω αυστηρη αγαπη για τα αντικειμενα του ποθου μουΌσο κιαν με καλοπιανεις δεν ξεχνώ που μου ........μίλησες αυστηρά
Με νεφρο γινομαι και ο μητσοτακης
Τετοια ακους οταν ψηνεις τις κοτες.. μας εβαλες κ 1 ωρα λες κ θα το ακουσουμεΛΟΙΠΟΝ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ
Σημερα βγαζουμε τον ΄΄καλαματιανο΄΄ απο το συρταρι....τον αναβουμε και βαζουμε να ακουσουμε την καλυτερη ambient συνθεση που εχει υπαρξει ever
Και από κοντά όταν ήρθα με είχες αποπαρειΤρεφω αυστηρη αγαπη για τα αντικειμενα του ποθου μου