Nicole
Call-Girl
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2023
- Like
- 61.486
Οχι δεν θ αλλαξει κατι .. διοτι ο νεοελληνας κοιταει ν βολευτειΊσως αν συνεχίσουμε να φωνάζουμε κάτι έστω και λίγο
μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο...
Οχι δεν θ αλλαξει κατι .. διοτι ο νεοελληνας κοιταει ν βολευτειΊσως αν συνεχίσουμε να φωνάζουμε κάτι έστω και λίγο
μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο...
Τι να κάνουμε.. Άλλοι παπάκι, άλλες πατουράκιΠαπακι εχεις;
Ναι οκ .. απλα εξηγησε το εσυ στους ασιατες.. πως απο αυτο π ειμασταν γιναμε το κατωτεροΔε θα διαφωνήσω απλά θα πω think positive...
Η ιστορία έχει τα ups and downs της...σαν χώρα έχουμε περάσει όχι ένα, αλλά τουλάχιστον τρία μακραίωνα dark ages...τώρα συνερχόμαστε από το τελευταίο. Γενιά-γενιά βελτιώνονται τα πράγματα.Τοση ιστορια τοση πυγμη κ τα εχουμε γαμησει ολα
Δεν το βλέπω έται...η αδελφή μου έχει ένα μότο...Ναι οκ .. απλα εξηγησε το εσυ στους ασιατες.. πως απο αυτο π ειμασταν γιναμε το κατωτερο
Η αδερφη σου παιρνει επιδοματα;Δεν το βλέπω έται...η αδελφή μου έχει ένα μότο...
"Be the change you want to see"
Τα φιλιά μου μπέμπα...όνειρα γλύκα...
Δεν θεωρω καλυτεροτητα το οτι δεν εχω κατι αλλο ν ψηφισω περα απο μητσοτακηΗ ιστορία έχει τα ups and downs της...σαν χώρα έχουμε περάσει όχι ένα, αλλά τουλάχιστον τρία μακραίωνα dark ages...τώρα συνερχόμαστε από το τελευταίο. Γενιά-γενιά βελτιώνονται τα πράγματα.
Διοτι ολοι οι αλλοι ειναι γ τον πουτσοΔεν θεωρω καλυτεροτητα το οτι δεν εχω κατι αλλο ν ψηφισω περα απο μητσοτακη
Η Ανατολική Ασία είναι το νέο κέντρο του κόσμου..δεν το έχουμε καταλάβει ακόμα εδώ στη Δύση, δλδ πως γίνεται να υπάρχουν πόλεις στην Κίνα που είναι μεγαλύτερες σε πληθυσμό από οποιαδήποτε Ευρωπαϊκή όπως το Chongqing π.χ. και να μην έχουμε ιδέα εδώ ότι καν υπάρχουν.Ναι οκ .. απλα εξηγησε το εσυ στους ασιατες.. πως απο αυτο π ειμασταν γιναμε το κατωτερο
Βρε μια χαρα το εχουμε καταλαβει .. κ αυτοι ειναι τρελοι μ την ιστορια μας κ μας λατρεύουνΗ Ανατολική Ασία είναι το νέο κέντρο του κόσμου..δεν το έχουμε καταλάβει ακόμα εδώ στη Δύση, δλδ πως γίνεται να υπάρχουν πόλεις στην Κίνα που είναι μεγαλύτερες σε πληθυσμό από οποιαδήποτε Ευρωπαϊκή όπως το Chongqing π.χ. και να μην έχουμε ιδέα εδώ ότι καν υπάρχουν.
Εσύ το έχεις καταλάβει, ο γενικός πληθυσμός όχι και ναι μας σέβονται με ένα χαριτωμένο τρόπο που μάλλον δεν μας αξίζει.Βρε μια χαρα το εχουμε καταλαβει .. κ αυτοι ειναι τρελοι μ την ιστορια μας κ μας λατρεύουν
ΑκριβωςΕσύ το έχεις καταλάβει, ο γενικός πληθυσμός όχι και ναι μας σέβονται με ένα χαριτωμένο τρόπο που μάλλον δεν μας αξίζει.
Nicole , εμείς φταίμε , όχι αυτοί . Τόσα χρόνια δύο οικογένειες ψηφίζουμε, μάλλον τρεις . Μητσοτάκη, Καραμανλή και Παπανδρέου. Τόσα έχουμε τραβήξει σαν λαός και μυαλό δεν βάζουμε . Τους αφήνουμε και κάνουν ότι θέλουν . Εάν τόσα χρόνια είχαμε μαζευτεί άλλες δύο φορές σε κρίσιμα σημεία της ιστορίας μας όλοι όπως την τελευταία φορά νομίζω ότι θα είχαμε καταφέρει πολλά σαν Λαός. Αλλά από τον καναπέ μας , διαδηλώσεις δεν γίνονται .Εγω ντρεπομαι .. πως καταντησαμε σ αυτο το σημειο..
Νικολ πάμε πορεία την Παρασκευή και να φασωθουμε μπροστά στα ματ την ώρα που θα πέφτουν βροχή τα δακρυγόνα και οι μολότοφ? Θα βγάλουμε την φωτογραφία της χρονιάςΑυτο ειναι ενα λιθαρακι
Και έχουμε και αυτούς που "τιμωρούν" σαν ιεροεξεταστές με την ψήφο διαμαρτυρίας, πυροβόλοντας τα πόδια τους και μετά απογοήτευση που δεν ήταν αυτό που "έδειχναν ". Φαυλότητα και πεδίο δόξης λαμπρό σε κάθε "μικρό".Δεν θεωρω καλυτεροτητα το οτι δεν εχω κατι αλλο ν ψηφισω περα απο μητσοτακη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Διοτι ολοι οι αλλοι ειναι γ τον πουτσο
Κοίτα μην έχετε και την σύλληψη της χρονιάςΝικολ πάμε πορεία την Παρασκευή και να φασωθουμε μπροστά στα ματ την ώρα που θα πέφτουν βροχή τα δακρυγόνα και οι μολότοφ? Θα βγάλουμε την φωτογραφία της χρονιάς
Εσυ μην ζηλεύειςΚοίτα μην έχετε και την σύλληψη της χρονιάς