ARIS einai re
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 14.203
- Πόντοι
- 3.506
Νότης , Σώτης , ΚαραφώτηςΕσυ απο πιο σχήμα ερχεσαι
Νότης , Σώτης , ΚαραφώτηςΕσυ απο πιο σχήμα ερχεσαι
Οτι ώρα βολεύει το κορίτσιΤι ώρα να το κανονίσω το τελευταίο τύπε;
Καλά τι να πω. Λόγια δεν υπάρχουν
Θες να βγάλεις και εσύ κάτι...ή βάζεις και τα μεταφορίκα μέσα???έχω φίλε κάτι μουνάρες, κάτσε καλά! Θα σας στείλω πάνω 5-6 μια και έχετε έλλειψη!
Η φθηνότερη 180-200 ευρώ. Θέτε?

Αν μας ακουει ο ζορπιδης να μας κανει μια προσφορα γ μονοημερη αθηνα ..μεταξουργειο το πουλμαν εξω απο το μπιλ κ το βραδυ πισωΘες να βγάλεις και εσύ κάτι...ή βάζεις και τα μεταφορίκα μέσα???
Με όσες μιλάω ως 150 παίζουν τα προγράμματά τους...
Anyway επείδη μιλάμε για ανθρώπους τα "στείλω" μου ακούγεται κάπως
οπότε το κρατάμε σε χιουμοριστικό επίπεδο και προχωράμε...![]()
Ναι ρε συ..και μπορούμε να κόψουμε και τη βασιλόπιτα κατεβαίνοντας...Αν μας ακουει ο ζορπιδης να μας κανει μια προσφορα γ μονοημερη αθηνα ..μεταξουργειο το πουλμαν εξω απο το μπιλ κ το βραδυ πισω
το στείλω το έγραψα ως απάντηση στο δικό σου να μας στείλετε! Άρα αν θες έκανα φάουλ πάνω στο φάουλ σου και λόγω αστεισμού όπως φαντάζομαι κι εσύ (Διάβασε αν θες τι έγραψες) ! Και δεν σχολίασα καθόλου το μνπνα που ανέφερες για τους Αθηναίους γιατί απλά τους έχω γραμμένους τους Αθηναίους , ας ασχοληθεί άλλος με αυτούς!Θες να βγάλεις και εσύ κάτι...ή βάζεις και τα μεταφορίκα μέσα???
Με όσες μιλάω ως 150 παίζουν τα προγράμματά τους...
Anyway επείδη μιλάμε για ανθρώπους τα "στείλω" μου ακούγεται κάπως
οπότε το κρατάμε σε χιουμοριστικό επίπεδο και προχωράμε...![]()

Σωστό σε βρίσκω φίλε μου...δε το θύμομουν τι έγραψα...απλά βάζω για αυτό το λόγο αποσιωπιτικά,το στείλω το έγραψα ως απάντηση στο δικό σου να μας στείλετε! Άρα αν θες έκανα φάουλ πάνω στο φάουλ σου και λόγω αστεισμού όπως φαντάζομαι κι εσύ (Διάβασε αν θες τι έγραψες) ! Και δεν σχολίασα καθόλου το μνπνα που ανέφερες για τους Αθηναίους γιατί απλά τους έχω γραμμένους τους Αθηναίους , ας ασχοληθεί άλλος με αυτούς!
τώρα για τις τιμές δεν ξέρω με ποιες μιλάς και από που, αλλά μουνάρες στην πρωτεύουσα σε νορμάλ τιμές ΔΕ ΒΡΙΣΚΕΙΣ![]()

Λοιπον μας εχετε πριξειΣωστό σε βρίσκω φίλε μου...δε το θύμομουν τι έγραψα...απλά βάζω για αυτό το λόγο αποσιωπιτικά,
προς θεού χαβαλέ κάνω...![]()
Τέλος...Λοιπον μας εχετε πριξει
Παρε ομπρέλα. Θα βρέξειΤέλος...
Υ.Γ. Πρήξει...
ποτε θα ερθεις Αθηνα?Στο νημα μου μη ξανααναφερθει αθηνα vs θεσσαλονικη .. μ ανθρωπους εχουμε ν κανουμε κ οχι μ τοπους ..αντε μας τα κανατε τσουρεκια τοση ωρα .. οποιος θελει παει Αθηνα οποιος θελει καθεται εδω .. το τι θ κανουν τα κοριτσια ειναι επιλογή τους ..
Η φωτό της χρονιάς
ΖωγραφιαααααΗ φωτό της χρονιάς
Το νου σας ρεμάλια μόνο η Νικόλ μας έμεινε η Αλεξία δε φαίνεται η νεφέλη αραιά κ που μη χάσουμε κ την Νικόλ θα σφραγίσω το σαη