Alexia9090
Call-Girl
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2022
- Like
- 13.793
Ακόμα 5 είμαστε τι να το κανωΠήραμε και το διπλό στην Καλλιθέα...πρέπει @Alexia9090 ...
Ακόμα 5 είμαστε τι να το κανωΠήραμε και το διπλό στην Καλλιθέα...πρέπει @Alexia9090 ...
Να γίνεις ΠΑΟΚ να δεις τουλάχιστον και κανένα πρωτάθλημα στην ζωή σουΑκόμα 5 είμαστε τι να το κανω

Τράβα από δω ρε μνπν...Να γίνεις ΠΑΟΚ να δεις τουλάχιστον και κανένα πρωτάθλημα στην ζωή σου![]()
στο διόρθωσα!!Να γίνεις ΜΠΑΟΚ να δεις τουλάχιστον και κανένα πρωτάθλημα στην ζωή σου![]()
θέλει και ένα "ο" στο τέλος!!Τράβα από δω ρε μνπν...

Πεστα peter μουΜη σκας αν δε θέλει δεν θα παρακαλάμε κιολας
2 φορές έχουμε βρεθεί ... Και τα βυζιά σου δεν μπορώ να τα ξεχάσω με τίποτα ... Σε περιμένουμε Αθήνα πάλι ...
Αχόρταγε!!!Αλλά έχεις δίκιο...αυτό στο δίνω....2 φορές έχουμε βρεθεί ... Και τα βυζιά σου δεν μπορώ να τα ξεχάσω με τίποτα ... Σε περιμένουμε Αθήνα πάλι ...

Κάτσε να σκεφτώ εμμμ@Alexia9090 ελπίζω μη σε αποσυντόνισε ο αλλοθρήσκος...που ειχαμέ μείνει?Α ναι...
κάτι θα ανέβαζες...ε? ε? ε?
Δεκτό...την καληνύχτα μου λοιπόν...piccola straniera...Κάτσε να σκεφτώ εμμμ
Όχι δεν θα ανέβαζα
Κατσε ν ανοιξουμε google translate ν ξερουμε αν θα σε καλυνηχτισουμε κ μεις η θα σε βρισουμεΔεκτό...την καληνύχτα μου λοιπόν...piccola straniera...
Οχι.. νοερα σμρΠάλι μαζί είστε????
κλαίω....γιατί ακριβως αυτό έκανα εγω!!!!!!Κατσε ν ανοιξουμε google translate ν ξερουμε αν θα σε καλυνηχτισουμε κ μεις η θα σε βρισουμε

@italaki πως ειναι το περεκ στα ιταλικά?κλαίω....γιατί ακριβως αυτό έκανα εγω!!!!!!
Μην του δίνεις σημασία, είναι ΙταλοΠόντιος...μην ασχολείσαι γλυκιά μου!!
Γ αυτο μ πηρε ο υπνοςΤν Μορφέα ρωτά, εγώ δν ήμουν
Κι εμάς μας έλειψες Nicole μας!
Γ αυτο μ πηρε ο υπνος
2 φορές έχουμε βρεθεί ... Και τα βυζιά σου δεν μπορώ να τα ξεχάσω με τίποτα ... Σε περιμένουμε Αθήνα
Γ αυτο μ πηρε ο υπνος
ΑστεριΚι εμάς μας έλειψες Nicole μας!