Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Με γλείψιμο.Η λαδιά απ το βυζί πως φεύγει?
Ρίχνεις λίγο καθαρή βενζίνη στη λαδια κ μετά βάζεις ταλκ. Το αφήσεις να τραβήξει μερικές ώρες, ένα πλύσιμο κ έτοιμο.![]()
Μη ζητατε μλκιες σμρ .. περιμενω συμβουλες γ το πως φευγει η λαδιά απο τα ρούχα ..
Μόνο συνταγές από την μακαρίτισσα την Βέφα δεν έχουμε ανεβάσειΝήμα καλών ανδρών νοικοκυρεων έγινε το νήμα σου @Nicole![]()
Πλάκα πλάκα μια καλή συνταγή για γαλακτομπούρεκο ψάχνω τόσο καιρόΜόνο συνταγές από την μακαρίτισσα την Βέφα δεν έχουμε ανεβάσει
Στα γλυκά δεν είμαι καλός μόνο κανένα κ(ου)ρ(α)μπιεΠλάκα πλάκα μια καλή συνταγή για γαλακτομπούρεκο ψάχνω τόσο καιρόΚαι μπορώ να πω με σιγουριά ότι είμαι στο σωστό νήμα πλέον!
Το νήμα είναι σοβαρό κύριε Γιάννη. Εγώ θέλω να μάθω τι ωροσκόπο έχω.Πλάκα πλάκα μια καλή συνταγή για γαλακτομπούρεκο ψάχνω τόσο καιρόΚαι μπορώ να πω με σιγουριά ότι είμαι στο σωστό νήμα πλέον!
Επιβεβαιώνω![]()
Παρε μια φωτο μου απο χθες
Χυνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω....μωρη καυλα....![]()
Να συνδυάσω και το χθεσινό ποστ![]()
Αυτό άμα μπει στο φουρνο είναι τέλειο πάντως![]()
Τυπε δεν μας καλύπτει η απάντηση σου δωσε λεπτομερώς συνταγή για ένα λεκέ αφιέρωσαν τόση φαιά ουσία οι συνάδελφοι με αυτό το σχόλιο δεν πας πουθενά...Αυτό άμα μπει στο φουρνο είναι τέλειο πάντως
Δε κανω μασαζ μονο βεντούζες ..Νικολ απο μασαζ πως τα πας;![]()