Nicole
Call-Girl
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2023
- Like
- 61.324
BluetoothΌτι και να είναι, μπράβο στη Νικόλ για τη σκέψη και μόνο.
Για μένα που δεν ήξερα ημερομηνία γενεθλίων αλλά ευχήθηκα για τη γιορτή δεν έχει κάτι;![]()
BluetoothΌτι και να είναι, μπράβο στη Νικόλ για τη σκέψη και μόνο.
Για μένα που δεν ήξερα ημερομηνία γενεθλίων αλλά ευχήθηκα για τη γιορτή δεν έχει κάτι;![]()
Θελουν λιγο απο κρεμα νικολΈχουνε μεγαλο εμφανισιακο πρόβλημα οι προαναφερθέντες ή χτύπησαν τατού και θέλει φροντίδα το δερματακι τους?
![]()
Δεν το πιασα, αν δε βαριεσαι εξήγησε σε pm .Bluetooth
Κι εγώ, κι εγώ!! Θα κατέβεις πάλι Αθήνα πριν την Κορέα?Θελουν λιγο απο κρεμα νικολ
Η αλήθεια είναι ότι την έχουμε ανάγκη ( για μένα μιλάω)Έχουνε μεγαλο εμφανισιακο πρόβλημα οι προαναφερθέντες ή χτύπησαν τατού και θέλει φροντίδα το δερματακι τους?
![]()
ντοντ γουορι λαβ θα βρεθει ο τροπος αλλο ειναι το προβλημαΠ να μας μαζεψεις ολες θ ειμαστε σα τα γατια ..
Έλαααα…πλακίτσα ήταν!Γελάσαμε

Καμία για επιμήκυνση πέους έχετε;;;Οχι .. κρεμες αναπλασης

Τελικά το bou όντως είναι μαγικό!Λοιπον .. εχω ταξει δωρακια λογω γενεθλειων μετα την Αθηνα (οπου εκτελεστηκαν διακριτικα γ οσους μπορουσαν ..) και για τη Θεσσαλονικη..
οποτε .. εδω π εχω περισσοτερο χρονο .. @Mythical Zoan @ARIS einai re @riding @anonimos fan @ΦΑΚΙΡΗΣ @Humax @Anonymous_skg @beeroas μεχρι τελος μηνα ν ερθετε να παραλαβετε το δωρο σας .. η επιλογη δε ειναι τυχαια .. sorry not sorry
Εχουμε περαστε κ θα σας το επιμηκύνουμεΈλαααα…πλακίτσα ήταν!
Μην αρπάζεσαι αμέσως!! Τσακμάκι…
Καμία για επιμήκυνση πέους έχετε;;;![]()
Πότε θα μπορούσαμε παρακαλώ;Εχουμε περαστε κ θα σας το επιμηκύνουμε

Πότε θα μπορούσαμε παρακαλώ;
Είναι η ίδια που χρησιμοποιήσατε για τα στήθη σας; Γιατί αν ναι, είναι καλή, έχει αποτελέσματα!!!![]()
@Xaramofais και εκει εφτασε η χαρη τουΠότε θα μπορούσαμε παρακαλώ;
Είναι η ίδια που χρησιμοποιήσατε για τα στήθη σας; Γιατί αν ναι, είναι καλή, έχει αποτελέσματα!!!![]()
what hte fuck....!!!! ευχαριστούμε νικόλ.Λοιπον .. εχω ταξει δωρακια λογω γενεθλειων μετα την Αθηνα (οπου εκτελεστηκαν διακριτικα γ οσους μπορουσαν ..) και για τη Θεσσαλονικη..
οποτε .. εδω π εχω περισσοτερο χρονο .. @Mythical Zoan @ARIS einai re @riding @anonimos fan @ΦΑΚΙΡΗΣ @Humax @Anonymous_skg @beeroas μεχρι τελος μηνα ν ερθετε να παραλαβετε το δωρο σας .. η επιλογη δε ειναι τυχαια .. sorry not sorry
@Mythical Zoan ξαδερφεΠότε θα μπορούσαμε παρακαλώ;
Μπράβο στον ξα @Mythical ZoanΛοιπον .. εχω ταξει δωρακια λογω γενεθλειων μετα την Αθηνα (οπου εκτελεστηκαν διακριτικα γ οσους μπορουσαν ..) και για τη Θεσσαλονικη..

Φίλε…κάνω χιούμορ προφανώς!Φίλε , με αγάπη στο λέω: φοβερή ατάκα, την κέρδισες την κοπέλα ...

Μας τον ζητάνε και από άλλα μέρηΦίλε , με αγάπη στο λέω: φοβερή ατάκα, την κέρδισες την κοπέλα ...

Χωρις προικα θα παρουν τα αρχιδια μαςΜας τον ζητάνε και από άλλα μέρη![]()

Οχι ρε, δεν έχω θέμα!Η γνώμη μου, η γνώμη σου. Ως εκεί.
Εσύ μάλλον δεν καταλαβαίνεις από χιούμορ

Φίλε όταν κάνεις χιούμορ το αφήνεις σαν χιούμορ...δεν βγάζεις στην πορεία επιθετικότητα ...και αν ο άλλος δεν το έχει καταλάβει ...Η γνώμη μου, η γνώμη σου. Ως εκεί.
Εσύ μάλλον δεν καταλαβαίνεις από χιούμορ