PaRty AniMaL
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 24
- Like
- 35.507
- Πόντοι
- 8.346
Squatting SlavsΓτι ηταν υπεροχη

Squatting SlavsΓτι ηταν υπεροχη

Δεν είναι μόνο αυτό όρθιο..Το μονο ορθιο απ οτι φενεται ειναι τα βυζια μου
Νάτος ! Εσυ είσαι ο boomer, σ εμένα τη λέει η Νικόλ!!Ρε μαλακες γράψτε ελληνικος...είμαι με τρανσλεϊσιο στο χέρι και μ βγάζει όλο ερορ...τι σκατα λέτε της κοπέλας ;
Πέρασε ο τυφώνας Nicole και τα πήρε και τα σήκωσε...Πέρνα μέσα μου αεράκι
Αγοράκι λαίμαργο
![]()
Αυτά μόνο με adidasSquatting Slavs![]()
Ρε τυπε θα ήταν σαν να φόραγε γύψο με δυο κάλτσες η μια μέσα στην άλλη@Nicole εχει βγαλει η Nike τετοια καλτσα με διχρωμία ή ειναι δυο ζευγάρια το ενα πανω στο αλλό;
Ρε φιλε και τι να κανουμε; Παρακολουθω ο,τι βγαζει η Νικε και αυτο μου ξεφυγε. Εγω στο ψωλοκρυο οταν παω γηπεδο βαζω μικρη και μεγαλη δυο ζευγαρια δν μ φαινεται παραξενο.Ρε τυπε θα ήταν σαν να φόραγε γύψο με δυο κάλτσες η μια μέσα στην άλλη
Ρε φιλε και τι να κανουμε; Παρακολουθω ο,τι βγαζει η Νικε και αυτο μου ξεφυγε. Εγω στο ψωλοκρυο οταν παω γηπεδο βαζω μικρη και μεγαλη δυο ζευγαρια δν μ φαινεται παραξενο.

Εγω παλι φοραω 5 βρακιαΡε φιλε και τι να κανουμε; Παρακολουθω ο,τι βγαζει η Νικε και αυτο μου ξεφυγε. Εγω στο ψωλοκρυο οταν παω γηπεδο βαζω μικρη και μεγαλη δυο ζευγαρια δν μ φαινεται παραξενο.
ενα ισοθερμικο κοντο καλα είναιΚαι φόρμα κάτω από το.τζιν ,έχει κρύο στην κερκίδα .![]()
τα 5 διαδορετικά ειδη (κορδόνι, στρινγκ, τανγκα, μπραζίλιαν και κυλόττα??Εγω παλι φοραω 5 βρακια

Έπεσες έξω σε όλα!τα 5 διαδορετικά ειδη (κορδόνι, στρινγκ, τανγκα, μπραζίλιαν και κυλόττα??
(θα μπορουσαμε να παραβλέψουμε στρινγκ τανγκα-ότι είναι το ίδιο - και να βάλουμε κατι τέτοιο βέβαια)![]()
ή όλα ίδια?????????????![]()
λες?Έπεσες έξω σε όλα!
Ναιιιι
κάτι θα ξερεις...δεν επιμένω ξάδερφε!Ναιιιι

Σκέτη ταλαιπωρία μέχρι να φτάσουμε δέρμα δλδ...Εγω παλι φοραω 5 βρακια