Nicole
Call-Girl
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2023
- Like
- 36.168
Ωραια ..τωρα μπορω ν κοιμηθωΜπορείς να μου στείλεις πμ;
Ωραια ..τωρα μπορω ν κοιμηθωΜπορείς να μου στείλεις πμ;
Όνειρα γλυκά !!!Ωραια ..τωρα μπορω ν κοιμηθω
Χωρίς να έχω κανένα λόγο να την "γλείψω" θα πω οτι για να είσαι καλό τρολ πρέπει και να "στροφάρεις" και η Νικόλ είναι ότι πιο έξυπνο έχω συναντήσει σε αυτόν τον χώρο.
Επίσης δεν είναι κομπλεξικιά και ανασφαλής και είναι πολύ σημαντικό. Και γενικά είναι τυπάρα που άνετα βγαίνεις μαζί της για μπύρες.
Υ.Γ. Νικόλ το πενηντάρικο μου το δίνεις όταν ξαναβρεθούμε.
...πανεπιστημιο το Μπου, το master-ακι το εχεις στο τσεπακι σουΚοίτα ν δεις τι μαθαίνει κανεις εδω μεσα..
....Mασουτης, -50%Super market το κάναμε εδώ μέσα. Σε λίγο θα μάθουμε ποιες βαφές είναι σε προσφορά
....εστειλα αλλα δεν, καποιος πουστης το εκανε μεζεΤωρα για να επανέλθει το νήμα στην κανονική του ροή περιμενουμε αυτον που θα ρωτησει πως μπορει ν επικοινωνησει..
Εχθές το βράδυ το περιμέναμε αλλά θα χάθηκε στον δρόμο.....εστειλα αλλα δεν, καποιος πουστης το εκανε μεζε
![]()
....αφηστε την παραμυθα, το κανετε τσιπουρομεζε και τωρα κανετε την παλαβη!Εχθές το βράδυ το περιμέναμε αλλά θα χάθηκε στον δρόμο.
Η Νικόλ μόνο ούζα γουστάρει.....αφηστε την παραμυθα, το κανετε τσιπουρομεζε και τωρα κανετε την παλαβη!
Και δν θελετε να συναντησω το κοριτσ' και μεζεδακι φρεσκο τσιμπησατε (δυο σ'ενα). Την επομενη φορα θα στειλω γυπα![]()
.....γουατεβερ, εμεις τσιπουρα εχουμε - τσιπουρα γουσταρουμε (Θεσσαλος γαρ)!Η Νικόλ μόνο ούζα γουστάρει.
Και πότε θα ανεβάσεις νέα φώτοΤωρα για να επανέλθει το νήμα στην κανονική του ροή περιμενουμε αυτον που θα ρωτησει πως μπορει ν επικοινωνησει..
Κάνε με αδδ είμαι πλοκΤωρα για να επανέλθει το νήμα στην κανονική του ροή περιμενουμε αυτον που θα ρωτησει πως μπορει ν επικοινωνησει..
το λακωνιζειν εστι φιλοσοφεινNicol έχεις κωλαρα!
Ότι βαφή και να βάλει θέλει ένα καλό πρωτεϊνικό παράγωγο για την προστασία της τρίχας. Νικόλ όποτε χρειαστείς μάσκα για το μαλλάκι εδώ είμαι.Τελικά Wella ή Garnier για βαφή; πρέπει να αποφανθεί το κοινό
Σε περιμένουμε κοριτσάρα!!Απο αυριο και για 1 εβδομαδα θα ειμαι διαθεσιμη στην ΑΘΗΝΑ.