Nicole
Call-Girl
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2023
- Like
- 61.502
ΠΕΗΠάει ή πέι (pay) ???
ΠΕΗΠάει ή πέι (pay) ???
Αθηνα δεν πηγες?Γτι ποτε εφυγα.. ενα μπανιο εκανα λιγο ν το ξαλμυρησω χαχαχα
Μην ξυνεις πληγες .. θα παω συντομαΑθηνα δεν πηγες?
Μη ξύνεις πληγές, άρα η αθήνα για κάποιο λόγο είναι πληγή αλλά σύντομα θα πας στην πληγή σου ? μιλάς με γρίφους γερόντισσα...Μην ξυνεις πληγες .. θα παω συντομα
Δεν υπονοω κατι...Μην ξυνεις πληγες .. θα παω συντομα
Εννοω πως εταξα θ παω νωριτερα κ δεν εχω παει ακομα.. η αθηνα δεν ειναι γ μενα πληγη .. πληγη ειναι π μ περιμενουν κ δε εχω παει ακομα ..Μη ξύνεις πληγές, άρα η αθήνα για κάποιο λόγο είναι πληγή αλλά σύντομα θα πας στην πληγή σου ? μιλάς με γρίφους γερόντισσα...
Pay στα αγγλικά ή πέη στα ελληνικά;![]()
Το συμπαν μιλησε ..
Κ τα δυο σε μια αψογη συναρτησηPay στα αγγλικά ή πέη στα ελληνικά;
Κ τα δυο σε μια αψογη συναρτηση
Βρήκα το φως μου!!
Ν σ ενημερωσω πως πλεον εχω ΚΑΙ νετφλιξΔεν υπονοω κατι...
Επειδη ελειπα και εγω,εμεινα στα γραφομενα σου εδω οτι θα κατεβαινες
αρχες του μηνα.Δεν ξερω κατι αλλο.
NOVA,COSMOTE μας ενδιαφερει!Ν σ ενημερωσω πως πλεον εχω ΚΑΙ νετφλιξ
NOVA,COSMOTE μας ενδιαφερει!
We LΕπειδη διαβαζω τα σχολια σας κ εκτιμω την στηριξη σας .. Προς ολους τους ΗΔΗ πελατες μου για αυτη την εβδομαδα ως ενδειξη ευγνωμοσυνης γ την συνεπεια σας κ την προτίμηση σας το μισαωρο ειναι στα 50 ευρ κ η ωρα στα 80 ..αυτο συμπεριλαμβανει κ οσους εχετε ηδη κλεισει ραντεβου γ αυριο με την αρχικη τιμη αλλα ειστε ηδη πελατες μου . γ ν προλαβω τις κακιες πολλων εδω μεσα ν σας υπενθυμισω πως ετσι κ αλλιως εχω πολυ δλεια κ πως δε χρειαζεται ν το κανω αυτο αλλα το κανω επειδη το θελω ..
αλλωστε πολλοι εχετε παρει εκπτωσεις μεταξυ μας σε ολο αυτο το διαστημα .. οποτε οσοι δεν μ εχετε γνωρισει καλυτερα περιττό ν σχολιασετε ..
Τελος, ολοι ν ειμαστε καλα ν περναμε ομορφα κ σας αγαπω .. καλο κλεισιμο καλοκαιριου !
Ν![]()
Ποιος ν σε παρεξηγησει αγαπη .. κατι ασχετοι μονοWe LVE you.
Χωρίς παρεξήγηση
Ωραία κίνηση ,θετικό mood .Επειδη διαβαζω τα σχολια σας κ εκτιμω την στηριξη σας .. Προς ολους τους ΗΔΗ πελατες μου για αυτη την εβδομαδα ως ενδειξη ευγνωμοσυνης γ την συνεπεια σας κ την προτίμηση σας το μισαωρο ειναι στα 50 ευρ κ η ωρα στα 80 ..αυτο συμπεριλαμβανει κ οσους εχετε ηδη κλεισει ραντεβου γ αυριο με την αρχικη τιμη αλλα ειστε ηδη πελατες μου . γ ν προλαβω τις κακιες πολλων εδω μεσα ν σας υπενθυμισω πως ετσι κ αλλιως εχω πολυ δλεια κ πως δε χρειαζεται ν το κανω αυτο αλλα το κανω επειδη το θελω ..
αλλωστε πολλοι εχετε παρει εκπτωσεις μεταξυ μας σε ολο αυτο το διαστημα .. οποτε οσοι δεν μ εχετε γνωρισει καλυτερα περιττό ν σχολιασετε ..
Τελος, ολοι ν ειμαστε καλα ν περναμε ομορφα κ σας αγαπω .. καλο κλεισιμο καλοκαιριου !
Ν![]()
Ν