Διαγραμμένο μέλος 227688
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2022
- Κριτικές
- 15
- Like
- 13.427
- Πόντοι
- 4.496
Ρε τερας του σαιτ...που σε δωσαν ακα και ειπες οχι ... Τι ναρκωτικα κανεις ρε τυπε? Σε ευχαριστω παντως που εισαι τοσο καλο παιδι και θες να μ ανοιξεις τα ματια. Να σαι καλα ρε μπρο. Εγω μπορω να σε λεω μπρο? Τερας προς τερας. Αν και εσενα δεν σε κοβω να παραμενεις πολυ εδω μεσα να μας γραφεις.Α να μπράβο, τώρα που στα λέω ζαρωσες σα παπαρι που το βαλες σε κρύο νερό. Πού πας να γαυγισεις σε μένα βρε ηλιθιε...
Με θες και δημόσιες σχέσεις, στο είπα δέκα φορές σε παίζει ένα ζαβό η δε νικολ πήρε γραμμή ότι είσαι ελαφρύς και σ έχει από κοντά. Έδινες όχι μόνο μισα μισα στο χοτελ κρήνη αλλά παρακαλουσες και για κόψιμο σε τιμή, έτσι ξεκίνησε τα μισάωρα. Σε δούλευε ώρες μπροστά μου και την παρακαλουσες για να μπεις ακα και κωλο. Χαζούλη...
Είναι ο Ρονάλντο και ο μεσσι και εγώ ο ζινταν.Σε παίζουν και οι δυο τους. Παρτο χαμπάρι και ξεκοψε. Και αν δε θες να ξεκοψεις τουλάχιστον μη μου την μπαινεις. Άκου μπαν-ακι... που πας ρε σκιά...
Εγινε τερας του σαι. Ποτε ξανα.Όπως θες αλάνι μου απλά δε θα αυθαδιαζεις κιόλας.
Ενδιαφέρομαι αλλά να ξέρεις γουστάρω πολύ να πλένω κουβέρτες στην μπανιέρα! ΑBdsm γ μενα ειναι να σε βαλω ν πλυνεις κανα χαλί , να βαψεις κανα τοιχο , να τριψεις κανα πατωμα , να τιναξεις καμια ελιά .. οποιος ενδιαφερεται ινμποξ ..
εγγραφη σημερα πως μας πετσοκοψες ετσι.. η αλλιως τζορμακα καλωσηρθες μπρο ..
Αφου εισαι τερας,το φοβησες το κοριτσιΗ Νικολ διατηρεί σιγή ιχθύος. Νι χάο λοιπόν και καλό υπόλοιπο καλοκαιριού.
Ευχαριστουμε τον γκεστ σταρ γ τη διασκεδαση .. η νικολ δε μπορει ν γαμιεται κ ν απανταει ταυτοχρονα.. παμε παρακατω γτι εχουμε κ δλειες ..Αφου εισαι τερας,το φοβησες το κοριτσι
Πλαστικος χειρουργος ν φανταστω.. εκ φωτογραφιαςσιλικονη
Μ ενα σμπαρο 2 τριγωνιαΟ μονος λογος που εκανες εγγραφη ειναι η Νικολ αλλα εστειλες κ στην Νεφελη. Μπαγασακο!
Ας κλεισει κανα ραντεβου πρωτα κ μετα ρωτα τον σαν ειδικο επιστήμονα του μπου ..Δεν ειναι φυσικα?
Από κοντά το θέλω
Αγαπη δεν ειμαι εγω αυτη .. εχεις μπερδευτει.. μαλλον στο νημα της αννας ηθελες ν το ποσταρεις .. εγω δεν μιλαω ετσι.. ασχετο δεν μ εχουν φαει κ τα κουνουπια .. κ ουτε θελω ν με χυσεις γ ν φυγουν . Μ καθε σεβασμο δε ξερω πως τα βρισκετε μεταξυ σας αλλα εγω προσωπικα συνομιλιες μου σκρινσοτ εδω μεσα δε θα ηθελα ν δω ποτε. Απο κανεναν .. δε ειμαι σε τετοιο μουντ αλλωστε οι συνομιλιες μου αρκουνται στα διαδικαστικα κ τπτ παραπανω ..Μετα απο επικοινωνια μου με το κοριτσι
![]()
Την πρώτη φορά δεν ασχολήθηκα μαζί της και δεν ξέρω γιατί. Την επομένη, πρώτα θα φάω αυτή τη μουνάρα και μετά θα ασχοληθώ με οτιδήποτε άλλο.
Ο Όλυμπος και ο Κίσαβος τα δυο βουνά μαλώσανεΜόνο εγώ δεν κατάλαβα ότι ο λεγάμενος ανακατώστρας εδώ και σε άλλα νήματα ήταν ο Τζορμαλάκας;
![]()
Μου είχε πει μια εργαζόμενη ότι υπάρχουν και πιο σκληρές καταστάσεις στις bdsm υπηρεσίες αλλά ποτέ δεν το φαντάστηκα έτσιBdsm γ μενα ειναι να σε βαλω ν πλυνεις κανα χαλί , να βαψεις κανα τοιχο , να τριψεις κανα πατωμα , να τιναξεις καμια ελιά ..
Δεν νομίζω η Νικόλ να γράφει ποτέ με greeklishΜετα απο επικοινωνια μου με το κοριτσι
![]()
Κ ειδικα η νικολ ν γραφει πως θελει ν μ χυσει καποιος .. μλκες ελεος λιγο ..Δεν νομίζω η Νικόλ να γράφει ποτέ με greeklish