Tekilass
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2023
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.688
- Πόντοι
- 736
Είναι ζήτημα ζωής και θανάτουΑπο αυριο θα ανοιξω κινητο

Είναι ζήτημα ζωής και θανάτουΑπο αυριο θα ανοιξω κινητο

οταν με το καλο ανοιξεις απαντησε στο μυνημα μου πλζΑπο αυριο θα ανοιξω κινητο
Μια χαρα ειναι η Νικολ και στα "μουτρα" και στο σωμα και Μουναρα.Ναι βλεπεις ολοι ασχολουνται ΚΑΙ καλα μ τη νικολ .. λες κ δεν υπαρχουν καλυτερα θεματα στην απεραντη Αθηνα..κ πιο μουναρες απο μενα .. η νικολ κ θα συμφωνησω με την κριτικη παραπανω ειναι αδιαφορη στα μουτρα .. αδιαφορη κ στο σωμα ..η διαφορα μ την καθε νικολ ισως ειναι πως εγω σεβομαι τον ανθρωπο που εχω απεναντι μου κ αυτο μερικοι το καταλαβαινουν κ το ζουν κ καποιοι το υποτιμουν.. δε δουλεψα ποτε με πουτανια αντιθετως δουλευω μ περισσια δυναμη κ αρχιδια ν μαι παντα δικαιη, σωστη μ τα χρηματα μ εκπτωσεις θαρρεις λες κ δλευω σε μπακαλικο με συνεπεια στις επιπτωσεις των λαθων μου .. και πολλα αλλα .. η νικολ ποτε δε παρακαλεσε κανεναν ν ερθει .. ποτε δε μασησα τα λογια μ .. κ σε οποιον κανει. Η νικολ δε ειναι διαθεσιμη γ τον καθενα εδω μεσα .. οσοι νομιζετε πως μ τις καφριλες σας θ πεινασω να σας ενημερωσω πως προτιμω ν σκουπιζω σκαλες παρα να σας γαμησω .
Μου έδωσες tip γαμάτο.Ναι βλεπεις ολοι ασχολουνται ΚΑΙ καλα μ τη νικολ .. λες κ δεν υπαρχουν καλυτερα θεματα στην απεραντη Αθηνα..κ πιο μουναρες απο μενα .. η νικολ κ θα συμφωνησω με την κριτικη παραπανω ειναι αδιαφορη στα μουτρα .. αδιαφορη κ στο σωμα ..η διαφορα μ την καθε νικολ ισως ειναι πως εγω σεβομαι τον ανθρωπο που εχω απεναντι μου κ αυτο μερικοι το καταλαβαινουν κ το ζουν κ καποιοι το υποτιμουν.. δε δουλεψα ποτε με πουτανια αντιθετως δουλευω μ περισσια δυναμη κ αρχιδια ν μαι παντα δικαιη, σωστη μ τα χρηματα μ εκπτωσεις θαρρεις λες κ δλευω σε μπακαλικο με συνεπεια στις επιπτωσεις των λαθων μου .. και πολλα αλλα .. η νικολ ποτε δε παρακαλεσε κανεναν ν ερθει .. ποτε δε μασησα τα λογια μ .. κ σε οποιον κανει. Η νικολ δε ειναι διαθεσιμη γ τον καθενα εδω μεσα .. οσοι νομιζετε πως μ τις καφριλες σας θ πεινασω να σας ενημερωσω πως προτιμω ν σκουπιζω σκαλες παρα να σας γαμησω .
Τέτοιες μαλακίες λες και τώρα θα σου λένε ντύσου καμαριερα.. οσοι νομιζετε πως μ τις καφριλες σας θ πεινασω να σας ενημερωσω πως προτιμω ν σκουπιζω σκαλες παρα να σας γαμησω .
Σημερα ΘεσνικηΕγώ θα κάνω παράπονο γιατί υπάρχει κανάλι στο Discord και κανένας δεν με έχει καλέσει...
Νικόλ γύρνα πίσω θα φαρμακωθώ!!! Για να σε δω πρώτη φορά βασικά...
Αν δεν δούμε φωτό γυμνή στο μπαλκόνι δεν πιστεύουμεΣημερα Θεσνικη![]()
Καλησπέρα ΝίκολΣημερα Θεσνικη![]()
Άρα το τουρ σου στην Αθήνα ολοκληρώθηκε για τώρα ή σκοπεύεις σύντομα να επανέλθεις;Σημερα Θεσνικη![]()
Δεν γίνεται, τα περιστέρια δεν πετάνε την νύχτα.Καλησπέρα! Αν μπορείς να μου στείλεις και εμένα ένα μύνημα
Κάνε ό,τι λέει το Cosmopolitan τεύχος Αυγούστου.Καλησπέρα Νίκολ
Ενδιαφέρομαι να βρεθώ μαζί σου.
Τι πρέπει να κανω