ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 173
- Like
- 39.485
- Πόντοι
- 37.762
Μονο που με σκεφτεσαι φτανει...Μετα βιας γ παρτυ σου
Φιλακια.
Μονο που με σκεφτεσαι φτανει...Μετα βιας γ παρτυ σου
Στο γατακι μουΕλα να σου πω...
Τη χάντρα για το κακό το μάτι που την έχεις βάλει?
Λέει η κοπέλα ότι δεν κάνει CIM λες και νοιάζει κανέναν όταν έχεις την δυνατότητα να τελειώσεις σε αυτό το στήθος
Μμμ, δεν το παρατήρησα. Θα ψάξω καλύτερα την επόμενη φορά.. Στο υπόσχομαιΣτο γατακι μου
Γεια σου ντοκτωρΜμμ, δεν το παρατήρησα. Θα ψάξω καλύτερα την επόμενη φορά.. Στο υπόσχομαι

Θα κρεμάσουμε και δύο Χριστουγεννιάτικες μπάλες από τις ρωγάρες της ΝικόλΤα χριστουγεννα
Δεν καταλαβα τιποτα.. αρχικα πως βρεθηκαμε ενω δεν εχουμε μιλησει εδω μεσα ποτε ξανα κ δεν σου εχω δωσει το τηλ μου .. κατα δευτερον ποια κριτικη μ λες πως εγραψες ποτε κ πιο σαιτ μ προστατεύει .. κ πως .. ν μας πει κ ο @antisthenis ;;; Επισης ποτε εγω ειπα πως θ κατσω αθηνα γ αλλες 2 εβδομαδες.. αληθεια γ πες μου για τα σχολια σου και γτι θα μεινω αθηνα αλλες 2 εβδομαδες αφου μ εβγαλες το προγραμμα φανταστικε μου καβαλαρη .. μ ενδιαφερουν τα φανταστικα σου σεναρια εγγραφη μελους σημερα..Μου κάνει εντύπωση πως σήμερα έγραψα κριτική για την κοπέλα αλλά το site παρόλο που είναι ενημερωτικό την προστατεύει, γενικά παιδιά εμείς στην Θεσσαλονίκη να αναθεωρήσουμε πολλά... αν είχαν περάσει τα σχόλια μου δεν θα έλεγε λτι θα μείνει Αθήνα για άλλες δυο βδομάδες...
100% σωστος σε όλα
Ξεκινησα φετος τελη μαρτιου να δουλευω και θεωρουσα πως κατι εκανα .. Ομως η Αθηνα δε χαρίζει πραγματικα τπτ .. ηρθα ασχετη απο οργανωση απο παροχες σε σχεση μ τον ανταγωνισμό π υπαρχει εδω μπορει η δλεια να πηγε καλα γ 1 φορα π ηρθα οπου οι περισσοτεροι ερχονται απο περιεργεια αλλα καταλαβαινω κ τους λογους π καποιος δε θα ξαναερχόταν δευτερη φορα μεσα στις απειρες επιλογες που υπαρχουν εδω. ζοριστηκα αρκετα γτι ειχα συνηθισει σε αλλο τεμπο ..μαθαίνω απο τα λαθη μου ομως και βελτιωνομαι. Σιγουρα πολλα θα αλλαξουν απο εδω κ περα σας ακουω ολους πολυ προσεχτικά ειδικα εσας που σας συμπαθησα λιγο παραπανω ..αλλα θελω ν κρατησω κ κατι απο Νικόλ αματουρι π με γνωρισατε ετσι κ με γουσταρατε γ αυτο .
Σε ευχαριστω πολυ για την ακρως ΠΟΛΥ αντικειμενικη κριτικη ..
@Nicole ο θεός σε φύλαξε που δεν δημοσιεύτηκε το σχόλιο του παίκτη αλλιώς σε έβλεπα άνεργη να παρακαλάς για λίγη χαρά στα σκέλια σουαν είχαν περάσει τα σχόλια μου δεν θα έλεγε λτι θα μείνει Αθήνα για άλλες δυο βδομάδες...
Άσε τις μαγκιές, στα τέσσερα γρήγορα και ζήτα συγχώρεση από τον τύποΟ οαεδ με περιμενει
Εχω ηδη ξεκινησει στα τεσσερα κ κατευθυνομαι γ τη παναγια της τηνουΆσε τις μαγκιές, στα τέσσερα γρήγορα και ζήτα συγχώρεση από τον τύπο
Pic or didn't happenΕχω ηδη ξεκινησει στα τεσσερα κ κατευθυνομαι γ τη παναγια της τηνου
Ολα τα εχω ακουσει εδω μεσα.. την καθε αρνητικη η θετικη κριτικη ..αλλα ν με προστατευει κ το σαιτ πρωτη φορα.. δε εχω αναγκη απο αυτα .. ας ξεκινησει το ατομο ν σχολιαζει απο τον αλλο του λογαριασμο γ ν τον παρουμε στα σοβαρα κ ας κοψει τις μλκιες βραδιατικα..Pic or didn't happen![]()