Nicole
Call-Girl
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2023
- Like
- 61.494
Περιμενω ποιος θα ειναι ο τυχερος που θα με πετυχει σε ωορηξιαΚαι να είχε περίοδο γλυφιτζουρακι, δεν έχει και πονόδοντο ταυτόχρονα.
Περιμενω ποιος θα ειναι ο τυχερος που θα με πετυχει σε ωορηξιαΚαι να είχε περίοδο γλυφιτζουρακι, δεν έχει και πονόδοντο ταυτόχρονα.
θα τον γεμίσεις υγρά ;Περιμενω ποιος θα ειναι ο τυχερος που θα με πετυχει σε ωορηξια
Θα ήθελα να δω τα επίπεδα καύλας σου τότε που θα βαράς κόφτες.Περιμενω ποιος θα ειναι ο τυχερος που θα με πετυχει σε ωορηξια
Οι μπανιαρισμενοι κ ηλιοκαμμενοι στη χαλκιδικη παρακαλω ν δειξουν το καταλληλο σεβασμο στο κωλο μου ο οποιος ιδρωσε στη πολη
Δεν ιδρωσε μονο ο δικος σου...ολοι σταζουμε. Απλα ο δικος σου νομιζω χαιρει σεβασμου ετσι κι αλλιωςΟι μπανιαρισμενοι κ ηλιοκαμμενοι στη χαλκιδικη παρακαλω ν δειξουν το καταλληλο σεβασμο στο κωλο μου ο οποιος ιδρωσε στη πολη
Γτι με ρωτας; Θελεις ν ερθεις να με αλείψεις μ αντηλιακό ν μην καω;Δλδ κάνα μπανάκι Χαλκιδική δεν προβλέπεται?
Χαιρομαι που σου αρεσει η λογοτεχνία κ η ποιησηΣήμερα διάβασα όλο το thread και η εικόνα που σχημάτισα είναι αρκετά θετική για την Νικόλ, να μην πούμε και για τις φωτογραφίες της.
Εμενα μαρεσει το καμα σουτρα.Χαιρομαι που σου αρεσει η λογοτεχνία κ η ποιηση
Δώσε μου λογοτεχνία και ποίηση και πάρε μου την ψυχή.Χαιρομαι που σου αρεσει η λογοτεχνία κ η ποιηση
Και ο Θεός που σ' έπλασε![]()
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Για τους παραπονιαριδες
Την ομορφιά σου αν έπαιρνε![]()
Επειδη εχετε καιρό να ζητήσετε και εχω αρχίσει να ανησυχώ
Για δες πως με κατάντησε![]()
Καλη εβδομάδα
Κρίνους και ροδοπέταλα
Χιλίων χρόνων ξερά κλαδιά![]()
Ευχαριστω όλους για τα σχόλια .. απο αυριο ξανα στον αγώνα καθημερινα και σκ μεχρι και 10 Μαίου ..![]()
Ισόβια με δίκασε
Την ομορφιά σου προσκυνώ
Παιδεύει η σκέψη το κορμί![]()
Σε 1 εβδομαδα ξανα κοντα σας
Tη μάνα που σε γέννησε
Σε κάθε ηλιοβασίλεμα