Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
ΝαιNicole θα δουλέψεις την Κυριακή;
Η Κυριακή είναι για την εκκλησία αμαρτωλή
Θα συμπληρώσω,Αγαπητε μου adoni μου ειναι τοσο δυσκολο ν μην ασχοληθω .. Η μετάβαση στα γρήγορα ή εύκολα συμπεράσματα είναι το φαινόμενο στο οποίο οι άνθρωποι καταλήγουν σε κάποιο συμπέρασμα πρόωρα, στηριζόμενοι σε ανεπαρκείς ή ελλιπείς πληροφορίες. Ενας λογος που δημιουργησα λογαριασμο εδω ειναι για να εχω τη δικη μου φωνη κ να ξεκαθαριζω με την εμπειρικη μου γνωση την σταση μου πανω στα θεματα που προκυπτουν . Απο εκει κ περα ειναι στην κριση του καθενος να τα ζυγισει κ να ενστερνιστεί την καθε αποψη που εκφερεται εδω μεσα.
Η εκκλησία δεν έχει μερα, είναι μεσα μας αιρετικέ!!!Η Κυριακή είναι για την εκκλησία αμαρτωλή
Απ οτι εχω αναλυσει στα προηγουμενα μηνυματα απλα δεν επικοινωνεις.Καλησπερα πως επικοινωνούμε μαζί σου;
Σου έχω στείλει προσωπικό μήνυμαΑπ οτι εχω αναλυσει στα προηγουμενα μηνυματα απλα δεν επικοινωνεις.
Μολις Τα ειδα αγαπητε μου μ εχεις στειλεις 4 μηνυματα τις τελευταιες ωρες.. δεν δεχομαι ανενεργα μελη .. ψάξε αλλού .. λυπαμαιΣου έχω στείλει προσωπικό μήνυμα
Απλά δεν έτυχε να βρω κάτι να μου αρέσει αγαπητή μου είσαι η πρώτηΜολις Τα ειδα αγαπητε μου μ εχεις στειλεις 4 μηνυματα τις τελευταιες ωρες.. δεν δεχομαι ανενεργα μελη .. ψάξε αλλού .. λυπαμαι
Δε θα βγαλουμε ακρη ουτε σημεραΑπλά δεν έτυχε να βρω κάτι να μου αρέσει αγαπητή μου είσαι η πρώτη
Απάντησε μου και θα βγάλουμε άκρη πολύ καλά αγάπηΔε θα βγαλουμε ακρη ουτε σημερα
Λοιπον εγω δεχομαι μετα τα 100 μηνυματα στο φορουμ ραντεβου .. μην αγχωνεσαι ομως γτι ειμαι ασχημη κ αυστηρη οποτε μην ασχολεισαι .. βρες καπου αλλουΑπάντησε μου και θα βγάλουμε άκρη πολύ καλά αγάπη
Θα με κανείς να τα κάνω 200Λοιπον εγω δεχομαι μετα τα 100 μηνυματα στο φορουμ ραντεβου .. μην αγχωνεσαι ομως γτι ειμαι ασχημη κ αυστηρη οποτε μην ασχολεισαι .. βρες καπου αλλου
200? Εδώ σοβαρευτεί το πράγμα...έχουμε καλύτερη προσφορά?Θα με κανείς να τα κάνω 200