giannakoulis123
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2023
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Πότε διαθέσιμη?
Τωρα που συμπληρωσες 5 μηνυματα μπορεις να στειλεις..Δεν μπορώ να στείλω μήνυμα ξέρει κάποιος γιατί; ευχαριστώ
Σαν την χήρα στο κρεβάτι κάνεις παίχτη κ δημιουργείς κακές εντυπώσειςΠάντως η Nicole likes κάνει, διαβάζει σχόλια , να στείλει τηλέφωνο δεν μπορεί τουλάχιστον γνωρίζουμε πότε απαντάει στα μηνύματα ή να ξαναμπώ σε 1μηνα ;
Για να δουμε τι εχουμε εδω..Πάντως η Nicole likes κάνει, διαβάζει σχόλια , να στείλει τηλέφωνο δεν μπορεί τουλάχιστον γνωρίζουμε πότε απαντάει στα μηνύματα ή να ξαναμπώ σε 1μηνα ;
Καλησπέρα. Το τηλ σου θα ήθελα παρακαλώ.Βιολογικό Xanax...
εξαιρετικό!
Γελάνε και οι χαρτοπετσέτεςΕίσαι αληθινή συνέχισε έτσι!
Αγαπητε soxem ειναι κλασσικο φαινόμενο πελατες που δε τους ξαναδεχθηκα μετα απο μερικα ραντεβου διοτι κατα καποιο τροπο ξεπερνούν μ δικη τους πρωτοβουλια τα ορια σχεσης πελατη κ εκδιδομενης να σχολιαζουν με ειρωνια και κακια εδω μεσα πετωντας τις μπηχτες τους. Δεν μ κανει εντυπωση καμία. Επειδη σταματησες οχι οταν στο ζητησα αλλα εφοσον δε το σηκωνα ν μ παιρνεις τηλεφωνα στο προσωπικο μου νουμερο οπου δυστηχως σου εμπιστεύτηκα θεώρησα πως το ξεπερασες. Παρενθεση πολλοι εχουν τον προσωπικο μου αριθμο αλλα ολοι σεβονται ..Ευχαριστως να δεχθω την αποψη σου πως δεν ειμαι αληθινη μπορει κ ν ισχυει αλλωστε δεν κανω αυτη τη δουλεια γ ν δειξω την αληθεια μου προσφερω συγκεκριμενες υπηρεσιες για περιορισμενο χρόνο κ εκει που νιωθω ανετα .. παρομοιως κ εσυ να δεχεσαι εαν μπορεις τα θετικα σχολια πελατων μου .. κ να μην αναλώνεσαι πολυ σε αυτα.. αλλωστε εδω ισχυει το γνωστο γνωμικο .. οι αποψεις ειναι σα τις κωλοτρυπιδες .. ολοι εχουμε κ μια. Καλη συνεχεια κ σε σεναΓελάνε και οι χαρτοπετσέτες
Προφανώς είναι κάποιος που έχει και άλλο προφίλΓια να δουμε τι εχουμε εδω..
5 μηνύματα στο νημα μου ρωτοντας πραγματα που εχουμε πει χιλιες φορες κ εαν εμπαινες στη διαδικασια να διαβασεις λιγο πιο πισω θα τα ηξερες κ μολις εχθες 2 μηνυματα στο ινμποξ .. αυτα ..
Λοιπον αγαπητε μου , ξεκινα να κατανοεις πως δεν ειμαστε 11880 , υπαρχει μεγαλος ογκος μηνυματων υπαρχει μεγαλος ογκος ραντεβου παραλληλα αλλα κ προσωπικη ζωη δεν ειμαι ολη την ωρα πανω απο ενα κινητο. Θα σου συνιστουσα να απευθυνθεις αλλου για ραντεβου μιας και με τους «απαιτητικους» που δεν σκεφτονται πριν γραψουν ποτε δε τα πηγα καλά. Καλη σου συνεχεια.
Τουλάχιστον παραδέχεσαι ότι δεν είσαι αληθινή,και εφόσον το παραδέχεσαι σταματά να γράφεις ότι εκτιμάς τους πελάτες σου και τους σέβεσαι.Μας κοροϊδεύεις κατάμουτρα.Καλη συνέχεια και σε σένα.Αγαπητε soxem ειναι κλασσικο φαινόμενο πελατες που δε τους ξαναδεχθηκα μετα απο μερικα ραντεβου διοτι κατα καποιο τροπο ξεπερνούν μ δικη τους πρωτοβουλια τα ορια σχεσης πελατη κ εκδιδομενης να σχολιαζουν με ειρωνια και κακια εδω μεσα πετωντας τις μπηχτες τους. Δεν μ κανει εντυπωση καμία. Επειδη σταματησες οχι οταν στο ζητησα αλλα εφοσον δε το σηκωνα ν μ παιρνεις τηλεφωνα στο προσωπικο μου νουμερο οπου δυστηχως σου εμπιστεύτηκα θεώρησα πως το ξεπερασες. Παρενθεση πολλοι εχουν τον προσωπικο μου αριθμο αλλα ολοι σεβονται ..Ευχαριστως να δεχθω την αποψη σου πως δεν ειμαι αληθινη μπορει κ ν ισχυει αλλωστε δεν κανω αυτη τη δουλεια γ ν δειξω την αληθεια μου προσφερω συγκεκριμενες υπηρεσιες για περιορισμενο χρόνο κ εκει που νιωθω ανετα .. παρομοιως κ εσυ να δεχεσαι εαν μπορεις τα θετικα σχολια πελατων μου .. κ να μην αναλώνεσαι πολυ σε αυτα.. αλλωστε εδω ισχυει το γνωστο γνωμικο .. οι αποψεις ειναι σα τις κωλοτρυπιδες .. ολοι εχουμε κ μια. Καλη συνεχεια κ σε σενα
Σου εξηγει οτι δεν της φερθηκες σωστα και γιαυτο σε εκοψε και εσυ μπηκες εδω μεσα να βγαλεις κακια. Γιατι απλα δεν το καταπινεις και να πορευτεις με αλλες κοπελες η εστω να ζητουσες συγνωμη σε προσωπικο επιπεδο μπας και φτιαξουν τα πραματα. Σορρυ αλλα οχι οι χαρτοπετσετες αλλα οι πετρες γελανε μαζι σου.Τουλάχιστον παραδέχεσαι ότι δεν είσαι αληθινή,και εφόσον το παραδέχεσαι σταματά να γράφεις ότι εκτιμάς τους πελάτες σου και τους σέβεσαι.Μας κοροϊδεύεις κατάμουτρα.Καλη συνέχεια και σε σένα.
Το ποιος δεν φέρθηκε σωστά άσε να το ξέρω εγώ καλύτερα.Μην πεταγεστε χωρίς να ξέρετε τι έχει συμβει. Κακίες δεν γράφω αλλά αλήθειες.Σιγα μην κάτσω να ασχοληθώ με την Νικόλ γράφοντας και καλά κακίες,άλλη δουλειά δεν είχα.Καλη συνέχεια να έχετε.Σου εξηγει οτι δεν της φερθηκες σωστα και γιαυτο σε εκοψε και εσυ μπηκες εδω μεσα να βγαλεις κακια. Γιατι απλα δεν το καταπινεις και να πορευτεις με αλλες κοπελες η εστω να ζητουσες συγνωμη σε προσωπικο επιπεδο μπας και φτιαξουν τα πραματα. Σορρυ αλλα οχι οι χαρτοπετσετες αλλα οι πετρες γελανε μαζι σου.
Ναι βρε, σε ολους εχει φερθει αψογα σε σενα την εξαιρεση εκανε μαλακειες. Οπως ειπα και πριν, γελανε και οι πετρες.Το ποιος δεν φέρθηκε σωστά άσε να το ξέρω εγώ καλύτερα.Μην πεταγεστε χωρίς να ξέρετε τι έχει συμβει. Κακίες δεν γράφω αλλά αλήθειες.Σιγα μην κάτσω να ασχοληθώ με την Νικόλ γράφοντας και καλά κακίες,άλλη δουλειά δεν είχα.Καλη συνέχεια να έχετε.
Ευχαριστωπολυ, δεν ειμαι απαιτητικος, καταρχας συγγνωμη, καινουργιος ειμαι , αλλά δεν θα ηθεελα να περιμενω μηνες εαν ειναι δυνατον , σεβομαι τον τρόπο που δουλευεις , αλλα θεωρω οτι εχω δικαιωμα να γνωριζω στο περιπου ποτε απαντας σε μηνυματα για να κανονισω τις κινησεις μου, για δικη σου και δικη μου εξυπηρετησηΓια να δουμε τι εχουμε εδω..
5 μηνύματα στο νημα μου ρωτοντας πραγματα που εχουμε πει χιλιες φορες κ εαν εμπαινες στη διαδικασια να διαβασεις λιγο πιο πισω θα τα ηξερες κ μολις εχθες 2 μηνυματα στο ινμποξ .. αυτα ..
Λοιπον αγαπητε μου , ξεκινα να κατανοεις πως δεν ειμαστε 11880 , υπαρχει μεγαλος ογκος μηνυματων υπαρχει μεγαλος ογκος ραντεβου παραλληλα αλλα κ προσωπικη ζωη δεν ειμαι ολη την ωρα πανω απο ενα κινητο. Θα σου συνιστουσα να απευθυνθεις αλλου για ραντεβου μιας και με τους «απαιτητικους» που δεν σκεφτονται πριν γραψουν ποτε δε τα πηγα καλά. Καλη σου συνεχεια.