καρδιναλιος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.829
- Πόντοι
- 736
προσγειώνομαι στα αξημερωτα αυριο κερνας πρωινό;Ετοιμη ημουν ν βγω μ τα εσωρουχα ν σε ψαχνω στους δρόμους χαχαχα
προσγειώνομαι στα αξημερωτα αυριο κερνας πρωινό;Ετοιμη ημουν ν βγω μ τα εσωρουχα ν σε ψαχνω στους δρόμους χαχαχα
Ας μιλησει το φιλοθεαμων κοινο λοιπον:
Φωναζει η δεν φωναζει το Αλεξακι μας;
Αρχίσαμε πάλι τα ίδια και τα ίδια@Alexia9090 τα θεματα σου για υγιεινη και καθαριοτητα βλεπεις δεν τα ανεφερα καθολου...
Γραψτον στο τρυφερό μουνακι σου ρε τον μαλακαΑρχίσαμε πάλι τα ίδια και τα ίδια
Εδώ και 2 χρόνια
γερομουνοδουλε ποσο π@π@ρ@ς εισαι τελικα ...Γραψτον στο τρυφερό μουνακι σου ρε τον μαλακα
Λαθος!Ν φανταστω αυτην ..
Εσυ τις θες και μουγκες.Εσυ να μαθεις πρωτιστως το μουγκοπηδημα γιατι χαλας τον κοσμο απο ενα μεγεθος και πανω

Βαλε και καμια αλλη κασετα να παιξει αδερφε εχει κουρασει αυτη@Alexia9090 τα θεματα σου για υγιεινη και καθαριοτητα βλεπεις δεν τα ανεφερα καθολου...
Πως μπορώ να σε βρω?Σας ευχαριστω ολους γ τη θερμη υποδοχη . Επειδη τα μηνύματα ειναι παρα πολλα δωστε μου λιγο χρονο και θα απαντησω σε ολους![]()
Υπάρχει τηλέφωνο επικοινωνίας?![]()
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εγω λεω ν χαλαρωσουμε λιγο
Αυνόν;γερομουνοδουλε ποσο π@π@ρ@ς εισαι τελικα ...
κατσε εκει στο κατσικοχωρι σου γαμα καμια κατσικα να στανιαρεις ...
Είμαι καινούργιος είμαι 26 χρονών και θέλω να σε συναντήσω πως μπορώ να σε βρωΠροσφερω υπηρεσίες σε δικο μου χωρο.
Μιση ωρα: 70 ευρ
Μια ωρα: 100 ευρ
2 ωρες: 180 ευρ
Δεν κανω: πρωκτικο, cim
Επικοινωνια μεσω ινμποξ
Αφου δεν ερχεται η αλλη Θεσσαλονικα στην Αθηνα, μηπως να το σκεφτεις να κατεβεις εσυ?