Nicole
Call-Girl
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2023
- Like
- 61.478
Το παιζω μοιραια.. κ δε φυσαει κιολαςΟ
Ολα τα λεφτα τα μαλλια αναμεσα στους βυζους.
Το παιζω μοιραια.. κ δε φυσαει κιολαςΟ
Ολα τα λεφτα τα μαλλια αναμεσα στους βυζους.
Εεεεε μην βρίζεις μανΤΙ ΒΥΖΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΘΕΟ ΜΟΥ!
Δώσε πόνο
Αυτα σαν να μεγαλωσαν!!!
Θα είναι που έχεις καιρό να τα δεις και δεν τα θυμάσαιΑυτα σαν να μεγαλωσαν!!!

παναγια μου τι θεα ειναι αυτη!Να έρθω να φυσήξω;;;Το παιζω μοιραια.. κ δε φυσαει κιολας
Ελα γτι ζεσταινομαιΝα έρθω να φυσήξω;;;
Ώρα και μέρος (θα φέρω και ανεμιστήρα)Ελα γτι ζεσταινομαι
Νατο το πα το πα εγώ δεν ήταν Αθήνα βέβαια αλλά ηταν Λάρισα.Αγαπημενη ΛΑΡΙΣΑ : 19-21/6 οσοι θελετε ραντεβου στειλτε ινμποξ ..
Ποιος είναι μπορώ εγώ να μάθω.? Στείλε μου πμ αν δεν θες να γράψεις εδώ..Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι είχα ίδια ακριβώς εμπειρία με το συγκεκριμένο άτομο πριν κανένα χρόνο
Και δεν ήταν καλή εμπειρία
Τι κρίμα που είσαι Αθήνα κι όχι ΘεσσαλονίκηΠοιος είναι μπορώ εγώ να μάθω.? Στείλε μου πμ αν δεν θες να γράψεις εδώ..![]()
Μόλις ανακάλυψα το προφίλ σου και Παναγία μου καλησπέρα καλή αρχή
Πρωτίστως αγαπητέ έπρεπε να αναφέρεις το πρόβλημα σου στο κονκλάβιο του επιστημονικού προσωπικού του bou.Επίσκεψη σήμερα στην Νικόλ. Με κέρδισε πολύ ο χαρακτήρας της. Στην αρχή μου εξήγησε τι της αρέσει και τι όχι (φουλ λογικά πράγματα). Της εξήγησα και γω για ένα πρόβλημα που έχω, το σεβάστηκε φουλ και μου φέρθηκε πολύ όμορφα. Στο κρεβάτι η κοπέλα τα πρώτα 5-10 λεπτά απλά με μάγεψε. Η πίπα της διαστημική, στο σεξ για τα γούστα μου , πολύ καλή.
Μετά κάναμε μπάνιο και αράξαμε λιγάκι. Μου άρεσε πολύ γιατί συζητάει και κάνει χιούμορ. Προσπαθεί να δημιουργήσει μια σχέση (όσο γίνεται) , όσο είσαι εκεί.
Τι να πω , εγώ την εκτίμησα και της εύχομαι τα καλύτεραααα!
Τράβα ο ένας , τράβα ο άλλος της τα πρηξατε ρε αλήτες.Αυτα σαν να μεγαλωσαν!!!