Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Μουναρα ειναι η Νατασσα τυπε και φωναρα...οχι επειδη ειναι ΚΚΕ...Ντροπή..., όχι να συγκρίνουμε τη Νικόλ με την ατάλαντη...
Ε όχι και ατάλαντη!!Ντροπή..., όχι να συγκρίνουμε τη Νικόλ με την ατάλαντη...
Προσεξε γτι θ μεινεις χωρις πουλίΝα δω Duo @Alexia9090 και @Nicole και ας κοψω το πουλι μου μετα
Σας κανει οικονομια στα εξοδα σαςΗ Αλεξια μας εχει στη νηστεια,
γαμαμε Δευτερα,Τριτη,Παρασκευη ξερω γω που μπορει και μετα για δυο βδομαδες στερηση![]()
Ή είναι επιλεκτική…Σας κανει οικονομια στα εξοδα σας
Στην περιπτωση μας θ ελεγα το αντιθετοΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΕΙΣΤΕ ΜΕΡΙΚΕΣ.... just kidding
Στην περιπτωση μας θ ελεγα το αντιθετο
Ποια αταλαντηΝτροπή..., όχι να συγκρίνουμε τη Νικόλ με την ατάλαντη...
Η Αλεξία έχει λαρυγγιτιδαΓτι γκρινιαζετε .. εχω την @Alexia9090 ν σηκωνει στις πλατες της ολους τους καυλωμενους αντρες της θεσσαλονίκης επαξια![]()
Η Αλεξία έχει λαρυγγιτιδα
Ακούγομαι σαν Αλέξανδρος πλέον όχι σαν Αλεξία
Με ξεκανατε
Τπτ απλα σε λιγο οπως παει θα ανοιξει θρεντ η μποφιλιου στο σαητ .. χαχαχαΠοια αταλαντη
Θα ανοίξει σχήμα με μποφιλου μαραβεργια και οικονομοπουλοΤπτ απλα σε λιγο οπως παει θα ανοιξει θρεντ η μποφιλιου στο σαητ .. χαχαχα
Προτιμαμε σχήμα Νικολ ΑλεξίαΘα ανοίξει σχήμα με μποφιλου μαραβεργια και οικονομοπουλο
Εγω λεω οτι η μποφιλιου τις τελευταιες ωρες θα εχει λοξιγκαΑν συνεχίσουν τη στροφή στην ποιότητα οι κύριες @Nicole και @Alexia9090 να μας πουν να αποχωρήσουμε από το νήμα.
Φασαιες κανατησατε
Όχι και φασαιεςΑν συνεχίσουν τη στροφή στην ποιότητα οι κύριες @Nicole και @Alexia9090 να μας πουν να αποχωρήσουμε από το νήμα.
Φασαιες κανατησατε

Ετσι τα λεει .. μας κανει ναζάκιαΌχι και φασαιες
Εγώ προβλήθηκα τώρα![]()
Ωπα ωπα ωπα...Ετσι τα λεει .. μας κανει ναζάκια