italaki
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 47.017
- Πόντοι
- 6.236
Κάτι να πιει ο Sir???Θέλω το φουλ πακέτο
Κάτι να πιει ο Sir???Θέλω το φουλ πακέτο
Στη προνομιακή τιμη 300 ευρος
Απο τους πρωτους μου πελατες κ αγαπημένους εποχες ‘23 .. αυτος ειναι army οντωςΚάτι να πιει ο Sir???
Definitely not a hater, but love to kiss all that![]()
Haters.. kiss my ass
Πότε θα τον δαγκώσουμε???Απο τους πρωτους μου πελατες κ αγαπημένους εποχες ‘23 .. αυτος ειναι army οντως

Θέλω σαμπάνια που βάζουνε τώρα μέσα δυόσμο φράουλες τι βάζουνε τέτοια μόνο πίνω πλέον, σαν ταίρι της champΚάτι να πιει ο Sir???
Τα καλύτερα θα σου εχω μαναρα μουΘέλω σαμπάνια που βάζουνε τώρα μέσα δυόσμο φράουλες τι βάζουνε τέτοια μόνο πίνω πλέον, σαν ταίρι της champ
Θέλω σαμπάνια που βάζουνε τώρα μέσα δυόσμο φράουλες τι βάζουνε τέτοια μόνο πίνω πλέον, σαν ταίρι της champ
εποχες πριν bou !!!Απο τους πρωτους μου πελατες κ αγαπημένους εποχες ‘23 .. αυτος ειναι army οντως
Τα καλύτερα θα σου εχω μαναρα μου
Ηταν λογικό επόμενο π εγινα η καλύτερη ανεξαρτητη..εποχες πριν bou !!!
Παίζει να ήταν και λίγο πιο παλιά!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κατάλαβα…. τζιν σοδα !!!
Είχες τα φόντα !!!Ηταν λογικό επόμενο π εγινα η καλύτερη ανεξαρτητη..
Ακομα περιμενουμε το βιντεο!!! Αν ειναι να φαινεται η κοιλια μονο μεταξυ σας χαλαλι της. Σου εχω κ ιδεα ομως.Θα μου κάνουν κοιλιά και θα φαίνεται στα βίντεο !
Ρώτα την ίδια, εμένα μου είπε ότι αν το ανεβάσω θα μου την κόψειΑκομα περιμενουμε το βιντεο!!! Αν ειναι να φαινεται η κοιλια μονο μεταξυ σας χαλαλι της. Σου εχω κ ιδεα ομως.
![]()
Ωχ ωχ ωχ προβλεπω ανταλλαγη βιντεοΡώτα την ίδια, εμένα μου είπε ότι αν το ανεβάσω θα μου την κόψει

Υπερβολές!Ρώτα την ίδια, εμένα μου είπε ότι αν το ανεβάσω θα μου την κόψει
τη μιση ειπε οκΥπερβολές!
Και πολύ καλά κάνεις, Καλή μου φίλη!Εχω χεστει στο χρήμα καλε μου φίλε