Αρίστων
Σπαμάρχης
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2025
- Like
- 3.432
- Πόντοι
- 1.706
Οχι αδελφέ καμία σχέση!Πούστηδες όχι, αλλά κατι νέους με αμφιβολίες - ξέρω ναι
Ενδιαφέρεσαι;
Μακριά απο εμένα.
Αλλά βλέπω ότι έχεις κάψα η όχι ?
Πάω βόλτα τα λέμε!
Οχι αδελφέ καμία σχέση!Πούστηδες όχι, αλλά κατι νέους με αμφιβολίες - ξέρω ναι
Ενδιαφέρεσαι;
Μια λίστα ΠΡΟΧΕΙΡΗ από κερατάδες, ψεύτες, άτιμους, δωσίλογους, άκαυλους, ανέραστους, καθίκια, κατακάθια
ανίκανους, πούστηδες, μπαφιάρηδες, γεροντόπουστες, ΠΡΕΖΑΚΙΑ, ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ και ΠΑΡΘΕΝΟΥΣ
Η λίστα των κατάπτυστων!
14.Nicole_____________Χειραγωγούμενη και ΑΝΤΙεπαγγελματίας γυναίκα στον ιστότοπο bou.com____Call Girl___Μεγάλη προσοχή στα μέλη
15.Nicole_____________Χειραγωγούμενη και ΑΝΤΙεπαγγελματίας γυναίκα στον ιστότοπο bou.com____Call Girl___Μεγάλη προσοχή στα μέλη

Τώρα εξηγούνται πολλάΣτα Εξάρχεια![]()

Καλημερα Κυρια Βυζαρου, ευχαριστω για την ενημερωση περι του διαγωνισμου, αν και μου κλεβει τη δοξα ως μισητου στηριζω δαγκωτο μονοκουκι Κυρια Νικολ.Καλημέρα..ψήφισα![]()
Έχετε δικαίωμα δύο ψήφωνΚαλημερα Κυρια Βυζαρου, ευχαριστω για την ενημερωση περι του διαγωνισμου, αν και μου κλεβει τη δοξα ως μισητου στηριζω δαγκωτο μονοκουκι Κυρια Νικολ.

Ξέρεις ποιοί δύο έχουν ψηφίσει εμένα να τους βάλω κάτω να τους πατήσω ένα πούτσο ?...και εγώ σε ψήφισα μανάρα μου...![]()
Κωλόμπες μαν παντού...εγώ ψήφισα τις κοριτσάρες και είμαι σε αναμονή για την διάλεξηΞέρεις ποιοί δύο έχουν ψηφίσει εμένα να τους βάλω κάτω να τους πατήσω ένα πούτσο ?
![]()
Ξέρεις ποιοί δύο έχουν ψηφίσει εμένα να τους βάλω κάτω να τους πατήσω ένα πούτσο ?
![]()
Έχασε το μπου αλλα το ζιγκολό θα επιστρέψει στο κοινό του και θα βρουν αποκούμπι οι Υπεργαματες γκόμενεςΚαλησπέρα.
Βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσω, την απώλεια του εκλεκτού μέλους Αρίστων, γνωστού ως Νο1 Ζίγκο ή Τραγανή Μακρυμαλλούσικη Αγορίνα ή Χεσμένος Εφιάλτης, ο οποίος κατέληξε αιφνιδίως σήμερα τα ξημερώματα.
Η φαμίλια μας εκφράζει την βαθύτατη θλίψη της και τα ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του. Επίσης γνωστοποιούμε πως αντί για στεφάνι θα δωθεί δωρεά στο σωματείο απομάχων απόρων Ζίγκο.
Τέλος, ευχόμαστε στους οικείους του να ζήσουν να τον θυμούνται.

Κλάψε λίγο παναθεμασε

Δλδ τώρα πρέπει να βγάλω την αγνοηση; Ή δεν έχει νόημα, θα μου κάνει κάποιος μια περίληψη;Καλησπερα φιλοι κ φιλες, δινουμε το λογο στον λέκτορα @Αρίστων ν μας κατευθεινει εκεινος για οτι θεωρει εκεινος οτι πρεπει ν υποθει.. το τι ειναι αυτο δ το ξερουμε γτι ειναι τρελαρας
Την 2η ψήφο σε σένα την έριξα βυζαρου μου!...Έχετε δικαίωμα δύο ψήφων![]()
σου ευχομαι να παθεις αλεργικο σοκ και να σου φυτρωσουν μαλλια στα αυτια

Καλησπέρα.
Βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσω, την απώλεια του εκλεκτού μέλους Αρίστων, γνωστού ως Νο1 Ζίγκο ή Τραγανή Μακρυμαλλούσικη Αγορίνα ή Χεσμένος Εφιάλτης, ο οποίος κατέληξε αιφνιδίως σήμερα τα ξημερώματα.
Η φαμίλια μας εκφράζει την βαθύτατη θλίψη της και τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στους οικείους του. Επίσης γνωστοποιούμε πως αντί για στεφάνι θα κατατεθεί δωρεά στο σωματείο απομάχων απόρων Ζίγκο.
Τέλος, ευχόμαστε στους οικείους του να ζήσουν να τον θυμούνται.