Nicole
Call-Girl
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2023
- Like
- 61.450
Αντε βρειτε το ονομα .. ακουω προτασειςΧρειάζεται κάτι πιο πιασαρικο,να κάνει μπαμ , όχι σκέτο τσαμπιον
Αντε βρειτε το ονομα .. ακουω προτασειςΧρειάζεται κάτι πιο πιασαρικο,να κάνει μπαμ , όχι σκέτο τσαμπιον
Βάλε ψηφοφορία, καθαρή και τίμια, όχι σαν κάτι άλλα νήματα.... (Ονόματα δε λέμε, υπολήψεις δεν θίγουμε...)Αντε βρειτε το ονομα .. ακουω προτασεις
....μονοπωλιο και χειραγωγηση της αγορας υποπτευομαιΘα ειναι στο team κ αυτη

Κριτικες τριβαγκο θελουμε the best place in town κ τετοιαΩχ, την κάτσαμε οι Αθηναίοι...
...πορτα λιγο δυσκολο μαλλον εννοεις "Υποδοχη" και PR, πορτα να βαλεις τον @Μέγας Παπατζής και στην κουζινα τον @XaramofaisΗ @Alexia9090 θα ειναι πόρτα

Ποιος είναι ο τριβαγκος; Εγώ μονο τον καραβαγκο ξέρω...Κριτικες τριβαγκο θελουμε the best place in town κ τετοια
.... "Τα βυζακια της Νικολ"Αντε βρειτε το ονομα .. ακουω προτασεις
Όχι και βυζάκια ρε μαν, είναι τουλάχιστον βυζάρες!!.... "Τα βυζακια της Νικολ"
Εγγυημενη επιτυχια
Με ρογαρεςΌχι και βυζάκια ρε μαν, είναι τουλάχιστον βυζάρες!!
Πάντως αν αποφασίσει να ασχοληθεί με λιανικό εμπόριο μαρμελάδων και συναφών, μπορεί να χρησιμοποιήσει το "τα βαζακια της Νικόλ"....... "Τα βυζακια της Νικολ"
Εγγυημενη επιτυχια

...λογω ποιητικης αδεια η αντιθεση ρε καλλιτεχνη!!! Οι "βυζαρες" δεν ειναι ονομα για μαγαζιΌχι και βυζάκια ρε μαν, είναι τουλάχιστον βυζάρες!!

Υποδοχη : @Alexia9090...πορτα λιγο δυσκολο μαλλον εννοεις "Υποδοχη" και PR, πορτα να βαλεις τον @Μέγας Παπατζής και στην κουζινα τον @Xaramofais![]()
....το βιβλιο συνταγων ξεχασες να βαλεις![]()
Είμαστε σχεδόν έτοιμοι![]()

Πότε και με ποιον μπορώ να συζητήσω τον μισθό μου;Υποδοχη : @Alexia9090
Υπευθυνος των events: @PaRty AniMaL
Υπευθυνοι μενου: @Μέγας Παπατζής & @Xaramofais
Υπευθυνος καβας: @james034
Σεφ: @Μέγας Παπατζής
Σερβις : εγω
Υπευθυνος φωτογραφίας και διαφιμισης : @Odin_
Το αστερι michelin ειναι δικο μας παιδιά
Ψαχνουμε dj
Περνα απο το λογιστη μου.Πότε και με ποιον μπορώ να συζητήσω τον μισθό μου;
Άρα να τα έχουμε καλά μαζί της...Η @Alexia9090 θα ειναι πόρτα