παρήγγειλε Τσαρουχά... θα γίνεις περδίκι... για πατσά μιλάω!Ακουω τα τιπς σας για το χανγκοβερ
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
παρήγγειλε Τσαρουχά... θα γίνεις περδίκι... για πατσά μιλάω!Ακουω τα τιπς σας για το χανγκοβερ
Avoid hangovers...stay drunk...Ακουω τα τιπς σας για το χανγκοβερ

Κατι σε air fryer εχουμε;παρήγγειλε Τσαρουχά... θα γίνεις περδίκι... για πατσά μιλάω!
ΟΛΌΚΛΗΡΟ ΒΙΒΛΊΟ ΣΟΥ ΠΉΡΑΚατι σε air fryer εχουμε;
Φαγητό, νερό πολύ, ξανακοιμησου κάνα 2ωρο, μετά καφεδάκι με δυο ντεπόν και το βράδυ θα σαι έτοιμη να ξαναγινεις κωλοςΑκουω τα τιπς σας για το χανγκοβερ
2 panadol πριν να κοιμηθείς, και νερό σπάταλα.Ακουω τα τιπς σας για το χανγκοβερ
Μπράβο Nicole! Δεν υπάρχουν πλέον πολλές τέτοιες ψυχές! Big respect από εμένα!Σας ειχα τάξει δωρα.. τα δώρα μας θ ειναι λίγο διαφορετικά φετος.
Το πρωτο δωράκι ηταν στον @prytanis14 ο οποιος ειχε ενα δωρεαν σεσιον λόγω της νίκης μου ΑΛΛΑ δεν εμεινε εκει.. δωρισε το αντιστοιχο ποσο του ραντεβού στο χαμογελο του παιδιού στελνοντας μου την αποδειξη.
Οπότε φετος για όλα τα ραντεβού που θα κανω μεχρι τις 31/12 θελω το ποσό να το στελνετε στο χαμογελο του παιδιου. Δε θελω ν πληρωθω κατι εγω, απλα κανετε τη δωρεα σας εκει για να κανουμε κ κατι καλο φετος ως NICOLE ARMY. Δε θα ηθελα να μαζεψω εγω τα λεφτα κ να τα στείλω θελω εσεις να το κανετε αυτο γ να μην υπαρχει κ καποια υπονοια οτι κραταω κατι απο το ποσό.
ΤΙ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΜΩΡΕ ΜΑΛΑΚΑ? ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ?ΟΛΌΚΛΗΡΟ ΒΙΒΛΊΟ ΣΟΥ ΠΉΡΑ
ΤΙ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΜΩΡΕ ΜΑΛΑΚΑ? ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ?
Εχεις είδη αρχισει να συνέρχεσαι, το βασικότερο είναι οτι βρίσκεσαι στο νημα σου.Ακουω τα τιπς σας για το χανγκοβερ
Κατι σε air fryer εχουμε;
Είσαι ότι καλύτερο υπάρχει. Μπράβο και πάλι μπράβο σου. Είναι σημαντικό να βοηθάμε όπου μπορούμε.Σας ειχα τάξει δωρα.. τα δώρα μας θ ειναι λίγο διαφορετικά φετος.
Το πρωτο δωράκι ηταν στον @prytanis14 ο οποιος ειχε ενα δωρεαν σεσιον λόγω της νίκης μου ΑΛΛΑ δεν εμεινε εκει.. δωρισε το αντιστοιχο ποσο του ραντεβού στο χαμογελο του παιδιού στελνοντας μου την αποδειξη.
Οπότε φετος για όλα τα ραντεβού που θα κανω μεχρι τις 31/12 θελω το ποσό να το στελνετε στο χαμογελο του παιδιου. Δε θελω ν πληρωθω κατι εγω, απλα κανετε τη δωρεα σας εκει για να κανουμε κ κατι καλο φετος ως NICOLE ARMY. Δε θα ηθελα να μαζεψω εγω τα λεφτα κ να τα στείλω θελω εσεις να το κανετε αυτο γ να μην υπαρχει κ καποια υπονοια οτι κραταω κατι απο το ποσό.
Έχεις καμει και φαρμακοποιός μωρη σαρανταποδαρούσα με κέλυφος??2 Τζιν με τόνικ ,και καπάκι 2 Xanax των 0.5 ...και θα είσαι "μπομπα"![]()

Έχω πτυχίο ψυχιάτρουΈχεις καμει και φαρμακοποιός μωρη σαρανταποδαρούσα με κέλυφος??![]()