Odin_
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 54
- Like
- 79.080
- Πόντοι
- 23.656
...γιατι θα εχουμε και καναν "ευσωμο" στο καδρο?!?!?Έχεις ευρυγώνιο φακό;
...γιατι θα εχουμε και καναν "ευσωμο" στο καδρο?!?!?Έχεις ευρυγώνιο φακό;
Ίσως...γιατι θα εχουμε και καναν "ευσωμο" στο καδρο?!?!?![]()

...εταιρικο απορρητοΔνση παραγωγής ποιος κάνει;

Γιατί μόνο για τους χοντρούς είναι αυτοί οι φακοί;...γιατι θα εχουμε και καναν "ευσωμο" στο καδρο?!?!?![]()
Ε ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΙΛΩ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΌ ΡΕ ΜΛΚ;...εταιρικο απορρητο![]()
....inside joke στον φωτογραφικο κυκλοΓιατί μόνο για τους χοντρούς είναι αυτοί οι φακοί;
Για να εχεις ολόκληρο πλάνο κτλ...Γιατί μόνο για τους χοντρούς είναι αυτοί οι φακοί;
Ε ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΙΛΩ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΌ ΡΕ ΜΛΚ;
ΜΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΌΡΡΗΤΟ

...εσυ δεν χρειαζεσαι βιογραφικο, εχεις προσωποΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΙΛΩ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΌ ΡΕ ΜΛΚ;
ΜΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΌΡΡΗΤΟ
Δε χρειάζεται βιογραφικό, εσύ φέρε τους λουκουμάδεςΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΙΛΩ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΌ ΡΕ ΜΛΚ;
ΜΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΌΡΡΗΤΟ
Δικαιολογία για να "ζεστάνει" εμένα ήταν ρε μαν.... Αφού δε θα συμμετάσχω σαν σταρ, να τσιμπήσω κάτι.......καλλιτεχνη μου, δεν χρειαζεται προθερμανση κ "ζεσταμα" το κοριτσι, ειναι παντα καυτη!!!![]()
...θα εχουμε καναπεδακιαΔικαιολογία για να "ζεστάνει" εμένα ήταν ρε μαν.... Αφού δε θα συμμετάσχω σαμ σταρ, να τσιμπήσω κάτι...![]()
Έχεις σκοπό να κάνεις και κολονοσκοπηση αφού θα ειναι όλοι γυμνοί;Καμιά κάμερα ενδοσκόπησης έχεις;
Δικαιολογία για να "ζεστάνει" εμένα ήταν ρε μαν.... Αφού δε θα συμμετάσχω σαν σταρ, να τσιμπήσω κάτι...![]()
Ε τι τα έχουμε τα εργαλεία...Έχεις σκοπό να κάνεις και κολονοσκοπηση αφού θα ειναι όλοι γυμνοί;![]()

Καλή ευκαιρία θα ήταν με τη συμμετοχή και μια κολονοσκόπηση δώρο.Έχεις σκοπό να κάνεις και κολονοσκοπηση αφού θα ειναι όλοι γυμνοί;![]()
Οτι θες για σένα, και πιεσόμετρο διαθέτουμε και μετρητή σακχάρου...Καλή ευκαιρία θα ήταν με τη συμμετοχή και μια κολονοσκόπηση δώρο.

Μπορω να εχω το κυλικειο της παραγωγης παρακαλω;...εσυ δεν χρειαζεσαι βιογραφικο, εχεις προσωπο![]()
..."κυλικειο", τρε μπαναλ!!! Catering θα εχουμε, με γκουρμεδιες και μεζεδακια "ανορθωσης" ψυχολογιαςΜπορω να εχω το κυλικειο της παραγωγης παρακαλω;![]()