ARIS einai re
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 14.227
- Πόντοι
- 3.506
Μικρός θα είσαι. Δεν ξέρεις τι μορφή έχουν τα τηλεγραφήματα;Τι εννοείται κύριος ;
Μικρός θα είσαι. Δεν ξέρεις τι μορφή έχουν τα τηλεγραφήματα;Τι εννοείται κύριος ;
Μικρός κ ΚΟΡΜΑΡΑΜικρός θα είσαι. Δεν ξέρεις τι μορφή έχουν τα τηλεγραφήματα;
Το έσκισες το πιπίνι;Μικρός κ ΚΟΡΜΑΡΑ
Έπεσες μέσα, αλλα τι Άρης ρε φιλαράκι....Μικρός θα είσαι. Δεν ξέρεις τι μορφή έχουν τα τηλεγραφήματα;
Δεν αφησα τπτ ορθιοΤο έσκισες το πιπίνι;
Έβαλε τα δυνατά της, είναι γεγονός αδιαπραγματευτοΤο έσκισες το πιπίνι;
Τι 4 ρε ; Περιμένουμε ραπορτο, όχι οτι δεν ξέρουμε τι ψάρια πιάνει το κορίτσι. Αλλά μας αρέσει να γκαβλωνουμε με τις περιπέτειες της.Έπεσες μέσα, αλλα τι Άρης ρε φιλαράκι....
Ωραία, σας καληνυχτω όλους και αύριο θα βάλω τα δυνατά μου να σας αρρωστήσω!Τι 4 ρε ; Περιμένουμε ραπορτο, όχι οτι δεν ξέρουμε τι ψάρια πιάνει το κορίτσι. Αλλά μας αρέσει να γκαβλωνουμε με τις περιπέτειες της.
Ρε αφηστε τον ν κοιμηθει ν θρεψει αυτη η κορμαρα τουΤι 4 ρε ; Περιμένουμε ραπορτο, όχι οτι δεν ξέρουμε τι ψάρια πιάνει το κορίτσι. Αλλά μας αρέσει να γκαβλωνουμε με τις περιπέτειες της.
Αν δεν έφυγε παραπατώντας μια χαρά είναιΡε αφηστε τον ν κοιμηθει ν θρεψει αυτη η κορμαρα του
Τι να κοιμηθώ, μας κατέστρεψες...χρειάζομαι ρεπό αύριοΡε αφηστε τον ν κοιμηθει ν θρεψει αυτη η κορμαρα του
Κ εγω χαχαχαΤι να κοιμηθώ, μας κατέστρεψες...χρειάζομαι ρεπό αύριο
Μην λες τέτοια και με κράζουν ολοι αύριοΚ εγω χαχαχα
Δεν της έκανα τίποτα κύριοιΚ εγω χαχαχα
Δεν έχει ανάγκη αυτή, ρουφάει το αίμα πιπινιων και συνέρχεταιΜην λες τέτοια και με κράζουν ολοι αύριο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν της έκανα τίποτα κύριοι
ΚαυληνύχτεςΟΛΟΙ Γ ΥΠΝΟ πριν εκτεθουμε κ αλλο
Μικρός κ ΚΟΡΜΑΡΑ
Δεν αφησα τπτ ορθιο

Μόνο εμένα δεν ξεθεώνει….![]()
....αμασητο κατεβηκε το πιπινι![]()
....εισαι εσυ κ αντεχεις πεςΜόνο εμένα δεν ξεθεώνει….
Παράπονο το’χω, να φύγω μια μέρα και να μην μπορώ να περπατήσω από κει!
Πόσο να αντέξω και εγώ, γέρος άνθρωπος….....εισαι εσυ κ αντεχεις πες![]()