SirLancelot
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 19
- Like
- 5.680
- Πόντοι
- 1.446
Μόνο με ντικ πικ ξεπλένετε αυτόΤο μικρό σπίτι στο λιβάδι κατάντησε ...
Δώστε ραντεβού θανάτου σαν άνδρες του μπου![]()
Μόνο με ντικ πικ ξεπλένετε αυτόΤο μικρό σπίτι στο λιβάδι κατάντησε ...
Δώστε ραντεβού θανάτου σαν άνδρες του μπου![]()
Σώθηκες τώραΕσυ ασε μας κανα φραγκο π θες κ μπουνιδια
ειδαμε κ παθαμε ρε ξα να τον ξεκολλησουμε απο εκειΠροσεξε ν μη ειναι ο επομενος αγωνας κυρια μιλφ κ @Xaramofais

Το μπλοκ γτι εγινε; Ηταν πολυ πιεστικος ; Υπήρξε ειδυλλιακή κατασταση; ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΡΙΕΣειδαμε κ παθαμε ρε ξα να τον ξεκολλησουμε απο εκει![]()
ηταν ενας απο αυτους που πηρε μερος στο gang bangΤο μπλοκ γτι εγινε; Ηταν πολυ πιεστικος ; Υπήρξε ειδυλλιακή κατασταση; ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΡΙΕΣ

Ως φουσκωτη κουκλα στο< νέο βιδεο κανγκ μπανγκ>μαλλον επαθε φουιτηταν ενας απο αυτους που πηρε μερος στο gang bang![]()
Σήμερα στις εφτά έχω ραντεβού μαζί τηςηταν ενας απο αυτους που πηρε μερος στο gang bang![]()
Ερχομαι κ εγω.. γ τη ζωη οχι γ τις πληροφορίεςΣήμερα στις εφτά έχω ραντεβού μαζί της
.Σήμερα στις εφτά έχω ραντεβού μαζί της
Σε ψάχνω εσέναΣήμερα στις εφτά έχω ραντεβού μαζί της
Μείνε ινκόγκνιτοΑφού λοιπόν το κατακάθι @Morfeas38 έκανε ότι έκανε και την έβγαλε λάδι ...
Δεν υπάρχει νίκη η ήττα .
Υπάρχει μόνο ότι ένας επικίνδυνος προσπάθησε με μανία και επίμονα να εισβάλει στην προσωπική ζωή μου και μάλλον με απώτερο σκοπό να με βλάψει ,εγώ λοιπόν δεν έχω λόγο να βρίσκομαι εδώ,όχι μόνο στο νήμα αλλά και από το bourdela. Αποχωρώ.
Καλή συνέχεια σε όλα τα φιλαράκια μου.

Κάτσε ρε, που πας, ναα σε μυρίσει ήθελέ μόνοΑφού λοιπόν το κατακάθι @Morfeas38 έκανε ότι έκανε και την έβγαλε λάδι ...
Υπάρχει μόνο ότι ένας επικίνδυνος προσπάθησε με μανία και επίμονα να εισβάλει στην προσωπική ζωή μου και μάλλον με απώτερο σκοπό να με βλάψει ,εγώ λοιπόν δεν έχω λόγο να βρίσκομαι εδώ,όχι μόνο στο νήμα αλλά και από το bourdela. Αποχωρώ.
Αφού λοιπόν το κατακάθι @Morfeas38 έκανε ότι έκανε και την έβγαλε λάδι ...
Ξέρεις πόσο καιρό προσπαθώ
Θα ήθελα να ερωτοτροπώ και μία ακόμα να μου χορεύει οριεντάλΕρχομαι κ εγω.. γ τη ζωη οχι γ τις πληροφορίες
Θα ζητήσουμε να σου δώσουν το επίθετο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣΞέρεις πόσο καιρό προσπαθώ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Θα ήθελα να ερωτοτροπώ και μία ακόμα να μου χορεύει οριεντάλ
Λοιπόν αν έρθει μαζί μου η Νικόλ εγώ πάω, μόνος φοβάμαι… @NicoleΘα ζητήσουμε να σου δώσουν το επίθετο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
Το Σεβαστός θα είναι πολύ λίγο...
ΑΞΙΟΣ....ΑΞΙΟΣ