gpikasso
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 22
- Like
- 17.192
- Πόντοι
- 8.695
Πες τα ρε Νικολ!Μας στερουν ολες τις χαρες της ζωης .. τι θελει κανεις ν φαει κ ν γαμηθει ..
Πες τα ρε Νικολ!Μας στερουν ολες τις χαρες της ζωης .. τι θελει κανεις ν φαει κ ν γαμηθει ..
Η κόκα είναι played out, τα λεφτά τώρα είναι στους λουκουμάδες![]()
Στη φυλακή ο αρχηγός της 'μαφίας των λουκουμάδων' στη Χαλκιδική - Κάθειρξη 16 ετών, χωρίς κανένα ελαφρυντικό
Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για εκβίαση κατ' εξακολούθηση, συμμορία και μία σειρά από πλημμελήματα, χωρίς την αναγνώριση ελαφρυντικούwww.thetoc.gr
![]()
Χαλκιδική: Πληροφορίες ότι αφρικανοί γύριζαν ερωτική ταινία σε παραλία, αστυνομικοί τους πέρασαν για μικροπωλητές και τους συνέλαβαν
Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας παραγωγής χρειάστηκε να δείξει πλάνα από τα γυρίσματα της ερωτικής ταινίας σε παραλία του Πλαταμώνα για ελευθερωθούν οι Αφρικανοί.www.thetoc.gr
Τα νεα απο την χώρα με συναρπαζουν ..
...εχει η Χαλκιδικη Πλαταμωνα?!?!?!Σαν την Χαλκιδική δεν έχει..
Γιατι χάθηκες? Δεν έβρισκες τα γυρίσματα? Ή μήπως ήσουν με την κ milf για πλάνα φωτο κτλ.......εχει η Χαλκιδικη Πλαταμωνα?!?!?!![]()
Ήθελε να τραβήξει την σκηνή ερασιτεχνικάΓιατι χάθηκες? Δεν έβρισκες τα γυρίσματα? Ή μήπως ήσουν με την κ milf για πλάνα φωτο κτλ....
Ας ζητούσε βοήθεια, εχω εξοπλισμό... μέχρι και drone... ελπίζω το επόμενο γυρισμα να το προλαβει... ΥΣ οι Αφρικανοί ειναι επικίνδυνοι.... βάζουν αντιλιακο αλλού..χαχαχαΉθελε να τραβήξει την σκηνή ερασιτεχνικά
Θα ερθω εγω καλε....Κ αλλες 2 για να ξεφορτωσω τις βαλιτσες μου καντες 4
Ξύνεται ο κώλος σου να σου φάει τα χωράφια ε;Ζεις ?
Πάνε τα χωράφια και μαζί οι επιδοτήσεις του ΟΠΕΚΕΠΕΞύνεται ο κώλος σου να σου φάει τα χωράφια ε;
....μου δωσανε λαθος οδηγιες τα κωλοπαιδα και εψαχνα να βρω τον Πλαταμωνα στην ΧαλκιδικηΓιατι χάθηκες? Δεν έβρισκες τα γυρίσματα? Ή μήπως ήσουν με την κ milf για πλάνα φωτο κτλ....
Ναι αλλά έχουμε μια Ασιάτισσα στις παραλιες που προσφέρει χαλάρωση με μασάζ..κραταει ένα ταμπέλακι με τις τιμές κ λέει μασάζ μασάζ???Μας στερουν ολες τις χαρες της ζωης .. τι θελει κανεις ν φαει κ ν γαμηθει ..
Βρήκα την παραλία σου Nicole, μια παραλία ολοκληρη δικια σου...Ναι αλλά έχουμε μια Ασιάτισσα στις παραλιες που προσφέρει χαλάρωση με μασάζ..κραταει ένα ταμπέλακι με τις τιμές κ λέει μασάζ μασάζ???
Ρε μαν, και της γριάς το πήδημα, δική της είναι!Βρήκα την παραλία σου Nicole, μια παραλία ολοκληρη δικια σου...![]()
Οχι και γριά.... να σου δείξω γριές να το πεις αυτο.....Ρε μαν, και της γριάς το πήδημα, δική της είναι!
Έτσι έχει ειπωθεί από κάτι τυπους μαν!Οχι και γριά.... να σου δείξω γριές να το πεις αυτο.....