Μέγας Παπατζής
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 34.041
- Πόντοι
- 5.956
εγινε καποια αναφορα προς το προσωπο μου;Εγω ο παπατζης και ο @Papatzhs69
εγινε καποια αναφορα προς το προσωπο μου;Εγω ο παπατζης και ο @Papatzhs69
Τυπε συγνώμη ...αλλά στ αρχιδια μου ώστε να κάθομαι να ψάχνω το νικ σου εδώ...με δουλεύεις;ρε τύπε σκρινσοτ σας έστειλα και δεν ξεκίνησα καν εγώ το μπιφ. Σκέψου λίγο πρωτού μιλήσεις, μπορείς και καλύτερα. Ούτε εσύ ξέρεις τι προσπαθώ να αποδείξω, γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν έχω τίποτα να αποδείξω ούτε κακό να της κάνω. Ξαναλέω αυτή το ξεκίνησε. Και αν έχεις απορία για το ανώνυμο νικνειμ μου μπορείς να δεις και παλαιότερα μηνύματα μου στο νήμα της Νικόλ.
Ναι ρε baby .. τωρα πρεπει ν γαμηθουμεεγινε καποια αναφορα προς το προσωπο μου;
Τότε γιατί μου την μπαίνεις τύπε; Ούτε καν με ξέρεις και γράφεις για μέναΤυπε συγνώμη ...αλλά στ αρχιδια μου ώστε να κάθομαι να ψάχνω το νικ σου εδώ...με δουλεύεις;
Άλλη δουλειά δεν είχα;
Ξέρω την Νικολ και το πως φέρεται,όπως σ ξανάγραψα,όχι μόνο σε μένα αλλά και οι 9.5 στους 10 που γράφουν στο νήμα της.Τότε γιατί μου την μπαίνεις τύπε; Ούτε καν με ξέρεις και γράφεις για μένα
Το ξέρωΣ αφηνω κ ν μ κατουρησεις
Καλά κάνεις. Το 99% των σχολίων της είναι θετικά. Και τα δικά μου αν ψάξεις το νήμα της. Όπως ανέφερα πέρασα και γαμώ και τις 2 φορές.Ξέρω την Νικολ και το πως φέρεται,όπως σ ξανάγραψα,όχι μόνο σε μένα αλλά και οι 9.5 στους 10 που γράφουν στο νήμα της.
Γτι ασχολείσαιΞέρω την Νικολ και το πως φέρεται,όπως σ ξανάγραψα,όχι μόνο σε μένα αλλά και οι 9.5 στους 10 που γράφουν στο νήμα της.
Μην κοιμηθείς σε γάμησα, 4 λεπτά έμεινανΕνα παιδακι ειναι οπως ειπα μ οτι εντυπωσεις εχει σχηματισει .. μια φορα μ ειδε μ εγραψε θετικο σχολιο.. γ δεύτερη φορα δεν ειναι .. τσαμπατζης ..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κ γω
Στα γενεθλια μΜην κοιμηθείς σε γάμησα, 4 λεπτά έμειναν
Είναι οφισιαλ?? Μεγάλωσες?Στα γενεθλια μ
ΕυχαριστωωωωΤο μόνο σίγουρο είναι πως αν τα χρόνια που έρχονται είναι όσα και η τρέλα που κουβαλάς θα μας θάψεις σίγουρα !!!
Χρόνια πολλά κοριτσάρα, να είσαι πάντα χαρούμενη, ευτυχισμένη και γεμάτη υγεία.
Υ.Γ. Όταν βρεθούμε θα το σβήσεις το κεράκι (μου)...
Και βλάχα και γριά πλέον μαν.... Απορώ γιατί ασχολούμαστεΕίναι οφισιαλ?? Μεγάλωσες?
Αντε καλα Χριστουγεννα ρε πτανεςΕυχαριστωωωω
Ρε μλκ παράθεση σε δικό σου μήνυμα κάνεις?Αντε καλα Χριστουγεννα ρε πτανες
Ασε με εχω γενεθλιαΡε μλκ παράθεση σε δικό σου μήνυμα κάνεις?![]()
Ποιος θ μ γαμησει τωραΑσε με εχω γενεθλια