Διαγραμμένο μέλος 214948
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 29.881
- Πόντοι
- 8.346
Εε τώρα, λέει ψέματα ποτέ ο Μάνθος??Συ Που το ξερεις τι ειμαι γω
Εε τώρα, λέει ψέματα ποτέ ο Μάνθος??Συ Που το ξερεις τι ειμαι γω
παραδέξου το ότι ρώτησες μαλακία μήπως και το σώσειςNicole πόσες φορές στη ζωή έχεις βγάλει κονδυλώματα?
...τυπε, αφροδισιολογος?!?!?!!?!Nicole πόσες φορές στη ζωή έχεις βγάλει κονδυλώματα?
Επιμελητής Α' στο Ανδρέας Συγγρος... Φακελάκι θα θέλει...τυπε, αφροδισιολογος?!?!?!!?!![]()
Από τον ΕΟΔΥ είστε κύριε;Nicole πόσες φορές στη ζωή έχεις βγάλει κονδυλώματα?
Ετσι... έτσι.Είναι να τον κάνεις πίνακα να τον κρεμάσεις στο σαλόνι σου.
Τον παρεξηγήσατε, θέλει απλά να τα κάνει μακια να περάσουν...τυπε, αφροδισιολογος?!?!?!!?!![]()
ΚαμίαNicole πόσες φορές στη ζωή έχεις βγάλει κονδυλώματα?
Σλατινε ηρεμησε
Στρατηγος, πλακα τα παρασημα .Οτι σου λεω...τυπε, αφροδισιολογος?!?!?!!?!![]()
Τύπε αν έβγαλες ή από την γνωστή Lisa είναι ή από κανένα τρανσάκι που πήρες. Για το δικό μας καλό αν θες μη πάρεις την Νικόλ.Nicole πόσες φορές στη ζωή έχεις βγάλει κονδυλώματα?
Σόρι κιόλας που ρωτάω, αυτή την ρώτησες αν θέλει να σε πάρει?Δεν έβγαλα ......αλλά επειδή προσέχω και θέλω να πάρω τη Νικόλ γι'αυτό ρωταω
Ο πελάτης έχεις πάντα δίκιο βλακακοΣόρι κιόλας που ρωτάω, αυτή την ρώτησες αν θέλει να σε πάρει?
Ετσι οπως μιλας βλακακο αμφιβαλλω πολυ αν θα σε δεχτει η Νικολ.Ο πελάτης έχεις πάντα δίκιο βλακακο
Θα τα σταξω και θα δεχτεί....επίσης και να μη δεχτεί υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές.... ΜπιφτέκοκεφαλεΕτσι οπως μιλας βλακακο αμφιβαλλω πολυ αν θα σε δεχτει η Νικολ.![]()