ARIS einai re
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 14.213
- Πόντοι
- 3.506
Αυτό είναι εκ των ων ουκ άνευΓαμιεται στη δουλειά
Αυτό είναι εκ των ων ουκ άνευΓαμιεται στη δουλειά
Μη βρίζεις μαν πρωί πρωίΑυτό είναι εκ των ων ουκ άνευ
Μπαίνεις με περίοδο μυστη μ??νικόλ έχεις μήνυμα
Προτιμω τα ούζαΚατσε μην βγει κι αυτη σαν την Αγγελικη και
πει οτι δεν της αρεσε η Αθηνα κα οτι στραβωσαν τα πραγματα και
θα παει για τσιπουρα με φιλους.
θα μου απαντήσεις στο ινμποξΠροτιμω τα ούζα
με παρτυ μαζι;Προτιμω τα ούζα
μπα αδερφε, επαγγελματιας ειναι η κοπελα δεν κανει μαλακιες τετοιου τυπουΚατσε μην βγει κι αυτη σαν την Αγγελικη και
πει οτι δεν της αρεσε η Αθηνα κα οτι στραβωσαν τα πραγματα και
θα παει για τσιπουρα με φιλους.
Τόσες μέρες δεν μίλαγα γιατί μ' αρέσει να είμαι διακριτικός, μόνο η ίδια θα το έλεγε, αν ήθελε. "Ομοιοπαθής" κι εσύ, ε;Είστε σίγουροι ότι είναι Αθήνα?
Ναι, αλλά οκ, και την πρώτη φορά που έγινε τελικά το ραντεβού πέρασε από 40 κύματα.Τόσες μέρες δεν μίλαγα γιατί μ' αρέσει να είμαι διακριτικός, μόνο η ίδια θα το έλεγε, αν ήθελε. "Ομοιοπαθής" κι εσύ, ε;
Ετσι ειναι , κ επειδη ειμαστε ανθρωποι κ εμεις παντα θα προκυπτουν θεματα τα οποια μ καλη προθεση και υπομονη θα λυνονται κ τα ραντεβου θ γινονται σωστα κ οπως πρέπει οταν ειναι ν γίνουν. Επισης παιδια επειδη εχω περιοδο κ δεν δουλευω κ αυτες οι ημερες γ μενα ειναι ξεκουραση δεν απαντω γρηγορα σε μηνυματα κ δεν πολυμπαινω εδω μεσα. Την κατανοηση σας παρακαλω πολυ ..Ναι, αλλά οκ, και την πρώτη φορά που έγινε τελικά το ραντεβού πέρασε από 40 κύματα.
Βέβαια το καταλαβαίνω γιατί το κορίτσι πρώτη φορά κατέβηκε Αθήνα και είχε πολλά θέματα να αντιμετωπίσει.
Τώρα ελπίζω σε επανάληψη αν βέβαια συμπέσουν τα ωράρια μας γιατί από βδομάδα αρχίζουν τα δύσκολα ...
Αυτονόητη είναι, δεν ζητάς κάτι το εξεζητημένο.Ετσι ειναι , κ επειδη ειμαστε ανθρωποι κ εμεις παντα θα προκυπτουν θεματα τα οποια μ καλη προθεση και υπομονη θα λυνονται κ τα ραντεβου θ γινονται σωστα κ οπως πρέπει οταν ειναι ν γίνουν. Επισης παιδια επειδη εχω περιοδο κ δεν δουλευω κ αυτες οι ημερες γ μενα ειναι ξεκουραση δεν απαντω γρηγορα σε μηνυματα κ δεν πολυμπαινω εδω μεσα. Την κατανοηση σας παρακαλω πολυ ..
Άρα το ένστικτό μου με οδηγεί σωστά εν προκειμένω, για να θες και επανάληψη.Ναι, αλλά οκ, και την πρώτη φορά που έγινε τελικά το ραντεβού πέρασε από 40 κύματα.
Βέβαια το καταλαβαίνω γιατί το κορίτσι πρώτη φορά κατέβηκε Αθήνα και είχε πολλά θέματα να αντιμετωπίσει.
Τώρα ελπίζω σε επανάληψη αν βέβαια συμπέσουν τα ωράρια μας γιατί από βδομάδα αρχίζουν τα δύσκολα ...
Πιστεύω πως ναιΆρα το ένστικτό μου με οδηγεί σωστά εν προκειμένω, για να θες και επανάληψη.![]()