You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 105K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
O ανθρωπος εχει τεραστιο προβλημαρε συ τι θράσος είναι αυτό;
ξέρεις και από λεμφοκύτταρα και λες και απλά;
Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.379
- Πόντοι
- 3.936
sigman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2019
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.056
- Πόντοι
- 366
Είσαι βλήμα… απλά….Ξεροχύνεις habibini μου με την νέα μετάλλαξη που θα μας κάνει καλά εμάς τους αποστάτες?
sigman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2019
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.056
- Πόντοι
- 366
Θα φανεί…. πάντως εγώ προσωπικά δεν ασχολούμαι με τα κανάλια να σου πω την αλήθεια…..Η τρομοκρατία πάντως σχετικά με την νέα μετάλλαξη έχει ξεκινήσει ήδη στα κανάλια , απο το λίγο που έχω παρακολουθήσει δηλάδή γιατί δεν βλέπω σχεδόν καθόλου τηλεόραση.
Οπότε εσυ λές οτι η ανοσία του εμβολίου είναι καλύτερη απο την φυσική , εγω πιστεύω το αντίθετο , άρα ένας απο τους δυό μας έχει δίκιο
Απλά μίλησα συγκεκριμένα για την όμικρον και τις μέχρι τώρα ενδείξεις……
Αλλά αν το δεις και εκ του αποτελέσματος… ξαφνικά εν μια νυκτί πήραν απόφαση το 6μηνο να το κάνουν 3μηνο…. δλδ οκ, τυχαία δεν έγινε …. (εξαιρώ του μ@λ@κες που θα βγουν να πούνε ότι γίνεται για να βγάλει ο Κούλης παραπάνω λεφτά. Αυτοί είναι για δούλεμα….)
Διαγραμμένο μέλος 191969
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2019
- Like
- 36
- Πόντοι
- 0
Αααα κανεις και στατιστηκες !!!χχμμμμ Τρως αρκετο χρονο τοτε ρε αγορι για το τιποτα !!! Ψιτ .. εβαλες το εμβολιο ? Εκανες αυτο που απαιτουν με καθε τροπο? ....βεβαια εσυ εισαι πιο εξυπνος ..πιο μορφωμενος !!δεν εισαι ψεκασμενος... και πανω απο ολα λογω οτι γνωριζεις .. σε εκανε να γινεις πιο απλος και ευγενικος ... τουλαχιστον φροντησε να μην χασεις τους φιλους σου ...Έχω παρατηρήσει ότι με ένα τέτοιο συντακτικό και ορθογραφία γράφουν όλοι οι ψεκασμένοι. Τυχαίο;
madrach
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.603
- Πόντοι
- 506
ασε τυπε, τουρκικη σφαιρα και πενα ελληνικη (γραφιοκρατια), ελεγε ο παπους μου.Είσαι βλήμα… απλά….
sigman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2019
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.056
- Πόντοι
- 366
Λες ένα κάρο βλακείες.. νομίζεις πως το πέρασες και είσαι και γαμώ τους οργανισμούς… ΦΟΡΤΙΟ ΝΟΣΟΥ βλήμα… ψάξε λίγο τι σημαίνει. Το ότι το πέρασε ελαφρά μια φορά δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Αλλά το πιο βασικό ΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΑΝ ΚΟΛΛΗΣΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΕΛΑΦΡΙΑ. Θα βασίζεσαι στην τύχη δλδ? πλάκα μας κάνεις?Τι μας λες ρε γκιαούρη? Τι σύγκριση πας να κάνεις?
Το ότι ένας οργανισμός άντεξε τον κορόνα δεν σου λέει τίποτα ότι μπορεί να τον αντέξει άλλες 156886533678 φορες ενώ ο εμβολιασμένος θα κληθεί να τον πολεμήσει πρώτη φορά και δεν ξέρει που θα πάει? Αλλιώς δεν θα είχαμε εμβολιασμένους στα νοσοκομεία και ακόμα χειρότερα κάποιους ΤΕΖΑ .
Και στη τελική να δεχτούμε πως κάποιοι που εξήλθαν από ΜΕΘ μετά από καιρό ή τους ζόρισε πολύ, να πάνε να το κάνουν.
Αλλά κάποιος που τον πέρασε σαν γρίπη ελαφρά δεν θα έπρεπε να παίρνει απαλλαγή εμβολιασμού για μερικά χρονάκια να γίνει και οικονομία στα κρατικά έξοδα?
Να μου απαντήσουν λογικά γιουνάνια και όχι τα κορονοψεκια
Έτυχε να περάσεις COVID χαλαρά και το παίζεις μάγκας και γνώστης… την τύφλα σου δεν ξέρεις και να παρακαλάς τον Αλαχ σου και το κοράνι σου να είσαι έτσι και τη δεύτερη φορά.
Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.688
- Πόντοι
- 3.936
Γιώργος Τράγκας: Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Σωτηρία
Μάχη με τον κορονοϊό δίνει ο Γιώργος Τράγκας στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Σωτηρία. Ο Γιώργος Τράγκας εισήχθη στο νοσοκομείο Σωτηρία
www.newsit.gr
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.752
- Πόντοι
- 9.297
Η φύση δεν σε εξασφαλίζει...έχοντας ήδη πληγεί ο οργανισμός ,μια επανανοσηση μπορεί να περάσει πιο δύσκολα από την πρώτη φορά...ακριβώς το ίδιο με τον ΣΥΡΙΖΑ:δεν αντέχεται δεύτερη φορά γιατί θα σποτελειωσουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ!Η ίδια η φύση και η σοφή επιλογή της
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.752
- Πόντοι
- 9.297
Μωραινει Κύριος ων βουλεται απωλεσαι....αυτοί που νομίζουν ότι θα την περάσουν εύκολα ίσως να μην είναι τόσο τυχεροί.Λες ένα κάρο βλακείες.. νομίζεις πως το πέρασες και είσαι και γαμώ τους οργανισμούς… ΦΟΡΤΙΟ ΝΟΣΟΥ βλήμα… ψάξε λίγο τι σημαίνει. Το ότι το πέρασε ελαφρά μια φορά δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Αλλά το πιο βασικό ΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΑΝ ΚΟΛΛΗΣΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΕΛΑΦΡΙΑ. Θα βασίζεσαι στην τύχη δλδ? πλάκα μας κάνεις?
Έτυχε να περάσεις COVID χαλαρά και το παίζεις μάγκας και γνώστης… την τύφλα σου δεν ξέρεις και να παρακαλάς τον Αλαχ σου και το κοράνι σου να είσαι έτσι και τη δεύτερη φορά.
Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.688
- Πόντοι
- 3.936
Ψέκια μπορείτε και καλύτερα...
Πάνω από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο σε συνωμοσιολόγους η Ελλάδα
Το Twitter είναι το πιο ανθεκτικό στις συνωμοσιολογικές θεωρίες μέσο κοινωνικής δικτύωσης εν μέσω πανδημίας, δείχνει ευρωπαϊκή έρευνα με επικεφαλής έναν Έλληνα
www.protothema.gr
Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.688
- Πόντοι
- 3.936
Πήγαν όλοι Αράχοβα, στο ανεξάρτητο κρατίδιο τους...κοιμουνται οι ψεκες ακομα? τι εγινε βγηκαν χθες?
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.752
- Πόντοι
- 9.297
Μην τον λες έτσι γιατί θα νομίζει ότι τον κολακεύεις....Είσαι βλήμα… απλά….
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.752
- Πόντοι
- 9.297
Τι νόμισμα περνάει εκεί;Αφού έχουν ανεξάρτητο κρατίδιο δεν νομίζω να έχουν €.Πήγαν όλοι Αράχοβα, στο ανεξάρτητο κρατίδιο τους...
Εγώ νομίζω οτι απο την αρχή υπήρχε μια προσπάθεια να μας πείσουν οτι η φυσική ανοσία θα είναι ατελής , οτι θα κρατάει λιγότερο απο του εμβολίου κτλ Δηλαδή εννοώ απο την αρχή που δεν υπήρχαν ακόμη στοιχεία ούτε για την μία ούτε για την άλλη.ξαφνικά εν μια νυκτί πήραν απόφαση το 6μηνο να το κάνουν 3μηνο…. δλδ οκ, τυχαία δεν έγινε ….
Τυχαία σίγουρα δεν έγινε , τωρα αν έγινε λόγω κάποιας έρευνας που έτυχε να χρηματοδοτήθηκε απο κάποια φαρμακοβιομηχανία , η λόγω πολλών ανεξάρτητων ερευνών , ποιός ξέρει ... εγω πάντως σαν συνωμοσιολόγος θα πόνταρα στο πρώτο
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.043
- Πόντοι
- 22.266
Άσε παγωσαμε χτες στα παγκάκια με τόση βροχή αλλά δεν πτουμασρε κ μετά το κράτος της Αράχωβας για χειμωνα ετοιμαζόμαστε κ ελεύθερο κράτος αντιεμβολιαστων στις Μαλδίβες για καλοκαιρικοιμουνται οι ψεκες ακομα? τι εγινε βγηκαν χθες?
Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.688
- Πόντοι
- 3.936
Παλιά καλή δραχμή...Τι νόμισμα περνάει εκεί;Αφού έχουν ανεξάρτητο κρατίδιο δεν νομίζω να έχουν €.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 153
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 36
- Εμφανίσεις