ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 56
- Πόντοι
- 366
Και στον Στοκο επισης.
ποιος ειναι αυτος. σταρχιδια μου.
Και στον Στοκο επισης.
λεφτερια στον νοσφερατου μωρη κοτσιδου![]()
ξυπνάει τα πάθη και μετά πάει στον δάσκαλο να κάνει ντα τα παιδάκια που τονε πειράζουνε.
τουλάχιστον ο άλλος ας γινότανε κουραστικός πριν τον μιουτάρουν.
ο ερευνητής δηλαδή δεν ήταν πιο κουραστικός που είχε γίνει ουρά πίσω απ'τον περσόνα και έκανε τον τελάλη στο γάμο του?
πφτ, ούτε στους κλώνους δεν έχετε καλή κρίση εδώ μέσα![]()
Eδω καναμε αμαν να ξαναδουμε τον Λακη,για απωλειες ειμαστε?
ξυπνάει τα πάθη και μετά πάει στον δάσκαλο να κάνει ντα τα παιδάκια που τονε πειράζουνε.
τουλάχιστον ο άλλος ας γινότανε κουραστικός πριν τον μιουτάρουν.
ο ερευνητής δηλαδή δεν ήταν πιο κουραστικός που είχε γίνει ουρά πίσω απ'τον περσόνα και έκανε τον τελάλη στο γάμο του?
πφτ, ούτε στους κλώνους δεν έχετε καλή κρίση εδώ μέσα![]()
βοήθα το παιδί που ψάχνει κρυφοπουτάνες.
κρυφόπουστας γαρ μη το μάθει κι η γυναίκα και έχομεν δράματα μετά.
γαμώπουστες.
κοψε ρε να ψαχνεις τα ιστορικα των μελων, κουσκουσιαρη
http://[URL unfurl="true"]www.myconfinedspace.com/wp-content/uploads/tdomf/32790/repost.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
ελα που σε χαλάει κλειδαροτρυπιδη.
ο ερευνητής είναι μοντεροκλώνος δεν πειράζεται.
ελα που σε χαλάει κλειδαροτρυπιδη.
τι σε κάνει να πιστεύεις όρι δεν είναι το ίδιο πρόσωπο;κι ο γουαιτυ μου τη σπαει. ολο με εβριζε
αλλα απο την αλλη ξεδινα κι εγω. μετα ηρθε ο μποξερ, ε παει κι αυτος.
τι σε κάνει να πιστεύεις όρι δεν είναι το ίδιο πρόσωπο;
αααααααααααααααααααααχαχαχαχαχχαχαα
καλά καλά, περσόνα κάνε τα κουμάντα σου, ετοιμάζουμε λίστα για αυτούς που θέμε να μιουταριστούν![]()
τα παράπονά σας στον ζίροου.καλά καλά, περσόνα κάνε τα κουμάντα σου, ετοιμάζουμε λίστα για αυτούς που θέμε να μιουταριστούν![]()
ρε μαλακισμένο για κανένα από τα μιούτ δεν είμαι υπεύθυνος.
αλλά μόλις θα τους ξεμιουτάρουν πάλι εμένα θα κυνηγάνε από πίσω τα εγκεφαλικά ατυχήματα.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
υπηρχε διαφορα στο πως με αποκαλουσε ο ενας και ο αλλος. ο ασπρος ηταν πιο επιθετικος νομιζω. ουφ δεν ξερω.
όποιος μου φανερώνει ποιό πουστάκι είναι θα ξεμιουτάρεται αμέσως.ασε τα ψοφια. ξες εσυ. κανε τα κουμαντα