gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.814
- Πόντοι
- 1.206
πας στοιχημα οτι θα αθωωθει;
Τί να αθωωθεί ρε τύπε; Ο άνθρωπος κόντεψε να λυντσαρισθεί θα τον περάσουν κι από δίκη κι όλας, αντί να του δώσουν παράσημο; Και ΔΕΝ κάνω πλάκα!
πας στοιχημα οτι θα αθωωθει;
στο σκατοψυχο πεσταΤί να αθωωθεί ρε τύπε; Ο άνθρωπος κόντεψε να λυντσαρισθεί θα τον περάσουν κι από δίκη κι όλας, αντί να του δώσουν παράσημο; Και ΔΕΝ κάνω πλάκα!
γιατρουδάκο, τελικά τα αντιαριστερά σου αντανακλαστικά σε κάνουν χειρότερο κι από χρυσαβγό!
σιγα μην τον βαλουν και φυλακη τυπεΤί να αθωωθεί ρε τύπε; Ο άνθρωπος κόντεψε να λυντσαρισθεί θα τον περάσουν κι από δίκη κι όλας, αντί να του δώσουν παράσημο; Και ΔΕΝ κάνω πλάκα!
alex μαζεψου γιατι μετα το επισημο χαρακτιρισμο της συμμοριας μ αυτα που γραφεις σε βλεπω μεσαε τον μαλακα, στο ψαχνο ρε ενα ακομη λιγοτερος
γιατρός και υμείς?![]()
στην φυλακα ο αλεξ τυπε?alex μαζεψου γιατι μετα το επισημο χαρακτιρισμο της συμμοριας μ αυτα που γραφεις σε βλεπω μεσα
στην φυλακα ο αλεξ τυπε?![]()
σιγα μην παει φυλακα τυπε μου. οταν βλεμεις μαχιμους και καλα χρυσαυγιτες εδω μεσα να εισαι σιγουρος πως προκειται για τιποτα παχυσαρκα ανθρωπακια με μπιμπικια στο προσωπο κι οταν βλεπεις παθιασμενους αριστερους το πιο πιθανο εναι να γραφουν οτι γραφουν απο το κεφαλαρι και την εκαλη.
οι μαχιμοι κι απ'τις 2 παραταξεις δεν νομιζω να παιζουν το πουλακι τους εδω.

τυπε μην ξεχναμε και αυτα που ελεγε στον ασια φανσιγα μην παει φυλακα τυπε μου. οταν βλεμεις μαχιμους και καλα χρυσαυγιτες εδω μεσα να εισαι σιγουρος πως προκειται για τιποτα παχυσαρκα ανθρωπακια με μπιμπικια στο προσωπο κι οταν βλεπεις παθιασμενους αριστερους το πιο πιθανο εναι να γραφουν οτι γραφουν απο το κεφαλαρι και την εκαλη.
οι μαχιμοι κι απ'τις 2 παραταξεις δεν νομιζω να παιζουν το πουλακι τους εδω.
http://[URL unfurl="true"]www.koutipandoras.gr/wp-content/uploads/2013/02/antitromokratikh.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
αυτος ο τερμα δεξια μου θυμιζει τον Βαγγελακη απο το Γ4 που μας εδινε στεγνα στον Λυκειαρχη.
απο τοτε ειχε ταλεντο στην κουκουλα τυπεαυτος ο τερμα δεξια μου θυμιζει τον Βαγγελακη απο το Γ4 που μας εδινε στεγνα στον Λυκειαρχη.
ειχε δοκιμασει και στην αεροποριααπο τοτε ειχε ταλεντο στην κουκουλα τυπε
τελικα βρηκε το επαγγελμα που του ταιριαζε![]()
μη χάνεις την ψυχραιμία σου τύπε!εισαι μεγαλο κατακαθι τυπε.Ευχομαι να το πληρωσεις
ή η αριστερή αγωνήστρια με το αιπαντ!προκειται για παχυσαρκα ανθρωπακια με μπιμπικια στο προσωπο
οταν βλεπεις παθιασμενους αριστερους το πιο πιθανο εναι να γραφουν οτι γραφουν απο το κεφαλαρι και την εκαλη.
:-* :-* :-*η απο το πανόραμακαι φυσικα με μακ η αι παντ
![]()
ο τρελός του χωριού βέβαια είναι ο ψυχάκιας που θα σας δείξω σε λίγο....
μισό να τον βρω....
καλησπέρα σας!

να και ο τρελός του χωριού!!!γελοίο υποκείμενο, υπάνθρωπε ναζιστή γκεμπελίσκε του αισχίστου είδους μας εγκαλείς για τσιτάτα που σε προκαλεί η άλλη πλευρά ΟΤΑΝ ΠΟΣΤΑΡΕΙΣ ΜΕ ΟΝΟΜΑ ΧΡΗΣΤΗ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΠΟΥ ΕΙΣΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ;
ΜΑΣ εγκαλείς για εμφυλιακά σύνδρομα ΟΤΑΝ ΡΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ με ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ Το ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ;

α δεν ξέρω...έφυγα αμέσως μετά!δεν ειδα αν μου απαντησες κατι απο το μεσημερι γιατι βαριεμαι σορρυ ε![]()