Ποιος ξέρει ;Επίσης παρατήρησα ότι μόνο σε εσένα έχει βάλει καρδούλες ο Βαλεντίνος της είσαι!!?
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ποιος ξέρει ;Επίσης παρατήρησα ότι μόνο σε εσένα έχει βάλει καρδούλες ο Βαλεντίνος της είσαι!!?
Με ξεβρακωσες σε ολους,μπραβοΕπίσης παρατήρησα ότι μόνο σε εσένα έχει βάλει καρδούλες ο Βαλεντίνος της είσαι!!?
Μπα δεν το νομίζω φίλεΝταξει φιλε μου ,επειδη δηλαδη προμοταρεις την Νεφελη απο οτι φαινεται και επειδη στο λεμε καταμουτρα μην βαλεις και τα κλαματα
ενταξει γλυκουλη μου καλο βραδυ,καλα promotionΜπα δεν το νομίζω φίλε
Οκ ...αλλά μπορείς να μας πεις για άλλες που έχεις πάρει κολαρακι?? Δεν αναφέρεις τίποτα!?Ρε μάγκες δεν κατάλαβα γιατί θα πρέπει να δώσω λογαριασμό για το πόσες φορές έχω πάρει την Νεφέλη από κωλο και πόσο καλά την γνωρίζω σ
έκανα αναφορές στις συναντήσεις που έκανα
είπα είμαι απλά σταθερός πελάτης αν πάρω κάποια θα σε στείλω μύνημα μην το έχεις άγχοςΟκ ...αλλά μπορείς να μας πεις για άλλες που έχεις πάρει κολαρακι?? Δεν αναφέρεις τίποτα!?
Ίσος ....προμοτορας τής κακιάς ώρας..Μπα δεν το νομίζω φίλε
Λες να με απόλυση η ΝεφέληΊσος ....προμοτορας τής κακιάς ώρας..
είπα είμαι απλά σταθερός πελάτης αν πάρω κάποια θα σε στείλω μύνημα μην το
Αφού προμοταρεις μόλις κάποιος κάνει κάποια ερώτηση μας δουλεύει ς ???Λες να με απόλυση η Νεφέλη
Καλά προμοτορας δεν ειμαι αλλά οκ όπως νομίζει ο καθένας δεν θα σκάσω κιόλας
Τα συμπεράσματα δικά σάς..οτι καταλαβενει ο κάθε έναςΡε φίλε αν ξέρω κάτι για το πού είναι η κοπέλα ή το πώς κανονιζει ραντεβού πλέων επειδή την βλέπω σχετικά συχνά γιατί να μην ενημερώσω δεν νομίζω να τον χάλασε κάποιον που θα ήθελε να την βρει
Ένταξη καρδούλα μούείπα είμαι απλά σταθερός πελάτης αν πάρω κάποια θα σε στείλω μύνημα μην το έχεις άγχος![]()
κορδελιό ο κύριος;Όταν όλα σε θυμίζουν![]()
Ναικορδελιό ο κύριος;
Έλα, μας έπεισες είπαμε...Ρε φίλε αν ξέρω κάτι για το πού είναι η κοπέλα ή το πώς κανονιζει ραντεβού πλέων επειδή την βλέπω σχετικά συχνά γιατί να μην ενημερώσω δεν νομίζω να τον χάλασε κάποιον που θα ήθελε να την βρει

Σε ξεβράκωσε μια χαρά ο συναγωνιστής...
Προφανώς να ενημερώσεις αυτό κάνεις....Ρε φίλε αν ξέρω κάτι για το πού είναι η κοπέλα ή το πώς κανονιζει ραντεβού πλέων επειδή την βλέπω σχετικά συχνά γιατί να μην ενημερώσω δεν νομίζω να τον χάλασε κάποιον που θα ήθελε να την βρει

Όταν λες ότι την βλέπεις συχνά?? Τι εννοείς??Ρε φίλε αν ξέρω κάτι για το πού είναι η κοπέλα ή το πώς κανονιζει ραντεβού πλέων επειδή την βλέπω σχετικά συχνά γιατί να μην ενημερώσω δεν νομίζω να τον χάλασε κάποιον που θα ήθελε να την βρει
Συνάδελφε που είναι καλύτερα να κλείσω με Νεφέλη σπιτάκι (μπουρδέλο) η εκτός;Έχει πάει φριξου 13 για το κάθε βράδυ δεν ξέρω γιατί παίρνει και ρεπό