Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Σαν κάτι να αχνοφαίνεται κάτω απ΄τη φούστα σου ή είναι ιδέα μου;αυριο απο της 12-9
![]()
ερωτας εισαι νεφεληαυριο απο της 12-9
![]()
Μπράβο ρε δύναμη! Εγώ πριν μια βδομάδα έκανα το πρώτο μπανάκι.αυριο απο της 12-9
![]()
Ματακια ανώμαλες.Σαν κάτι να αχνοφαίνεται κάτω απ΄τη φούστα σου ή είναι ιδέα μου;![]()
Αϊ τράβα τα βυζιά σου να μακρύνουν καραγκιόζηΜατακια ανώμαλες.
επιβεβαιώνω. συνάντηση με νεφέλη στο χώρο της πριν μερικές ημέρες που βρέθηκα Θεσσαλονίκη. ένα ιδιαίτερο κορίτσι που σε φτιάχνει με τον δικό της μοναδικό τρόπο. σώμα ό,τι βλέπετε στις φωτό στο νήμα της. δηλαδή, κόλαση. συμμετοχική, φιλική, δοτική, φροντιστική, σεξουαλική. να' σαι καλά, πέρασα δύο πολύ όμορφες ώρες μαζί σου. vfm εννοείται.Σημερινό ραντεβουδάκι με την δεσποινίδα! Με τα 100 € για να χω άνεση χρόνου! Στα 4 φωτιά και γουστάρει και τις μπάτσες στα καπούλια της! Στον χρόνο που περίσσεψε αράξαμε μιλήσαμε μου χωρεψε κιόλας γενικά σαν να είσαι με την κοπέλα σου!
Γεια σου Νεφελαρα υπερδιαστημικε υπερμουναρεΑυριο απο 12-9
![]()
Νεφελαρα !!! Δύναμη του έρωταΓεια σου Νεφελαρα υπερδιαστημικε υπερμουναρε
Ασχολείσαι και με τα βυζιά . ΥπερανωμαλοςΑϊ τράβα τα βυζιά σου να μακρύνουν καραγκιόζη
Η φράση πιο μαλάκας παθαίνεις σε φωτογραφίζει απόλυτα τύπεΑσχολείσαι και με τα βυζιά . Υπερανωμαλος
Σατανας!!!Κουκλι!
Τουλάχιστον δεν ασχολούμαι με αντρικά βυζιά όπως εσύ.Η φράση πιο μαλάκας παθαίνεις σε φωτογραφίζει απόλυτα τύπε
Εσύ ασχολείσαι με αντρικά καυλιά όμωςΤουλάχιστον δεν ασχολούμαι με αντρικά βυζιά όπως εσύ.
Δεν ανάφερα κάτι για αντρικά γκαυλιά φίλος. Μπερδεύεσαι.Εσύ ασχολείσαι με αντρικά καυλιά όμως
Εννοώ ότι ξύνεσαι στην γκλίτσα του τσοπάνη για κάνα μαμήσι με τις μαλακίες που λες. Εξού και το μήνυμά μου παραπάνωΔεν ανάφερα κάτι για αντρικά γκαυλιά φίλος. Μπερδεύεσαι.