Νέα

Νέα εφαρμογή γνωριμιών, γνώμες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pinoklis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

BisexualWannabe

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2023
Like
5.091
Πόντοι
456
Σε λίγα χρόνια θα υπάρχει εφαρμογή για κάτι τέτοιο και θα κάνει θραύση σε εμάς τους 45+

OP
OP
P

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
2.720
Πόντοι
456
bravo eftiaxa kai gw event gia bou filous hahahah...enas kwstakis leipei na kanei gia kineta

Ευχαριστω που προτιματε το μαγαζι μας τυπε :hi:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Σε λίγα χρόνια θα υπάρχει εφαρμογή για κάτι τέτοιο και θα κάνει θραύση σε εμάς τους 45+

Τι εννοεις μυστη; Η εφαρμογη ειναι ηδη ετοιμη αν και σε πρωιμο σταδιο

Μπορεις να την δεις εδω:

νηστεύσας

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2025
Like
42
Πόντοι
0
Η εφαρμογή νομίζω ευνοεί τους άντρες σε σχέση με άλλες εφαρμογές και αυτό είναι καλό για εμένα. Επίσης, νομίζω ότι σπάνια θα δημιουργούσε μια γυναίκα event. Οπότε παρακάτω θα αναφερθώ μόνο στην περίπτωση που οι γυναίκες κάνουν αίτηση για συμμετοχή σε event.

Ένα βασικό ερώτημα είναι: γιατί μία γυναίκα να επιλέξει να συμμετέχει σε αυτή την εφαρμογή; Της προσφέρει: 1) πιο στοχευμένο ραντεβού καθώς έχει προκαθοριστεί το μέρος της γνωριμίας, 2) μια θεωρητική —σε πρώτη φάση— εγγύηση για κέρασμα και 3) μια δυνητική εσωτερική επιβεβαίωση σε περίπτωση που επιλεγεί ανάμεσα στις άλλες γυναίκες.

Το 1 έχει να κάνει με την εξοικονόμηση χρόνου , το 2 με εξοικονόμηση χρημάτων / τζαμπατζιλίκι και αμεσότητα και το 3 έχει να κάνει με μια ενδεχόμενη ικανοποίηση εγωισμού ή ανασφάλειας.

Με το 1 είναι και ο άντρας και η γυναίκα κερδισμένοι, με το 2 είναι και οι δύο κερδισμένοι, όχι για οικονομικούς λόγους ο άντρας, αλλά λόγω ύπαρξης ειλικρίνειας (έτσι κι αλλιώς ξέρεις ότι ακόμα και με φεμινίστρια να βγαίνεις, στο τέλος εσύ θα βάζεις κυρίως τα χρήματα —πόσο μάλλον αν είναι γυναίκα χωρίς τέτοια κολλήματα), και τέλος το 3 για την γυναίκα μπορεί να είναι θετικό σε περίπτωση που πάρει κάποια επιβεβαίωση ή ουδέτερο αν της είναι αδιάφορο κάτι τέτοιο, ενώ για τον άντρα από ουδέτερο έως αρνητικό, ανάλογα με τον χαρακτήρα της γυναίκας και την εξέλιξη ή μη της γνωριμίας τους. Αυτά μου ήρθαν στην κεφάλα.

Καλό μου φαίνεται, αλλά έχω την εντύπωση ότι θα λειτουργούσε καλύτερα αν η εφαρμογή δεν είχε τον χαρακτήρα ιστοσελίδας ερωτικών γνωριμιών. Δηλαδή αν το όλο στήσιμο και η προώθηση δεν στόχευε στο να ματσάρονται άντρες με γυναίκες για να γαμηθούν, αλλά να αποκτούσε και μια τέτοια χρήση με φυσικό τρόπο στην συνέχεια. Την φαντάζομαι να είχε πάρα πολλά event για καφέ, ποτό, κρέπα, σινεμά, συναυλίες, εκθέσεις κ.α. από καθημερινό κόσμο που απλά θέλει παρέα (είτε άντρα, είτε γυναίκα) για μια έξοδο/δραστηριότητα. Π.χ. επειδή βρέθηκε σε μια ξένη πόλη ή επειδή βρίσκεται στον τόπο κατοικίας του και δεν έχει κάποιον για να κάνει την δραστηριότητα αυτή. Κατά την δημιουργία του event να είναι προαιρετικό το αν θα κεράσει ο hero ένα συγκεκριμένο χρηματικό ποσό το άτομο που θα επιλέξει τελικά. Αυτό είναι σημαντικό για να ξεχωρίσουν οι heros μεταξύ τους αλλά και γιατί μια γυναίκα ίσως νιώσει πολύ πιο άνετα αν ξέρει ότι βγαίνει με κάποιον που δεν του 'χει καμία «υποχρέωση». Ή εγώ σαν άνδρας που έκανα στάση στα Ιωάννινα κάνοντας ταξίδι με την μοτοσυκλέτα, ανοίγω την εφαρμογή και βλέπω ότι κάποιος έχει κάνει event για μπιλιάρδο, αλλά ρε φίλε ίσως με κριτζάρει λίγο να ξέρω ότι πάω εκεί γνωρίζοντας ότι ο άλλος ο τυπάς θα πρέπει στο τέλος να με κεράσει και από πάνω, νιώθω ότι δεν είναι ισορροπημένη η γνωριμία. Events όχι μόνο με 2, αλλά και με 3 άτομα που ο hero με τον πρώτο που επιλέχθηκε να πρέπει να συμφωνήσουν στην επιλογή του τρίτου για να ολοκληρωθεί το event. Kαλό για αντροπαρέα για να μην είστε σαν το gay couple της γειτονιάς, καλό και για παρτούζες ανεξαρτήτως φύλων και προτιμήσεων. Επίσης events με 4+ άτομα (π.χ. για να γεμίσει ένα αμάξι για να πάει μια παρέα αγνώστων στο χιονοδρομικό για σκι) που να τα επιλέγει όλα ο δημιουργός του event, διότι δικό του το αμάξι, αυτός πρέπει να διαλέξει ποιοι θα μπουν μέσα. Αυτό ήταν και ένα ωραίο παράδειγμα γιατί ο δημιουργός αντί χρήματα πρόσφερε όχημα, ενώ σε άλλη περίπτωση θα μπορούσε να προσφέρει βενζίνη ή σε άλλο παράδειγμα την βεράντα του για καφέ ή την ταράτσα του για πάρτι. Κάπως έτσι γίνεται στον πραγματικό κόσμο αυτό που έχει δοκιμαστεί και λειτουργεί χρόνια τώρα στα video games και ιδιαίτερα τα MMORPG.

Αν μπορούσε να λειτουργήσει αυτό που ανέφερα ακριβώς παραπάνω τότε θα μπορούσε να υπάρχει ένα ευνοϊκότατο περιβάλλον και για ερωτικές γνωριμίες χωρίς το στίγμα των dating apps.

OP
OP
P

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
2.720
Πόντοι
456
Η εφαρμογή νομίζω ευνοεί τους άντρες σε σχέση με άλλες εφαρμογές και αυτό είναι καλό για εμένα. Επίσης, νομίζω ότι σπάνια θα δημιουργούσε μια γυναίκα event. Οπότε παρακάτω θα αναφερθώ μόνο στην περίπτωση που οι γυναίκες κάνουν αίτηση για συμμετοχή σε event.

Ένα βασικό ερώτημα είναι: γιατί μία γυναίκα να επιλέξει να συμμετέχει σε αυτή την εφαρμογή; Της προσφέρει: 1) πιο στοχευμένο ραντεβού καθώς έχει προκαθοριστεί το μέρος της γνωριμίας, 2) μια θεωρητική —σε πρώτη φάση— εγγύηση για κέρασμα και 3) μια δυνητική εσωτερική επιβεβαίωση σε περίπτωση που επιλεγεί ανάμεσα στις άλλες γυναίκες.

Το 1 έχει να κάνει με την εξοικονόμηση χρόνου , το 2 με εξοικονόμηση χρημάτων / τζαμπατζιλίκι και αμεσότητα και το 3 έχει να κάνει με μια ενδεχόμενη ικανοποίηση εγωισμού ή ανασφάλειας.

Με το 1 είναι και ο άντρας και η γυναίκα κερδισμένοι, με το 2 είναι και οι δύο κερδισμένοι, όχι για οικονομικούς λόγους ο άντρας, αλλά λόγω ύπαρξης ειλικρίνειας (έτσι κι αλλιώς ξέρεις ότι ακόμα και με φεμινίστρια να βγαίνεις, στο τέλος εσύ θα βάζεις κυρίως τα χρήματα —πόσο μάλλον αν είναι γυναίκα χωρίς τέτοια κολλήματα), και τέλος το 3 για την γυναίκα μπορεί να είναι θετικό σε περίπτωση που πάρει κάποια επιβεβαίωση ή ουδέτερο αν της είναι αδιάφορο κάτι τέτοιο, ενώ για τον άντρα από ουδέτερο έως αρνητικό, ανάλογα με τον χαρακτήρα της γυναίκας και την εξέλιξη ή μη της γνωριμίας τους. Αυτά μου ήρθαν στην κεφάλα.

Καλό μου φαίνεται, αλλά έχω την εντύπωση ότι θα λειτουργούσε καλύτερα αν η εφαρμογή δεν είχε τον χαρακτήρα ιστοσελίδας ερωτικών γνωριμιών. Δηλαδή αν το όλο στήσιμο και η προώθηση δεν στόχευε στο να ματσάρονται άντρες με γυναίκες για να γαμηθούν, αλλά να αποκτούσε και μια τέτοια χρήση με φυσικό τρόπο στην συνέχεια. Την φαντάζομαι να είχε πάρα πολλά event για καφέ, ποτό, κρέπα, σινεμά, συναυλίες, εκθέσεις κ.α. από καθημερινό κόσμο που απλά θέλει παρέα (είτε άντρα, είτε γυναίκα) για μια έξοδο/δραστηριότητα. Π.χ. επειδή βρέθηκε σε μια ξένη πόλη ή επειδή βρίσκεται στον τόπο κατοικίας του και δεν έχει κάποιον για να κάνει την δραστηριότητα αυτή. Κατά την δημιουργία του event να είναι προαιρετικό το αν θα κεράσει ο hero ένα συγκεκριμένο χρηματικό ποσό το άτομο που θα επιλέξει τελικά. Αυτό είναι σημαντικό για να ξεχωρίσουν οι heros μεταξύ τους αλλά και γιατί μια γυναίκα ίσως νιώσει πολύ πιο άνετα αν ξέρει ότι βγαίνει με κάποιον που δεν του 'χει καμία «υποχρέωση». Ή εγώ σαν άνδρας που έκανα στάση στα Ιωάννινα κάνοντας ταξίδι με την μοτοσυκλέτα, ανοίγω την εφαρμογή και βλέπω ότι κάποιος έχει κάνει event για μπιλιάρδο, αλλά ρε φίλε ίσως με κριτζάρει λίγο να ξέρω ότι πάω εκεί γνωρίζοντας ότι ο άλλος ο τυπάς θα πρέπει στο τέλος να με κεράσει και από πάνω, νιώθω ότι δεν είναι ισορροπημένη η γνωριμία. Events όχι μόνο με 2, αλλά και με 3 άτομα που ο hero με τον πρώτο που επιλέχθηκε να πρέπει να συμφωνήσουν στην επιλογή του τρίτου για να ολοκληρωθεί το event. Kαλό για αντροπαρέα για να μην είστε σαν το gay couple της γειτονιάς, καλό και για παρτούζες ανεξαρτήτως φύλων και προτιμήσεων. Επίσης events με 4+ άτομα (π.χ. για να γεμίσει ένα αμάξι για να πάει μια παρέα αγνώστων στο χιονοδρομικό για σκι) που να τα επιλέγει όλα ο δημιουργός του event, διότι δικό του το αμάξι, αυτός πρέπει να διαλέξει ποιοι θα μπουν μέσα. Αυτό ήταν και ένα ωραίο παράδειγμα γιατί ο δημιουργός αντί χρήματα πρόσφερε όχημα, ενώ σε άλλη περίπτωση θα μπορούσε να προσφέρει βενζίνη ή σε άλλο παράδειγμα την βεράντα του για καφέ ή την ταράτσα του για πάρτι. Κάπως έτσι γίνεται στον πραγματικό κόσμο αυτό που έχει δοκιμαστεί και λειτουργεί χρόνια τώρα στα video games και ιδιαίτερα τα MMORPG.

Αν μπορούσε να λειτουργήσει αυτό που ανέφερα ακριβώς παραπάνω τότε θα μπορούσε να υπάρχει ένα ευνοϊκότατο περιβάλλον και για ερωτικές γνωριμίες χωρίς το στίγμα των dating apps.

Το επιασες πολυ ωραια φιλε και ευχαριστω για το feedback. Το ευρος ειναι ανοιχτο για καθε ειδους event, αθλητικα, σκακι, πικ-νικ, απλη βολτα, παρεα για μπανιο, κλπ βασικα οτιδηποτε μπορει να κανει κανεις. Η ιδεα ειναι: ΠΡΩΤΑ ΤΟ EVENT ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΓΚΑΥΛΩΝΕΙ ΤΟΥ HERO ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ.

Για παραπανω ατομα, θα μπει και αυτο, μαλιστα ειναι ιδανικο για συγκεκριμενες φασεις, οπως 2χ2, πχ 2 πιτσιρικια επιασαν στο στοιχημα 500 ευρω και ψαχνουν 2 γκομενακια, φιλες να πανε Μαζωνακη. Η παρεα για μπανιο 2χ2

Για την προαιρετικοτητα της πληρωμης, ειναι μεσα στα πλανα, αν και ο στοχος ειναι το κερασμα να ειναι ο βασικος πυλωνας.

Το κερασμα σε πολλες περιπτωσεις θα λειτουργει απλα σαν αφορμη, ενα ενακτηριο λακτισμα, δε θα ειναι παντα ενα παχυλο τροπαιο, μπορει πχ να πας για μπιλιαρδο να σε κερασει και στο καπακι να τον κερασεις κι εσυ, η απλως να του πεις να τα μοιραστειτε

Οσον αφορα το βασικο ερωτημα που εθεσες "γιατί μία γυναίκα να επιλέξει να συμμετέχει σε αυτή την εφαρμογή; " αυτο ειναι και το μεγαλο στοιχημα. Αν δεν υπαρξει κινηση εκ μερους των γυναικων η ιδεα θα ατονησει και θα χαθει. Θελω να πιστευω πως οχι, γιατι οι γυναικες αρεσκονται στο να τις κερνανε. Προσεξε στο First Dates, ποσο ΜΑ ΠΟΣΟ σημασια δινουν στο κερασμα, ποσο το αναλυουν και ποσο ειναι ικανες να μετατρεψουν ενα πετυχημενο ραντεβου σε καυτη χυλοπιτα για κατι τοσο απλο οσο ενα 30ευρω-40 ευρω κερασμα.

Τελος αυτο που ειπες ειναι και το μεγαλο κινητρο για μενα να επιμεινω στην ιδεα:

"Η εφαρμογή νομίζω ευνοεί τους άντρες σε σχέση με άλλες εφαρμογές και αυτό είναι καλό για εμένα." Ευελπιστω να ανακτησουμε λιγο απο το τοσο εδαφος που χασαμε τα τελευταια χρονια ο ανδρικος πληθυσμος, μεσα απο τη δυναμη του κερασματος

Σου απαντησα καπως αναποδα απ το τελος προς την αρχη, ελπιζω να μη μπερδεψα

Ευχαριστω και παλι

• Like
Αντιδράσεις: Nubic
OP
OP
P

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
2.720
Πόντοι
456
Αυτο που ειπες με το προαιρετικο κερασμα, μπορει να γινει πχ με μια επιλογη κατα το αιτημα: "Ο χρηστης επιθυμει να μοιραστει το κοστος", θα το βλεπει ο hero και θα επιλεγει αναλογως

Georgekor84

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
1.558
Πόντοι
206
Ευχαριστω για τις παρατηρησεις!

1. Στην εφαρμογη μου δεν υπαρχει το "βλεπω αλλους χρηστες" οπως πχ στο ταιντερ και τις περισσοτερες εφαρμογες που ειναι profile-based. Αντιθετα βλεπεις μονο events και ποιος το δημιουργησε. Αρα δε μπορεις να σκρολαρεις ασυστολα αναμεσα απο 500 προφιλ και να ψαχνεις κοιλιακους, βυζια, τατουαζ η οτιδηποτε αλλο. Ειναι event-based δηλαδη πρεπει να σου αρεσει η ιδεα "δειπνο στου Ψυρρη" για να καθισεις να ασχοληθεις εξ αρχης, ειδαλλως πας διπλα στις αλλες εφαρμογες

2. Δεν ειναι τζαμπα, γιατι πληρωνει ο απεναντι. Και αν ο συμμετεχων φερθει σκαρτα για να φαει ενα τσαμπα γευμα, θα φαει μοναστερη κριτικη και δεν προκειται να ξαναβγει μεσα απο τη σελιδα

3. Πως θα επιλεγουν οι γυναικες, οταν εσυ πχ μπαινεις-φτιαχνεις ενα event και παιρνεις πχ 15 αιτησεις απο τις οποιες εσυ θα διαλεξεις;

Και παλι ευχαριστω για τον χρονο-κοπο που αφιερωσες για το feedback σου
Εχω φίλη που θα βγει με όλους όσους την κερνούν σε ακριβά εστιατόρια, μόνο και μόνο για αυτό! Αν της αρέσει κάποιος, μπορεί και να γίνει κάτι, αν όχι, θα τους περιπαίζει όσο την κερνούν για καυλάντα μόνο.

Στις νορμαλ γνωριμίες θεωρείται εθιμοτυπικό να κεράσει ο άντρας της πρώτη φορά, αν θέλει ωστόσο. Εδώ θα είναι δεσμευτικό από πριν και αυτό ίσως δημιουργήσει σκέψεις, ότι αφού κέρασα, θα "κεράσω" και κάτι άλλο μετά. Με τη λογική ότι στη πρώτη περίπτωση σκεφτόμαστε ότι "μπορεί να μας γουστάρει, δεν ήρθε για το κέρασμα" ενώ στην περίπτωση της εφαρμογής θα επικρατεί η σκέψη "η τάδε ήρθε για το κέρασμα".

Υπήρχε (μπορεί και να υπάρχει ακόμα) εφαρμογή για γνωριμίες βάσει events και δραστηριοτήρων και είχε πολύ μικρή απήχηση. Στην Ελλάδα τουλάχιστον.

Εχεις κάνει Online dating ο ίδιος; Εχεις μιλήσει με 50 γκόμενες και να βγεις 5-10 ραντεβού να έχεις ο ίδιος άποψη για το άθλημα;

OP
OP
P

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
2.720
Πόντοι
456
Εχω φίλη που θα βγει με όλους όσους την κερνούν σε ακριβά εστιατόρια, μόνο και μόνο για αυτό! Αν της αρέσει κάποιος, μπορεί και να γίνει κάτι, αν όχι, θα τους περιπαίζει όσο την κερνούν για καυλάντα μόνο.
Στειλε της το σαιτ να την κανω επιτιμο μελος με χρυσο badge :tooth:

Georgekor84

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
1.558
Πόντοι
206
Στειλε της το σαιτ να την κανω επιτιμο μελος με χρυσο badge :tooth:
Εννοείται θα το τιμήσει, μπορεί και 1-2 φίλες της.
Αλλά όσοι φτιάχνουν events για καφέδες, street food Κλπ, θα είναι στην κατηγορία "φτωχάτζες" και δεν χα χα.

Και γιατί να πληρώσω πχ 100-200 ευρώ για ένα γεύμα με μία "βιζιτού" της διπλανής πόρτας ή βιζιτού σε είδος όπως τις αποκαλώ και όχι να πάρω μία επαγγελματία με εγγυημένο το σεξάκι; Για να φάω με μια όμορφη γκόμενα; Πέρνω και μία όμορφη φίλη μου και πάμε για φαγητό αν μου περισσεύουν τόσα λεφτά και την κερνάω (στα λέω γιατί γίνονται αυτά).

OP
OP
P

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
2.720
Πόντοι
456
Εννοείται θα το τιμήσει, μπορεί και 1-2 φίλες της.
Αλλά όσοι φτιάχνουν events για καφέδες, street food Κλπ, θα είναι στην κατηγορία "φτωχάτζες" και δεν χα χα.

Α. Και γιατί να πληρώσω πχ 100-200 ευρώ για ένα γεύμα με μία "βιζιτού" της διπλανής πόρτας ή βιζιτού σε είδος όπως τις αποκαλώ και όχι να πάρω μία επαγγελματία με εγγυημένο το σεξάκι;
Β. Για να φάω με μια όμορφη γκόμενα; Πέρνω και μία όμορφη φίλη μου και πάμε για φαγητό αν μου περισσεύουν τόσα λεφτά και την κερνάω (στα λέω γιατί γίνονται αυτά).

Α. Οι ταριφες των βυζιτουδων ειναι αστρονομικες για εξοδους και θελουν γερο μετρητο στο χερι περα απο το φαγητο

Β. Η ιδεα απευθυνεται σε "ξενους σε μεγαλη πολη", εννοειται πως καποιος απ το Βολο με 100 ατομα κυκλο, σπανια να ενδιαφερθει αν και πχ αν υπαρχει τουρισμος στην πολη του μπορει και να παιξει με τουριστριες ως ξεναγος

Georgekor84

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
1.558
Πόντοι
206
Α. Οι ταριφες των βυζιτουδων ειναι αστρονομικες για εξοδους και θελουν γερο μετρητο στο χερι περα απο το φαγητο

Β. Η ιδεα απευθυνεται σε "ξενους σε μεγαλη πολη", εννοειται πως καποιος απ το Βολο με 100 ατομα κυκλο, σπανια να ενδιαφερθει αν και πχ αν υπαρχει τουρισμος στην πολη του μπορει και να παιξει με τουριστριες ως ξεναγος
Με 100-200 ευρώ θα την πάρεις απευθείας για το κυρίως γεύμα χα χα.
Σκέψου πόσοι τουρίστες έρχονται στην Αθήνα, και πόσοι από αυτούς μπαίνουν σε tinder - bubble. Πολύ λίγοι αναλογικά.
Επίσης από αυτές που τυχαίνει να κάνεις ματσάρισμα, με πόσες βγαίνεις όντως; Το έχω δοκιμάσει σε Αθήνα και Σαντορίνη, με φουλ ώρες online. Βγήκα φυσικά με κάποιες και μια χαρά, αλλά με πολλές χάλασε στο ότι "εχουμε κλείσει να πάμε εκεί, αύριο θα δουμε αυτό, μεθαύριο εκείνη, μετά είμαστε πτώμα, αύριο ταξιδεύουμε" και άλλα τέτοια.

Anyway, good luck και στείλε μου όταν είσαι έτοιμος να το πω στις φίλες.

OP
OP
P

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
2.720
Πόντοι
456
αλλά με πολλές χάλασε στο ότι "εχουμε κλείσει να πάμε εκεί, αύριο θα δουμε αυτό, μεθαύριο εκείνη, μετά είμαστε πτώμα, αύριο ταξιδεύουμε" και άλλα τέτοια.

Αυτο ακριβως ειναι το πλεονεκτημα της εφαρμογης: Οποια δεν μπορει η δε θελει να ειναι αυριο στις 20:00 και για 3-4 ωρες στο Μικρολιμανο, ας μην ασχοληθει. Μονο οσες μπορουν και θελουν

Georgekor84

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
1.558
Πόντοι
206
Αυτο ακριβως ειναι το πλεονεκτημα της εφαρμογης: Οποια δεν μπορει η δε θελει να ειναι αυριο στις 20:00 και για 3-4 ωρες στο Μικρολιμανο, ας μην ασχοληθει. Μονο οσες μπορουν και θελουν
Περιοριστικό πολύ.
Καλύτερα κάνε τότε κάτι σαν το Fetlife.
Αλλά αν δεν μπουν οι γυναίκες στο παιχνίδι και όλα τα events είναι από άντρες, εεε.
Δες πχ στο kanesex πόσοι άντρες έχουν αγγελίες και πόσες γυναίκες.
Εσύ απευθύνεσαι σε άλλο κοινό βέβαια, που έχει λεφτά, είναι διαθέσιμο να παίξει αυτό το παιχνίδι αλλά με περιορισμό τόπου - ώρας.

Εμμένω στην αρχική μου θέση, δυστυχως.

OP
OP
P

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
2.720
Πόντοι
456
Περιοριστικό πολύ.
Καλύτερα κάνε τότε κάτι σαν το Fetlife.
Αλλά αν δεν μπουν οι γυναίκες στο παιχνίδι και όλα τα events είναι από άντρες, εεε.
Δες πχ στο kanesex πόσοι άντρες έχουν αγγελίες και πόσες γυναίκες.
Εσύ απευθύνεσαι σε άλλο κοινό βέβαια, που έχει λεφτά, είναι διαθέσιμο να παίξει αυτό το παιχνίδι αλλά με περιορισμό τόπου - ώρας.

Εμμένω στην αρχική μου θέση, δυστυχως.

Καθε feeback ευπροσδεκτο τυπε, ευχαριστω

νηστεύσας

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2025
Like
42
Πόντοι
0
"Η εφαρμογή νομίζω ευνοεί τους άντρες σε σχέση με άλλες εφαρμογές και αυτό είναι καλό για εμένα." Ευελπιστω να ανακτησουμε λιγο απο το τοσο εδαφος που χασαμε τα τελευταια χρονια ο ανδρικος πληθυσμος, μεσα απο τη δυναμη του κερασματος
Εμείς σε ευχαριστούμε που αγωνίζεσαι για το κοινό καλό :sunglasses:. Η ιδέα πιστεύω ότι μπορεί να ευδοκιμήσει στο πλαίσιο που προανέφερα στην τελευταία παράγραφο του προηγούμενου μηνύματος μου. Διαφορετικά αν η κεντρική ιδέα είναι «να ανακτησουμε λιγο απο το τοσο εδαφος που χασαμε τα τελευταια χρονια ο ανδρικος πληθυσμος, μεσα απο τη δυναμη του κερασματος» πιστεύω ότι είναι ιδιαίτερα περιοριστική. Αυτό διότι ουσιαστικά εκτιμάω ότι θα είναι μια εφαρμογή που θα μπορούσε να τραβήξει κυρίως 4 κατηγορίες ατόμων: 1) gold diggers, 2) sugar babies, 3) γυναίκες-μπάζα, 4) άντρες που προσφέρουν € για να συμμετέχουν σε events με την συντροφιά κάποιας που θα ανήκει στις προηγούμενες κατηγορίες.

Πιο πολύ μου φαίνεται ότι θα είναι μια εισαγωγή (δοκιμαστικό) στον ρόλο του gold digger / sugar baby από άτομα με προοπτικές στους ρόλους αυτούς ή κάποιες φορές χωρίς προοπτικές (γυναίκες-μπάζα). Και αυτό διότι οι πραγματικές gold diggers και sugar babies ξέρουν να πλασάρονται online με τέλειο τρόπο ήδη από τις facebook εποχές —για να μην πω hi5 εποχές. Είναι σαν αυτόν που έπιασε πινέλο ως παιδί και ζωγράφιζε σαν τον Πικάσο, ενώ ο άλλος κατάφερε με την 2η-3η προσπάθεια να μπει στην καλών τεχνών και αφού την τελείωσε δουλεύει γραφίστας.

Από την μεριά του άντρα η συμμετοχή θα είναι ένα ρίσκο κάποιων δεκάδων ή εκατοντάδων ευρώ με σκοπό να βοηθήσει στα πρώτα βήματα της μια gold digger ή ένα sugar baby.

Νομίζω ότι από αυτή την οπτική η εφαρμογή δεν λύνει κάποιο πρόβλημα ώστε να είναι χρήσιμη. Ποιες συγκεκριμένες κατηγορίες ατόμων πιστεύεις ότι θα μπορούσε να προσελκύσει η εφαρμογή αυτή; Νομίζω ότι αυτός που βρέθηκε στο Παρίσι στο τέλος ενός επαγγελματικού ταξιδιού με 500€ ξέρει πολύ καλά πώς να τα καταναλώσει αν θέλει να συμπεριλάβει και γυναικεία παρέα. Αν όχι μήπως είναι τυπάς αμφιβόλου ποιότητας; Από την άλλη τα πιτσιρίκια που κέρδισαν στο στοίχημα 500€ και θέλουν να πάνε μπουζούκια με 2 γκόμενες θα τους ταίριαζε γάντι η εφαρμογή, αλλά αυτή δεν είναι μια πολύ ειδική περίπτωση; Ακόμα και πιτσιρίκια να είναι αν έχουν λεφτά στα χέρια τους για μεγάλο κέρασμα κλείνουν μια airbnb σπιταρόνα για ΣΚ, στέλνουν το κατάλληλο μήνυμα στο πουτανάκι της περιοχής που μέχρι και εκείνη την μέρα δεν τους μίλαγε και έρχεται μαζί με 2 φίλες της για εξοδο-γαμήσι, ταινιο-γαμήσι, πάρτι και γαμήσι (για να μην πω πάρτι με ούζα και φανώ υπερβολικός). Νομίζω ότι το πρόβλημα δεν είναι το να βρεις κάποιον να δεχθεί το κέρασμα, το πρόβλημα είναι να βρεις τα λεφτά για το κέρασμα :2funny:

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
15
Like
6.395
Πόντοι
1.346
Καλησπέρα παίδες, έφτιαξα μία νέα εφαρμογή για δημιουργία events-συναντήσεων, με έμφαση στο 1-1

Η λογική είναι απλή:

Α. Ο χρήστης (hero) δημιουργεί ένα event, πχ "Δείπνο Σάββατο βράδυ στου Ψυρρή" ποσό 50 ευρώ ανά άτομο

Β. Άλλοι χρήστες που ενδιαφέρονται στέλνουν αίτημα συμμετοχής

Γ. Ο hero βλέπει τα προφίλ και τα μηνύματα τους, συζητάει με όποιον θέλει

Δ. Επιλέγει με ποιον-ποια θα βγεί, βγαίνουν και ο hero ΠΛΗΡΩΝΕΙ το ποσό που είχε υποσχεθεί

Ε. Στη συνέχεια μπορεί ο καθένας να βαθμολογήσει τον άλλον (προαιρετικά)

Με δύο λόγια, ο δημιουργός του event κερνάει και επιλέγει με ποιον θα βγει από τους ενδιαφερόμενους-ες

Τα event μπορεί να είναι οτιδήποτε, απλός καφές, ποτό, δείπνο, βόλτα με καλαμπόκι στην Αεροπαγείτου, μπουκάλι στον Τερλέγκα, τέννις, θέατρο, σινεμά, μπόουλινγκ, διάβασμα στη βιβλιοθήκη, κλπ

Πως σας φαίνεται σαν ιδέα;

Η εφαρμογή είναι ακόμα σε αρχική μορφή, ένα απλό MVP (minimum viable product) αλλά γίνονται δαρκώς αλλαγές και νέες version πιο εξελιγμένες θα είναι σύντομα έτοιμες

Ήθελα να ακούσω την άποψη των μπουρδελιάρηδων γιατί εξ ορισμού ήμαστε πληρωτές και αναζητητές συντροφιάς και πιστεύω μια τέτοια εφαρμογή θα διευκολύνει πολύ τα πράγματα, με απλό και ξεκάθαρο τρόπο. Κάθε feedback ευπρόσδεκτο, θετικό ή αρνητικό, τόσο για το κονσεπτ όσο και για τη λειτουργία του σαιτ
Καλο ειναι προχωρατο, βαλε και συνδρομη!

throatfucker

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2025
Κριτικές
2
Like
112
Πόντοι
0
Εμενα μου αρεσει σαν ιδεα, το ποσο θα προχωρισει ειναι πολυσυνθετο θεμα και πολλα δεν εξαρτουνται απο τον δημιουργο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom