Ξανά αναφέρω.
Δεν έχει ψέφτικα χείλη σύμφωνα με τον Pierre Woodman στο Forum
Re: ANHA BELLISSIMA
Post by CurryAsh1990 » Wed Nov 19, 2025 8:41 am
When girls are faking it. Its such an turn off
admin wrote: ↑
Mon Sep 15, 2025 10:13 pm
Image
ANHA BELLISSIMA
Watch this movie now!
Looks like if she had lip fillers done! I could be mistaken! Natural look is always in my opinion. Especially in the boobs department!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Post by Jarold » Wed Nov 19, 2025 7:45 pm
I also think that she did lips with fillers. It's so called "Duck lips". But anyway, very pretty girl. And what she said during the casting is very pervert: at 18 she had sex with 5 guys and many times!
By the way, is she really from Turkey? Cause i think X69 took place in Burgas by the Sea Garden. Or maybe she just lives in Bulgaria?
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Post by PIERRE WOODMAN » Thu Nov 20, 2025 7:09 am
I already explained I also though her lips was fake but she showed me pictures of her while she was a young teen and her lips was already huge like that !!!
She is actually in Budapest ...
PW
Post by PIERRE WOODMAN » Thu Nov 20, 2025 7:09 am
Μετάφραση Google
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Δημοσίευση από CurryAsh1990 » Τετ 19 Νοε 2025 8:41 π.μ.
Όταν τα κορίτσια προσποιούνται. Είναι τόσο απωθητικό
admin έγραψε: ↑
Δευ 15 Σεπ 2025 10:13 μ.μ.
Εικόνα
ANHA BELLISSIMA
Δείτε αυτήν την ταινία τώρα!
Μοιάζει σαν να είχε κάνει fillers χειλιών! Μπορεί να κάνω λάθος! Η φυσική εμφάνιση είναι πάντα κατά τη γνώμη μου. Ειδικά στο στήθος!
Δημοσίευση από Jarold » Τετ 19 Νοε 2025 7:45 μμ
Νομίζω επίσης ότι έκανε fillers στα χείλη. Είναι το λεγόμενο "duck lips". Αλλά τέλος πάντων, πολύ όμορφο κορίτσι. Και αυτό που είπε κατά τη διάρκεια του κάστινγκ είναι πολύ διεστραμμένο: στα 18 της έκανε σεξ με 5 άντρες και πολλές φορές!
Παρεμπιπτόντως, είναι όντως από την Τουρκία; Γιατί νομίζω ότι το X69 έλαβε χώρα στο Μπουργκάς δίπλα στον Κήπο της Θάλασσας. Ή μήπως απλώς ζει στη Βουλγαρία;
Δημοσίευση από PIERRE WOODMAN » Πέμ 20 Νοε 2025 7:09 πμ
Έχω ήδη εξηγήσει ότι κι εγώ νόμιζα ότι τα χείλη της ήταν ψεύτικα, αλλά μου έδειξε φωτογραφίες της όταν ήταν έφηβη και τα χείλη της ήταν ήδη τόσο τεράστια!!!
Είναι στην πραγματικότητα στη Βουδαπέστη...
PW
Δημοσίευση από PIERRE WOODMAN » Πέμ 20 Νοε 2025 7:09 πμ