BisexualWannabe
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2023
- Like
- 5.040
- Πόντοι
- 456
Συμπολεμιστές ο Westbrook είναι γεννηθείς το 1988!!! Τι να κάνει το παληκάρι? Τώρα με Oklahoma θα δούμε ωραία ματσάκια για το Denver
Tον είδαμε και στα 25 και στα 30 του. Φοβερά αθλητικά προσόντα αλλά άχυρο στο κεφάλι του. Μόνο για highlights και κανονική σεζόν, να κυνηγάει τα στατιστικά του. Να δούμε πόσο θα αντέξει το Ντένβερ. Είναι ομάδα με φοβερά σκαμπανεβάσματα. Αντιθέτως οι Οκλαχόμες είναι σταθεροί και αν παίξουν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους δεν χάνουν με τίποτα.Συμπολεμιστές ο Westbrook είναι γεννηθείς το 1988!!! Τι να κάνει το παληκάρι? Τώρα με Oklahoma θα δούμε ωραία ματσάκια για το Denver
Άχυρο ναι,αλλά παίκτης που να τελειώνει σαιζον με triple double figure και με συγκομιδή σε ριμπάουντ με νούμερα που παραπέμπουν σε τεσσαροπεντάρια ενώ είναι pg,δεν πρέπει να έχει ξαναυπάρξειTον είδαμε και στα 25 και στα 30 του. Φοβερά αθλητικά προσόντα αλλά άχυρο στο κεφάλι του. Μόνο για highlights και κανονική σεζόν, να κυνηγάει τα στατιστικά του. Να δούμε πόσο θα αντέξει το Ντένβερ. Είναι ομάδα με φοβερά σκαμπανεβάσματα. Αντιθέτως οι Οκλαχόμες είναι σταθεροί και αν παίξουν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους δεν χάνουν με τίποτα.
Aυτό μπορούσαν και μπορούν να το κάνουν πολλοί παίχτες. Αν κυνηγούσαν τα στατιστικά τους και δεν τους ενδιέφερε να παίξουν για να νικήσει η ομάδα τους κατά τη διάρκεια της σεζόν, υπάρχουν αναρίθμητα παραδείγματα που θα μπορούσαν να έχουν και καλύτερα στατιστικά. Αλλά στα πλέι-οφς, για ψάξε να δεις και τους αριθμούς του, αλλά και τον αντίκτυπο που είχε στις ομάδες που έπαιξε, ειδικά στα κρίσιμα σημεία.Άχυρο ναι,αλλά παίκτης που να τελειώνει σαιζον με triple double figure και με συγκομιδή σε ριμπάουντ με νούμερα που παραπέμπουν σε τεσσαροπεντάρια ενώ είναι pg,δεν πρέπει να έχει ξαναυπάρξει
ισα ισα που πήρε απειρο σπρωξιμο ο χοντρος σε ολη τη σειρα και μαλιστα σε εξοργιστικο βαθμοKαι πάνω που πάει παράταση το ματς και όλοι σκέφτονται ότι θα τα φτύσουν οι Νάγκετς που παίζουν με 6-7 παίχτες σε όλα τα πλέι-οφς, τα φτύνουν οι πυραυλοκίνητοι OKC που έμοιαζαν με συνταξιούχους. Για άλλη μια φορά δεν υπάρχει καμία λογική στα πλέι-οφς και αυτή είναι η ομορφιά του ΝΒΑ ακόμα. Οι "ομαδάρες" της σεζόν τα έχουν βρει σκούρα και αντιμετωπίζουν μεγάλες δυσκολίες με ομάδες που θεωρητικά δεν έχουν καμία ελπίδα απέναντί τους.
Αν αυτοί οι λιγοστοί παίχτες των Νάγκετς συνεχίζουν να παίζουν τόσο καλά σε όλα τα ματς, τότε θα το σηκώσουν. Αλλά δεν τους έχω εμπιστοσύνη. Δεν είναι σταθεροί. Ο Μάρεϊ μπορεί να βάλει 40 ή να σέρνεται στον επόμενο αγώνα. Ο Πόρτερ μπορεί να είναι άφαντος. Ο Μπράουν μπορεί να βάλει όλα τα σουτ και να κάνει 5 κλεψίματα ή να μην τα βάζει ούτε από κάτω. Η αλήθεια είναι ότι ώρες-ώρες τους λυπάμαι. Δεν ξέρω πόσο θα αντέξουν ακόμα. Η λογική λέει ότι το επόμενο ματς θα τελειώσει με νίκη ευρείας διαφοράς για την OKC. Αλλά η λογική έχει πάει περίπατο εδώ και καιρό........
Ο Γιόκιτς έχανε μέχρι και τα λέι-απ, έκανε λάθη επί λαθών, ήταν κακός. Δεν τον έχω ξαναδεί τόσο κακό. Οι διαιτητές σφύριζαν όλες τις επαφές κατά του Ντένβερ και άφηναν καράτε από την άλλη πλευρά. Σε κάποια φάση κατάντησε γελοίο πόσο πολύ έσπρωχναν. Οι OKC πρέπει να έκαναν 300 φάουλ στον αγώνα αυτό και τους σφύριξαν ........30. Και παρόλα αυτά έχασαν.
Είναι κέρδος το ότι θα το κερδίσει κάποια ομάδα για πρώτη φορά.Θέλω λίγο παραπάνω τους Thunder λόγω της παιχτούρας SGA,τον άρχοντα και διασώστη του mid-range shot,ένα σουτ ο οποίο φθίνει όσο γίνεται κατάχρηση του τρίποντου γενικά στο σύγχρονο μπάσκετ.Mετά τον πολύ κακό πρώτο γύρο, πρέπει να παραδεχτώ ότι έχουμε αρκετά καλά πλέι-οφς φέτος. Σίγουρα πολύ καλύτερα από τα περσινά. Υπάρχουν νέες ομάδες και πρόσωπα που έχουν αρπάξει την ευκαιρία και γράφουν τη δική τους ιστορία. Η παλιά φρουρά δείχνει να μας χαιρετά πια (πόσο πια να αντέξουν???) και έρχονται οι νεότεροι. Υπάρχει πάθος, υπάρχει ένταση και βλέπουμε καλό μπάσκετ σε γενικές γραμμές. Ο τελικός θα είναι ΟΚC με Πέισερς και πολύ δικαίως. Είναι οι πιο σταθερές ομάδες που έχουν παίξει το καλύτερο μπάσκετ. Προβλέψεις δε μπορώ να κάνω γιατί είναι ομάδες που έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά. Πιστεύω θα γίνουν ωραία ματς και θα υπάρχει και ενδιαφέρον από πλευράς ανταγωνισμού. Οι Πέισερς δείχνουν πάντως πιο φορμαρισμένοι. Είναι στιγμές που παίζουν διαστημικό μπάσκετ και δε μπορεί να τους ακολουθήσει κανείς.
Εγώ το είδα από το Cosmote TV.Είναι ρίσκο πλέον τα link με τη νέα νομοθεσία.Η πιεστική άμυνα των Pacers έφερε τη δίκαιη πρόκριση.Haliburton καταλύτης δημιουργικά και εκτελεστικά,τρομερός Siakam και X-factor ο Nembhard.Το πάλεψαν πάντως οι Nicks και ας άνοιξε η διαφορά στο τέλος.Μακάρι να δούμε συγκλονιστικούς τελικούς.Ρε παιδιά, ας δώσει κάποιος ένα λινκ να βλέπουμε τα ματς.
Εγώ προσπαθώ από vipbox αλλά μου 'χει βγαλει την ψυχη, όλο κολλάει.
Κατέβασε sportzone.Ρε παιδιά, ας δώσει κάποιος ένα λινκ να βλέπουμε τα ματς.
Εγώ προσπαθώ από vipbox αλλά μου 'χει βγαλει την ψυχη, όλο κολλάει.