Νέα

NBA - το καλύτερο πρωτάθλημα μπάσκετ στον κόσμο!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ]{ING_J
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 234K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

BisexualWannabe

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2023
Like
5.040
Πόντοι
456
Συμπολεμιστές ο Westbrook είναι γεννηθείς το 1988!!! Τι να κάνει το παληκάρι? Τώρα με Oklahoma θα δούμε ωραία ματσάκια για το Denver

passionfruit

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
6
Like
1.721
Πόντοι
486
Συμπολεμιστές ο Westbrook είναι γεννηθείς το 1988!!! Τι να κάνει το παληκάρι? Τώρα με Oklahoma θα δούμε ωραία ματσάκια για το Denver
Tον είδαμε και στα 25 και στα 30 του. Φοβερά αθλητικά προσόντα αλλά άχυρο στο κεφάλι του. Μόνο για highlights και κανονική σεζόν, να κυνηγάει τα στατιστικά του. Να δούμε πόσο θα αντέξει το Ντένβερ. Είναι ομάδα με φοβερά σκαμπανεβάσματα. Αντιθέτως οι Οκλαχόμες είναι σταθεροί και αν παίξουν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους δεν χάνουν με τίποτα.

passionfruit

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
6
Like
1.721
Πόντοι
486
Tελικά οι Ρόκετς ήταν αρκετά άπειροι και άγουροι για να καταφέρουν να ξεπεράσουν μια ομάδα με τόσες ξεχωριστές προσωπικότητες και έναν κόουτς πολύπειρο και πολυνίκη. Έχει πολύ μέλλον αυτή η ομάδα αλλά αποτελεί κλασσικό παράδειγμα νεανικής ομάδας που εντυπωσιάζει στην κανονική σεζόν, αλλά στα πλέι-οφς δεν έχει σταθερότητα και διάρκεια. Το έχουμε ξαναδεί πολλάκις το έργο. Παρόλα αυτά νομίχω πως οι Γουόριορς τρύπησαν ταβάνι φέτος και θα αποκλειστούν σχετικά εύκολα κιόλας από τους διψασμένους και φρέσκους Λύκους. Θα μου άρεσε να δω τελικούς Δύσης OKC με Λύκους!
Στο άλλο ματς οι Πέισερς με εντυπωσίασαν. Ήταν φυσικά σε φοβερή μέρα και τους έμπαιναν τα σουτ από παντού, αλλά μου αρέσει ο τρόπος με τον οποίο παίζουν. Ο Κάρλαιλ, είναι εγνωσμένης αξίας και νομίζω έχει κάνει φοβερή δουλειά. Ο καθένας έχει το ρόλο του, υπάρχουν αλληλοβοήθειες, τρέξιμο και τα σουτ και οι συνδυασμοί βγαίνουν μέσα από κίνηση και συνεργασίες συνήθως. Δεν τους χωνεύω βέβαια, είναι αληταράδες οι περισσότεροι, αλλά παίζουν ωραίο μοντέρνο μπάσκετ με ενέργεια και ομαδικότητα, τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση. Αντιθέτως οι Καβς, παρότι έμειναν κοντά στο σκορ και σε κάποιες φάσεις πέρασαν και μπροστά, δεν μου άρεσαν. Έλειπε βέβαια ο Γκάρλαντ, αλλά έτσι όπως τους είδα και γενικά με τον τρόπο που παίζουν, θα έχουν πολλές δυσκολίες. Δεν θα εκπλαγώ αν δω τους Πέισερς ακόμα και τελικούς ΝΒΑ φέτος. Έχουν απίστευτο βάθος και παίζουν με τρελή αυτοπεποίθηση αυτή τη στιγμή. Δεν ξέρω αν θα αντέξουν, αλλά έχουν φοβερό ρυθμό.

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
46.052
Πόντοι
10.411
Tον είδαμε και στα 25 και στα 30 του. Φοβερά αθλητικά προσόντα αλλά άχυρο στο κεφάλι του. Μόνο για highlights και κανονική σεζόν, να κυνηγάει τα στατιστικά του. Να δούμε πόσο θα αντέξει το Ντένβερ. Είναι ομάδα με φοβερά σκαμπανεβάσματα. Αντιθέτως οι Οκλαχόμες είναι σταθεροί και αν παίξουν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους δεν χάνουν με τίποτα.
Άχυρο ναι,αλλά παίκτης που να τελειώνει σαιζον με triple double figure και με συγκομιδή σε ριμπάουντ με νούμερα που παραπέμπουν σε τεσσαροπεντάρια ενώ είναι pg,δεν πρέπει να έχει ξαναυπάρξει

Εγγρ.
8 Φεβ 2024
Κριτικές
1
Like
110
Πόντοι
0
Κανονικος ξευτιλισμος του καλυτερου παικτη στον Κοσμο Νικολα Γιοκιτς στον fake mvp Sga . Και τρομερο buzzer beater απο Ααρον Γκορντον , αντε καλημερα.

passionfruit

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
6
Like
1.721
Πόντοι
486
Άχυρο ναι,αλλά παίκτης που να τελειώνει σαιζον με triple double figure και με συγκομιδή σε ριμπάουντ με νούμερα που παραπέμπουν σε τεσσαροπεντάρια ενώ είναι pg,δεν πρέπει να έχει ξαναυπάρξει
Aυτό μπορούσαν και μπορούν να το κάνουν πολλοί παίχτες. Αν κυνηγούσαν τα στατιστικά τους και δεν τους ενδιέφερε να παίξουν για να νικήσει η ομάδα τους κατά τη διάρκεια της σεζόν, υπάρχουν αναρίθμητα παραδείγματα που θα μπορούσαν να έχουν και καλύτερα στατιστικά. Αλλά στα πλέι-οφς, για ψάξε να δεις και τους αριθμούς του, αλλά και τον αντίκτυπο που είχε στις ομάδες που έπαιξε, ειδικά στα κρίσιμα σημεία.

passionfruit

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
6
Like
1.721
Πόντοι
486
Ωραία ματσάκια τα χθεσινά. Δεν περίμενα σπάσιμο έδρας και στα δύο. Αρχίζει και αποκτά ενδιαφέρον το πράγμα (επιτέλους!!!).

passionfruit

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
6
Like
1.721
Πόντοι
486
Eυτυχώς ο δεύτερος γύρος έχει πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον από τον άθλιο πρώτο. Μέχρι στιγμής έχει συμβεί το οξύμωρο σε 5 ματς να μην έχει κερδίσει σε κανένα ο γηπεδούχος. Νομίζω κανείς δεν το περίμενε.
Δυστυχώς οι τραυματισμοί έκαναν και φέτος την εμφάνισή τους και κάτι μου λέει πως δεν θα είναι οι μόνοι μέχρι τώρα, θα έχουμε κι άλλους.
Οι Γουόριορς κατάφεραν να επικρατήσουν, αλλά χωρίς το Μασελάκια είναι αδύνατον να περάσουν. Παρόλα αυτά οι Λύκοι δείχνουν άσχημα σημάδια, πολλά αδικαιολόγητα σκαμπανεβάσματα σαν ομάδα. Και από πέρσι δεν υπήρχε σταθερότητα, ενώ δεν παίζουν έξυπνα. Ο προπονητής τους δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. Δεν εκμεταλλεύεται το τεράστιο πλεονέκτημα του Γκομπέρ κυρίως, αλλά και του Ραντλ και του Ριντ στη ρακέτα.
Από την άλλη οι Καβς θα μπορούσαν να χάσουν καθαρά με όλες τις απουσίες που έχουν κι αυτοί, αλλά κατάφεραν να επιβληθούν, αλλά πάνω που είχαν το παιχνίδι στα χέρια τους, κατάφεραν να ξεπεράσουν σε μέγεθος τσοκαρίσματος τους Μπακς και έχασαν δικό τους ματς, κάνοντας όλα τα λάθος πράγματα. Οι Πέισερς μοιάζουν ανίκανοι να χάσουν. Λες και έχουν άστρο. Καμιά φορά αυτά είναι σημάδια ότι ίσως φέτος να είναι η χρονιά τους ελλείψει κάποιας ομάδας που να ξεχωρίζει αισθητά. Πολύ αχώνευτοί όλοι τους όμως. Και κάποιοι πολύ βρώμικοι παίχτες. Σπρώχνουν και οι διαιτητές. Δε γίνεται να τους συμπαθήσεις.

passionfruit

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
6
Like
1.721
Πόντοι
486
Καλά, αυτοί οι Σέλτικς πραγματικά απαράδεκτοι. Αντί να συνειδητοποιήσουν κάποια πράγματα μετά την πρώτη ήττα, έκαναν ακριβώς τα ίδια λάθη με το πρώτο και έδωσαν και δεύτερο παιχνίδι μέσα στο σπίτι τους!!!!!! Δε μπορώ πραγματικά να καταλάβω! Τρίποντα και τρίποντα και τρίποντα. Ή παίρνει κάποιος τη μπάλα και παίζει ένας εναντίον ενός. Πολύ κακό μπάσκετ. Σε κάποια φάση αηδίασα τη ζωή μου. Οι Νικς, χωρίς να έχουν καμία φοβερή ομάδα, παίζουν με σκληράδα και δεν τα παρατούν ποτέ και φυσικά κατάφεραν να κλέψουν δικαίως δύο ματς από μια καλύτερη ομάδα που όμως μαλακίζεται!!!
Το έτερο ματς δε χωρά σχολιασμό. Τσόντα.

passionfruit

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
6
Like
1.721
Πόντοι
486
Kαι πάνω που πάει παράταση το ματς και όλοι σκέφτονται ότι θα τα φτύσουν οι Νάγκετς που παίζουν με 6-7 παίχτες σε όλα τα πλέι-οφς, τα φτύνουν οι πυραυλοκίνητοι OKC που έμοιαζαν με συνταξιούχους. Για άλλη μια φορά δεν υπάρχει καμία λογική στα πλέι-οφς και αυτή είναι η ομορφιά του ΝΒΑ ακόμα. Οι "ομαδάρες" της σεζόν τα έχουν βρει σκούρα και αντιμετωπίζουν μεγάλες δυσκολίες με ομάδες που θεωρητικά δεν έχουν καμία ελπίδα απέναντί τους.
Αν αυτοί οι λιγοστοί παίχτες των Νάγκετς συνεχίζουν να παίζουν τόσο καλά σε όλα τα ματς, τότε θα το σηκώσουν. Αλλά δεν τους έχω εμπιστοσύνη. Δεν είναι σταθεροί. Ο Μάρεϊ μπορεί να βάλει 40 ή να σέρνεται στον επόμενο αγώνα. Ο Πόρτερ μπορεί να είναι άφαντος. Ο Μπράουν μπορεί να βάλει όλα τα σουτ και να κάνει 5 κλεψίματα ή να μην τα βάζει ούτε από κάτω. Η αλήθεια είναι ότι ώρες-ώρες τους λυπάμαι. Δεν ξέρω πόσο θα αντέξουν ακόμα. Η λογική λέει ότι το επόμενο ματς θα τελειώσει με νίκη ευρείας διαφοράς για την OKC. Αλλά η λογική έχει πάει περίπατο εδώ και καιρό........
Ο Γιόκιτς έχανε μέχρι και τα λέι-απ, έκανε λάθη επί λαθών, ήταν κακός. Δεν τον έχω ξαναδεί τόσο κακό. Οι διαιτητές σφύριζαν όλες τις επαφές κατά του Ντένβερ και άφηναν καράτε από την άλλη πλευρά. Σε κάποια φάση κατάντησε γελοίο πόσο πολύ έσπρωχναν. Οι OKC πρέπει να έκαναν 300 φάουλ στον αγώνα αυτό και τους σφύριξαν ........30. Και παρόλα αυτά έχασαν.

Jeta3829

Μέγας
Εγγρ.
23 Σεπ 2021
Like
23.489
Πόντοι
4.641

Τέλος ο παικταρας τέλος και οι Σέλτικς

passionfruit

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
6
Like
1.721
Πόντοι
486
Πρώτο ματς OKC-Μινεσότα.
Παρότι οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν νευρικοί και άστοχοι, με ατομικές προσπάθειες και μακριά από τη φιλοσοφία τους, σίγα-σιγά βρήκαν τα πατήματά τους και εκεί φάνηκε η τεράστια διαφορά που έχουν οι δύο ομάδες. Οι Γουλβς, παρότι σούταραν εξαιρετικά στο πρώτο ημίχρονο δεν κατάφεραν να πάρουν μια διαφορά και στο δεύτερο ημίχρονο κατέρρευσαν.
Η άμυνα που παίζουν οι Θάντερ είναι φοβερή και γενικά είναι μια φοβερή ομάδα. Έχουν φυσικά και τα σκαμπανεβάσματά τους, αλλά αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι πόσο ενσωματωμένοι είναι όλοι στην ομάδα που ακόμα και οι ρολίστες από τον πάγκο μπαίνουν για 5 λεπτά και πραγματικά θα προσφέρουν κάτι θετικό. Δεν θα κάνουν μαλακίες, ούτε θα περάσουν απαρατήρητοι.
Αυτός ο Έντουαρντς είναι παιχταράς, αλλά βλέπω ότι κάτι δεν πάει καλά με δαύτον φέτος. Δεν ξέρω πως είναι σωματικά, είχε κάτι μικροτραυματισμούς που ενδεχομένως τον ταλαιπωρούν, αλλά βλέπω και τη γλώσσα του σώματος. Σα να έχει ένα κλικ κάτω από αυτοπεποίθηση και σιγουριά σε σχέση με πέρσι, με αποτέλεσμα να παίζει και χειρότερα. Χωρίς εξαιρετικές εμφανίσεις από αυτόν, η ομάδα του δεν έχει ελπίδα.

Gigifiogkos

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουν 2023
Κριτικές
30
Like
3.749
Πόντοι
2.596
Kαι πάνω που πάει παράταση το ματς και όλοι σκέφτονται ότι θα τα φτύσουν οι Νάγκετς που παίζουν με 6-7 παίχτες σε όλα τα πλέι-οφς, τα φτύνουν οι πυραυλοκίνητοι OKC που έμοιαζαν με συνταξιούχους. Για άλλη μια φορά δεν υπάρχει καμία λογική στα πλέι-οφς και αυτή είναι η ομορφιά του ΝΒΑ ακόμα. Οι "ομαδάρες" της σεζόν τα έχουν βρει σκούρα και αντιμετωπίζουν μεγάλες δυσκολίες με ομάδες που θεωρητικά δεν έχουν καμία ελπίδα απέναντί τους.
Αν αυτοί οι λιγοστοί παίχτες των Νάγκετς συνεχίζουν να παίζουν τόσο καλά σε όλα τα ματς, τότε θα το σηκώσουν. Αλλά δεν τους έχω εμπιστοσύνη. Δεν είναι σταθεροί. Ο Μάρεϊ μπορεί να βάλει 40 ή να σέρνεται στον επόμενο αγώνα. Ο Πόρτερ μπορεί να είναι άφαντος. Ο Μπράουν μπορεί να βάλει όλα τα σουτ και να κάνει 5 κλεψίματα ή να μην τα βάζει ούτε από κάτω. Η αλήθεια είναι ότι ώρες-ώρες τους λυπάμαι. Δεν ξέρω πόσο θα αντέξουν ακόμα. Η λογική λέει ότι το επόμενο ματς θα τελειώσει με νίκη ευρείας διαφοράς για την OKC. Αλλά η λογική έχει πάει περίπατο εδώ και καιρό........
Ο Γιόκιτς έχανε μέχρι και τα λέι-απ, έκανε λάθη επί λαθών, ήταν κακός. Δεν τον έχω ξαναδεί τόσο κακό. Οι διαιτητές σφύριζαν όλες τις επαφές κατά του Ντένβερ και άφηναν καράτε από την άλλη πλευρά. Σε κάποια φάση κατάντησε γελοίο πόσο πολύ έσπρωχναν. Οι OKC πρέπει να έκαναν 300 φάουλ στον αγώνα αυτό και τους σφύριξαν ........30. Και παρόλα αυτά έχασαν.
ισα ισα που πήρε απειρο σπρωξιμο ο χοντρος σε ολη τη σειρα και μαλιστα σε εξοργιστικο βαθμο

olotyxeros

Μέγας
Εγγρ.
10 Δεκ 2011
Κριτικές
24
Like
3.008
Πόντοι
3.820
Μα τι 7ψυχοι είναι αυτοί οι Pacers φέτος... Μιλάμε για απίστευτα πράγματα!!!

passionfruit

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
6
Like
1.721
Πόντοι
486
Mετά τον πολύ κακό πρώτο γύρο, πρέπει να παραδεχτώ ότι έχουμε αρκετά καλά πλέι-οφς φέτος. Σίγουρα πολύ καλύτερα από τα περσινά. Υπάρχουν νέες ομάδες και πρόσωπα που έχουν αρπάξει την ευκαιρία και γράφουν τη δική τους ιστορία. Η παλιά φρουρά δείχνει να μας χαιρετά πια (πόσο πια να αντέξουν???) και έρχονται οι νεότεροι. Υπάρχει πάθος, υπάρχει ένταση και βλέπουμε καλό μπάσκετ σε γενικές γραμμές. Ο τελικός θα είναι ΟΚC με Πέισερς και πολύ δικαίως. Είναι οι πιο σταθερές ομάδες που έχουν παίξει το καλύτερο μπάσκετ. Προβλέψεις δε μπορώ να κάνω γιατί είναι ομάδες που έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά. Πιστεύω θα γίνουν ωραία ματς και θα υπάρχει και ενδιαφέρον από πλευράς ανταγωνισμού. Οι Πέισερς δείχνουν πάντως πιο φορμαρισμένοι. Είναι στιγμές που παίζουν διαστημικό μπάσκετ και δε μπορεί να τους ακολουθήσει κανείς.

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
10
Like
17.667
Πόντοι
3.846
Mετά τον πολύ κακό πρώτο γύρο, πρέπει να παραδεχτώ ότι έχουμε αρκετά καλά πλέι-οφς φέτος. Σίγουρα πολύ καλύτερα από τα περσινά. Υπάρχουν νέες ομάδες και πρόσωπα που έχουν αρπάξει την ευκαιρία και γράφουν τη δική τους ιστορία. Η παλιά φρουρά δείχνει να μας χαιρετά πια (πόσο πια να αντέξουν???) και έρχονται οι νεότεροι. Υπάρχει πάθος, υπάρχει ένταση και βλέπουμε καλό μπάσκετ σε γενικές γραμμές. Ο τελικός θα είναι ΟΚC με Πέισερς και πολύ δικαίως. Είναι οι πιο σταθερές ομάδες που έχουν παίξει το καλύτερο μπάσκετ. Προβλέψεις δε μπορώ να κάνω γιατί είναι ομάδες που έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά. Πιστεύω θα γίνουν ωραία ματς και θα υπάρχει και ενδιαφέρον από πλευράς ανταγωνισμού. Οι Πέισερς δείχνουν πάντως πιο φορμαρισμένοι. Είναι στιγμές που παίζουν διαστημικό μπάσκετ και δε μπορεί να τους ακολουθήσει κανείς.
Είναι κέρδος το ότι θα το κερδίσει κάποια ομάδα για πρώτη φορά.Θέλω λίγο παραπάνω τους Thunder λόγω της παιχτούρας SGA,τον άρχοντα και διασώστη του mid-range shot,ένα σουτ ο οποίο φθίνει όσο γίνεται κατάχρηση του τρίποντου γενικά στο σύγχρονο μπάσκετ.

Ελπίζω μέσα σε λίγα χρόνια να το πάρουν και οι Pacers και οι Timberwolves για πρώτη φορά

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
26
Like
2.241
Πόντοι
3.475
Ρε παιδιά, ας δώσει κάποιος ένα λινκ να βλέπουμε τα ματς.
Εγώ προσπαθώ από vipbox αλλά μου 'χει βγαλει την ψυχη, όλο κολλάει.

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
10
Like
17.667
Πόντοι
3.846
Ρε παιδιά, ας δώσει κάποιος ένα λινκ να βλέπουμε τα ματς.
Εγώ προσπαθώ από vipbox αλλά μου 'χει βγαλει την ψυχη, όλο κολλάει.
Εγώ το είδα από το Cosmote TV.Είναι ρίσκο πλέον τα link με τη νέα νομοθεσία.Η πιεστική άμυνα των Pacers έφερε τη δίκαιη πρόκριση.Haliburton καταλύτης δημιουργικά και εκτελεστικά,τρομερός Siakam και X-factor ο Nembhard.Το πάλεψαν πάντως οι Nicks και ας άνοιξε η διαφορά στο τέλος.Μακάρι να δούμε συγκλονιστικούς τελικούς.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom