Για άλλη μια χρονιά οι Κλίπερς αποδεικνύονται κατώτεροι των προσδοκιών που οι ίδιοι έχουν δημιουργήσει. Περίμενα να κάνουν το break τα ξημερώματα, αλλά ήταν πολύ κακοί. Δεν ξέρω πόσο θα αντέξουν οι Νάγκετς, αλλά μπράβο τους. Με διέψευσαν. Δεν τους βλέπω βέβαια για παραπάνω, αλλά μπορείς να είσαι σίγουρος με αυτή την ομάδα;;; Ποντάρω στην κούρασή τους για το ότι δεν θα προχωρήσουν περαιτέρω, αλλά φυσικά και στην παρουσία του Γουέστμπρουκ. Το παλικάρι απλά δε μπορεί. Δεν το έχει. Για να κάνουν κι άλλη υπέρβαση θα πρέπει όλοι όσοι παίξουν να κάνουν εξαιρετικές εμφανίσεις και δεν είμαι και πολύ σίγουρος γι' αυτό. Να δούμε......
Το Χιούστον με εντυπωσίασε στο 6ο ματς με τους Γουόριορς. Πίστευα ότι τα γερόντια θα τους καθάριζαν, αλλά τσόκαραν άσχημα στο 4ο 12λεπτο. Πολύ καλή άμυνα, συγκέντρωση, αυτοπεποίθηση και ψυχραιμία, καθώς και περισσότερη ενέργεια και δίψα (τουλάχιστον στο συγκεκριμένο ματς). Πάντως νομίζω οι έμπειροι Γουόριορς θα τα καταφέρουν στο 7ο ματς. Έχουν ακόμα λίγη βενζίνη στο ρεζερβουάρ τους θεωρώ.