patriarcha
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 2.040
- Πόντοι
- 206
Ποιά είναι όμως;Φαίνεται μουνάρα και θέλω να εντρυφήσω σε αυτή!Καμια σχεση με Ναταλία
Ποιά είναι όμως;Φαίνεται μουνάρα και θέλω να εντρυφήσω σε αυτή!Καμια σχεση με Ναταλία
Να αγόραζαν μόνο από αυτή θα ήταν καλά αλλά εδώ αγοράζουν ότι παπάρια τους πουλάνε χαχααχχαΑυτή είναι Sallva Ruso
Κάποιοι έξυπνοι πουλάνε τέτοια βίντεο και λενε πως ειναι Ελληνίδες (Δωρα ,Ναταλία)
Υπάρχουν και βλακες που τα αγοράζουν
Έχουμε περισσότερο υλικό απ αυτή(μόνη της ή και με γαμήσια);Αυτή είναι Sallva Ruso
Κάποιοι έξυπνοι πουλάνε τέτοια βίντεο και λενε πως ειναι Ελληνίδες (Δωρα ,Ναταλία)
Υπάρχουν και βλακες που τα αγοράζουν
ΕδώΈχουμε περισσότερο υλικό απ αυτή(μόνη της ή και με γαμήσια);
Ή έστω που μπορώ να βρώ και άλλο υλικό
Θέλει εγγραφή το σάιτ.Αξ΄ίζει;Εδώ
Οποία ξένη θες εδώ θα βρεις υλικό της
Στην Τσιμισκή τέτοιες περνάνε 10 το λεπτό ρε μάγκα.Δεν υπάρχει καλύτερο μουνι στην Ελλάδα αυτήν την στιγμή με αυτά τα χαρακτηριστικά και σε τέτοια ηλικία
Άμα μου βρεις 10 τέτοιες να περνάνε σε όποιον δρόμο της Ελλάδας θες μέσα σε μια ώρα από εμένα ότι θέλειςΣτην Τσιμισκή τέτοιες περνάνε 10 το λεπτό ρε μάγκα.
ακόμα δε χρεώνει…μια ψωνισμένη σταρλετίτσα του τικ τοκ είναι που κονομάει από τις χορηγίες προς το παρόν… θα ρθει όμως και η ώρα της!Τύποι αυτή πόσο χρεώνει, δεν ρωταω για μένα αλλά για ένα φίλο από το χωριό!